gercekten güzel bir ortam bizlerde orda oluruz inşallah...
gercekten güzel bir ortam bizlerde orda oluruz inşallah...
sivas caddesinde vurdular beni...[/B]
Güncel.
IMG]http://img210.imageshack.us/img210/5932/dar4xg7.jpg[/IMG]
karamurat abi Resimlerdeki abilerden birini tanıyorum. İsmini şuan hatırlayamadım. Yamaha virago 1100 motoru olan abiyi diyorum... Motoruna temiz bakıyor.
Mavi ninja kimin bilmiyorum. Daha önce çarşıda 3-5 kere gördüm eğer yanılmıyorsam. Plaka kuyruk altına yapıştırılmış tı...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Merhaba, Bende sivaslıyım hatta bir haftadırda sivastayım. Bugün çarşıda yürürken aklıma geldi forumu o kadar takip ediyorum Sivas Mt ye yazmadığımı fark ettim.
Neysem havaların biraz ısınmasını bekliyorum bizim sokakta hala buz var yoksa motosikleti çıkarmak için içim gidiyor ama bakalım ne zamana kısmet olacak.... Herkese selam ederim..
Aramıza hoşgeldin mslck Umarım görüşmek nasip olur. Motorun sivastamı.. ??
Bu gün saat 13 sularında Sevgili arkadaşım Okan Cbr600 f ile İstasyon caddesinde kaza yaptı. Ciddi bir kaza olmasına rağmen Allaha şükür sadece yüzünde oluşan büyük kesiklerle atlattı. Allah hepimizi korusun.
Okan abimize çok geçmiş olsun.
Şu an durumu nasıl ? Kaza sebebi neymiş biliyormusunuz...??
Geçmiş olsun..kazayı yapan arkadaş kask kullanıyormuydu
Hoşbulduk motor sivasta bu aralar akşamları çıkıyorum turlamaya, felaket bir egzos sesi varmış, artık millet kusura bakmasın değiştiremedim şimdilik.
Kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun inşallah iyidir. Sivas televizyonunda kasksız kullanırken diye geçti ama görüntüleri, neyse büyük geçmiş olsun kardeşimize.
Görüşelim müsait olduğunuz bir zaman. Havalar güzel olsa bir yerlerede gidilirdi ama en azından bir çay içeriz bir yerlerde.
mslck abi müsait bir zaman ayarlayıp çay içeriz. Doğrusu senin motoruda merak etmedim değil Havalar biraz daha düzelsin, kesin olmamakla birlikte bir gezi düzenleme ihtimalide var.
arkadaşlar herkese merhaba bende sivaslıyım ama sadece yazları 1 hafta sivasta bulunabiliyorum ama unutmamalıyız sivaslı isterse en iyisini yapar hepinize kazasız sağlık ve eğlence dolu güzel günler diliyorum...
Abi her yola uyarız, şöyle toplansak hem tanışırız hemde gezi organizasyonu yapabiliriz. Sonra koyarız foruma fotoğrafları, görsün millet Sivas mt neler yapıyor, Sivas ne güzel yermiş. İstanbul'a dönme ihtimalim var ama şimdilik buralardayım, ne zaman derseniz bana uyar. Msn den yada burdan da haberleşebiliriz. Görüşmek üzere.
kaza yapan arkadaşımıza geçmiş olsun ALLAH acil şifa versin Lütfen sadece kendinizi değil sizi sevenleri bekleyenleride düşünün yola kasksız çıkmadan önce bir kez daha düşünün
kaza yapan arkadaşa hatta adaşima gecmiş olsun.ALLAH acil şifalar versin...
sivas caddesinde vurdular beni...[/B]
Fuardan enstantaneler :
Salı günü böyle başladık
IMG]http://img265.imageshack.us/img265/2131/dsc00065bk5.jpg[/IMG]:
devamı gelecek.......
Emeğine sağlık kardeş..size ait bir stantmı vardı fuarda ? ..resimler için teşekkürler.
Resimler için sağol. +25 kere...
Fotoğraflar için tekrar sağol. Ses yok!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)