Günaydın Kayseri Mt
Akşam Tellioğluna gidiliyormu ??
:bounce:
oğlum sana bi şey derim ama admin tırsıyorum üyeliğimi iptal eder die (anladın sen onu )
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:11 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:10 AM ----------
günaydın güzel kayserinin güzel insanları
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:11 AM ----------
akşam ewet 20:30 da tellioğlundayız
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:15 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:12 AM ----------
yanına git bi istersen yusuf özel olarak anlatır sana
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:16 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:15 AM ----------
aleyküm selam cey cey bir gün beraber gaz açmayı isterim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:44 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:16 AM ----------
pardon ama ne iş yapıyosun
Yüksek Kalite Üstün Performans
yusuf abi işe qitmedim yattım :D buqünnn ya 2 qibi yada yarın qiderimm heraldeee
Motora Güzelle Biniceksin inerken 2 Kişi ineceksin..
yav arkadaşlar sitede tuninin yokluğu baya belli oluyor yaa demi
selam kayserili arkadaşlar.. yozgatlıyım ama en yakın zamanda kayseri mt ye ziyarete gelecegim...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Tabiki çalışır çünkü o bir efsane o bir africa twin
günaydın güzel kayseri
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:37 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:36 AM ----------
yaa dün akşamki dondurmadan baya bi rahatsız oldum ben
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:37 AM ----------
mesela ne kadar olur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:41 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:38 AM ----------
efsane derken
günaydın kayseri mt cemaati.dün akşamki fotoları bekliyorum. hayırlı işler
Günaydınlar ...
:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)