slm ey sivaslı motorcular sivasta katılım cok dusuk baska illerdeki arkadaslar topluca gezi duzenliyorlar imrenmememk elde degil belkı bır gun sivaslılarda duzenler bu tur gezileri
günaydın sivas mt saygılar kayseri mt den
Yüksek Kalite Üstün Performans
zara'dan selam arkadaşlar
Selamlar..arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine forum a kavuştuk şükür....herkese hayırlı ve kazasız belasız sürüşler....
yaz geldi motorlar cogaldı artıkım ALLAH (c.c) herkese kazasız belasız surusler keyıfler nasıp eylesın
merhaba arkadaşlar
kısmetse ağustos başı gibi yaz tatilimizi eşimle birlikte linkteki rotayı yapmayı planlıyoruz
bir gece de Sivas da konaklayacağız
mümkün mertebe çadırda olmadı pansiyonda yada otel de konaklamak istiyoruz
konaklayabileceğimiz yerler konusunda önerebileceğiniz ucuz temiz ve güvenli yerleri bekliyoruz
ayrıca gitmişken görmeden gelme diyeceğiniz yerler nereleridir
yardımlarınızı ve yönlendirmelerinizi yukarıdaki linkteki konuya bekliyoruz
geldiğimizde görüşmek üzere
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
bende sivas Çınarlı Köyünden gardaşş..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:40 PM ----------
Ozan hocam bekleriz insallah kazasız belasız yol alırsınız..
Benim ilgimi çeken bir site değil açıkcası. Benim motor Sivas'ta değil Ankara'da Burada olsaydı gezdiğim yerlerin fotoğraflarını forum'a eklerdim.
Rast gelirsen zaman geçirip arabaları incelemen için iyi olabilir.
Memnun olduk.
Aleyküm selam aramıza hoşgeldiniz.
Sağolun bizdende sizlere selamlar.
Aleyküm selam. Hoşgeldiniz.
Tekrar hoşgeldin o zaman abi
Amin. Senin motoru görüyorum ara sıra. Sivas'ta gezi olmuyor değil yapanlar var ama motorları güçlü şehir içinde pek dolaşmıyorlar. Sanırım şehirler arası turluyorlar. İnternette'ki forum siteleriyle uğraşmıyorlar herhalde
Açmış olduğunuz konuya bir şeyler yazdım. Konunuzu takip edemiyebilirim. Özel Mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
Bu arada Ozan_Bursa arkadaşımıza yardımcı olabilecek biri varsa iyi olur. Pek bilmedikleri bir yer, madur olmasınlar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:42 PM ----------
Sende hoşgeldin gardaş. Çınarlı ne tarafta nereye bağlı ?
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Çınarlı erzincan tarafından hafiğe bağlı gardaslık..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:21 PM ----------
sivas ta modifiye motor malzemeleri satan iyi bi yer arıyorum gardas nerde bulabilirim bi bilginiz varmı..
sağolasın gölge
sen de sağol lancet
sağolasın karamurat
kısmetse görüşmek üzere
Modifiye derken motosikletin motorunu mu modifiye edeceksin, yoksa görüntü namına mı bir şeyler arıyorsun ?
Motosiklet aksesuarı satan pek bir yer yok ama Merkezde eski imam hatip'in arkasında Motosiklet ceketi,kask,disk kilidi vs. satan bir dükkan mevcut. Karşısı'da Yamaha servisi. Sanırım sahipleri aynı kişiler.
Sivas'ta bek bir şey bulabileceğini sanmıyorum. Bilindik şeyler bulabilirsin. İmkanın varsa internetten sipariş ver. Kanuni bayisi Krosmotor var. Belki orada bir kaç bir şey bulabilirsin. Bir'de önceki yazdığım mesajdaki yerde'de işine yarayan olur belki. Eski imam haitp'in arkasında, yamaha servisi karşısında.
hadi bende geldim.güzel bir grup kuralım bari.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)