9 mevsim kış olunca kimsecikler olmuyor malesef. bi dahakine önceden yazarsan misafir edip gezdiririz selamlar.
9 mevsim kış olunca kimsecikler olmuyor malesef. bi dahakine önceden yazarsan misafir edip gezdiririz selamlar.
Topraklarim yazın belli programlarınız varmı.Varsa hangi tarihlerde haberimiz olsun İstanbul dayız ama yolumuz daima sivas tan geçer
Bende Sivastanım bu sene yazın inşallah motora başlayacağım. Sivas ta yamaha bayiisi var mı ?
3 haziran da inşallah Sivastayım. Arkadaşlarla görüşmek isterim.
Sezon açıldı heralde
Bu memlekete yaz gelmeden kış gelecek heralde donuyoruz hakim beyim
Selamün aleyküm arkadaşalar. Pulsar NS150 ile aranızdayım.
Yok mu Sivastan motora gönül vermiş gençler?)
Mondial MCX 150 motorumu sattım.Şimdi yola Kuba KEE 100 ile devam edeceğim İnşaallah.
Tüm yeni motor alan hemşerilerime hayırlı olsun.Kazasız belasız yolculuklar dilerim.
S.a sicasli abilerim kardeslerim bende sivasliyim gemerek ilçesinden merkezde bildiginiz motor tamircisi varmi
A.s. Yeni sanayii de samet usta var opetin arkasinda kime sorsan gösterir
Tamamdır col tesekkur ederim ☺
Yolculuk sabah başlıyor bayramda Sivasdayım ....
Israrla Nereli Oldugumu sorunca Söylemek Ihtiyaci hissetdim.Bende SIVAS liyim.Arti Sarkisla kazasindan!.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------
Aleykumselam.Bende Motor kullaniyorum lakin Gönul filan verdigimden degil sadece ihtiyacdan dolayi.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)