bende sivas tanım siteye yeni uye oldum.
daha yeniyim bu motor işlerinde,
bendede scooter hastalıgı var. aranıza alırsanız sevinirim.
bende sivas tanım siteye yeni uye oldum.
daha yeniyim bu motor işlerinde,
bendede scooter hastalıgı var. aranıza alırsanız sevinirim.
Hoşgeldin Rotunder
Rounder aramıza HOŞ GELDİN.
senide aramızda gördüğümüz için mutlu olduk
Aramıza Hooşgeldin Rotunder
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
yine ben..yalnız ben..bir tek benle olmazki..
Havaların ne yaptığı belli değil bi türlü gün belirleyemiyorum ama aklımda eğer havalar güzel olursa nisanın 15inden sonraya bişeyler düşünüyorum insallah hayırlısı baska ne diğim :D
slm sivaslı hemşerilerim ben muğla mt nim ama annem ve ben sivaslıyım o yüzden bir yarım sizsiniz tanırmısınız bilmem ama ben ata lardanım ve sivasta 2 sene yaşadık o eylül kutlamalarını birde yazları istasyon caddesi kapatılıodu bide onu unutamadım bir şeyide eklim çekirdeğini hiç unutamadım
Merhaba bigboy48 hoşgeldin
var mı suşerili .......
arkadaşlar sivasa askerlik çıktı bilgisi olan paylaşabilirmi
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
sellçuk nerelerdesin bayağıdır yazmıyorsun hayırdır bizde bir gezi düzenleyelim dedik güzel bir gün ayarladık ama mağlesef motosikleti bağlattık sigortası olmadığı için ve trafikte bir sürü işlem gerekiyor şimdi neyse sonra görüşürüz millet kusura bakmayın AKSİLİK
ya sivas yokmu bana buralarda sahip çıkacak birileri.Şu anda Temeltepedeyim.1.106 Gtt çvş eğitim bölüğü. haber bekliyorum.
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Kürşat abi seni arıyorum nerelerdesin hayırdır kötü bir şeymi var
Batuhan geldim motosikletsiz kaldığım için pek uğramak istemiyorum buralara kısa bir süreliğine Sivas'tayım görüşebilirsek thisörtün bende
Berk senide ararım fazer aldıysan honda bana kalır haberin olsun
Sahinbirinci öncelikle Sivas'a hoşgeldin toplantı buluşma ayarlarsak senide görmek isteriz..haberleşelim arkadaşlar
ohh be nerelerdesin sen kürsat abi msn yede hiç girmedin t-shirt yenilerinden aldım bitane yinede saol haberleşelim görüşelim hatta ama bendede motor yok suan ama olsun canım saolsun
benim yeni msn ktekts@hotmail
eskisini kaptırdım
kürsat abi bu gun kaydettim görüşelim
bu arada telefon numaramı verdim özelden ama senden ses çıkmıyınca geri gitti heralde die düşündüm gittinmi yoksa?
Topiğin üyeleri nerede Kimse yok burda haliyle benim motorda ankarada olunca gezi filanda olmuyor baska gezen yokmu yavv
sivaslı yok mu dediniz? Var var bende varım
Gülümse iklim degişsin...:)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)