YOZGAT MT olarak 30 AĞUSTOS Zafer Bayramınızı kutluyoruz
YOZGAT MT olarak 30 AĞUSTOS Zafer Bayramınızı kutluyoruz
34 EU 191
sivas mt'ye selamlar her türlü gezi organizasyonuna itinayla katılınır...
Merhaba arkadaşlar bende sivastanım fakat şu an motorum yok olacak inş.
Hoşgeldin. İnşallah olur.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
hoş bulduk kış bittikten sonra sivas mt olarak bi gezi düzenleyelim....
merhaba beyler bende yeni katıldım motor ailesine yakın zamanda bir gezi ayarlarsanız katılmaktan zevk alırım ve tanışırız, saygılar....
Hoşgeldin aramıza... sivas mt giderek büyüyor sanırım
Ahhh motorum olsa yaz kış dinlemicem ama diğer arkadaşlar sanırım garaj girdi veya siteye daha girmiyorlar
valla süper işte sivas mt görüyoruz ki kimsenin motorunu garaja sokmaya niyeti yok
Sivas Mt sesime geliin Ne oldu ya kimse girmiyor mu ?
gezi, organizasyon ve motorcu kaynaşması adına sivasta hiçbirşey yok... ben hayatımda böyle kısır bir şehir daha görmedim.
sivasta motorcu veya motor tutkunu yok ki :( parmakla sayılacak kadar az :( veya varda biz bilmiyoruz ön yargıyla yaklaşmamak lazım...
Kalbimde bir ürperme hissediyorum,Geçmek bilmeyen kış soğuğu gibi
AMON AMARTH
1999 yılından beri bende sivasta yaşıyorum ancak burada şu dikkatimi çekti ve bu kesinlikle önyargı değil, en fazla 20.000 tl civarındaki makinaları ile kendilerini ulaşılmaz sanan selam almayan ve etrafındakilere küçümseyici gözlerle bakan tipler gördüm. kendilerini bir makina gibi görüyor olmalılar veya insanlık değerlerini basit bir şekilde maddi değeri olan bir motosiklete indirgemişler en çok buna şaşırdım. ve geldiğim yıldan beri bir kez selamlaşmaya çalıştığım bu tipler ile birdaha hiç bir araya gelmedim. açıkcası ilgilenmiyorum, ancak mütevazi aslolanın makina değil insanların tanışması kaynaşması olarak gören insanların olması gerekir ve bu insallah sivasta vardır...
Evet Sivas'ta motosiklet kullanıcıları fazla olmadığı için kendilerini ulaşılmaz sanıyorlar... Benim de motorcu olarak tanıdığım kimse yok Murat abi namı değer Karamurat hariç... Gerçekten cana yakın iyi biri... Hele bir yaz gelsin motorlar garajdan çıksın eminim ki sivas mt olarak da gezi, tanışma vs. olacaktır
Saygılar
Kalbimde bir ürperme hissediyorum,Geçmek bilmeyen kış soğuğu gibi
AMON AMARTH
Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)