Mübarek Kurban Bayramınızı Kutlarım...
Mübarek Kurban Bayramınızı Kutlarım...
bayramınız mübarek olsun sivaslı, arkadaşlar.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Kurban bayramınız kutlu olsun
nasıp olursa hyo gt 250r m le bırlık te katılcam gruba gezılerı bende cok ısterım
hayır hocam merkezdeyım ama ogrencı oldugum ıcın anca yazın ugrayabılıyorum gurun darende selalesıy dı heral de tam ısmını hatırlamıyorum oraya gıtmıstım...
yeni yılınız kutlu olsun arkadaşlar 2010 da hayallerimize çabucak kavuşmak dileğiyle.
Herkese Mutlu, hayırlı yıllar geçirmeniz dileğiyle
SAYGILAR
Kalbimde bir ürperme hissediyorum,Geçmek bilmeyen kış soğuğu gibi
AMON AMARTH
tüm arakdaşlara mutlu ve hayırlı bol gezili bir yıl dilerim...
Merhaba beyler, umarım aktif bir yıl olur 2010. ama öncelikle face to face tanışalım değil mi
sivasta pek aktif bir yıl olacağını gerçi ben zannetmiyorum ama... yinede ümidimizi kesmeyelim.
Aktivite olarak Sivas bir çok şehri cebinden çıkarır merak etmeyin. Her hafta sonu gezi olur,bunlardan haberinizin olmaması pasif olduğumuz anlamına gelmez gelip sizin takip etmeniz lazım. Daha doğrusu sizin aktif olmanız lazım.
Bu arada yakın zamanda KONGRE İHTİSAS MOTOSİKLET KULÜBÜ ilimizide hayata geçecektir.
karamurat ben ortalarda dolaşan çok motorcu gördüm ama o kadar gezi yapmama rağmen hep tek başımaydım. ve nereden takip edilecek bu işler. herkes kendi kafasına göre takılıyor. eğer dedğin gibi bir klüp oluşumu varsa en başta ben üye olurum hatta daha aktif rol almak isterim.
1 Adet vesikalık kimlik fotokopisi ile Teknik motor ,Çarşı başı mah. imam hatip sok no:22 gelirseniz yardımcı oluruz.
Üye kayıtlarımız başlıyor.
Motoru olmayanlarda bu gruba girebilecek mi ?? :SS
AMON AMARTH
Tamam o zaman abi en yakın zamanda 1 resim ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile yanındayım
AMON AMARTH
selam arkadaşlar ben de sivas suşehrinden yeni kayıt oldum siteye tüm motorcu arkadaşlar kazasız sürüşler yolunuz açık olsun.
Hoşgeldin aramıza.....
AMON AMARTH
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)