Başka motordur o. Benim motor Ankarada. Burada olsa ayda bir gezi fotoğrafları koyardım heralde. Yazın kısmet olursa getirecem.
4 eylül barajı resimlerindeki cup motoru kasıt ediyorsan o yeğenimindi...
Başka motordur o. Benim motor Ankarada. Burada olsa ayda bir gezi fotoğrafları koyardım heralde. Yazın kısmet olursa getirecem.
4 eylül barajı resimlerindeki cup motoru kasıt ediyorsan o yeğenimindi...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Bu arada the_lancet kimse takılmaz mı buralara?
Başka şehirdeki insanlar çok güzel aktiviteler yapıyorlar.
Ben 600 cc'lik motoru erteledim
En iyisi honda cbr 125 ya da yamaha yzf 125
Sivas MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Bizden'de AdanaMT ye yeni yıl selamları...
Sivasta bildiğin gibi doğru dürüst motosiklet bilinci yok. zaten soğuk memleket kışın motora binilmiyor. Yazın binen çok ama forum sitesiyle uğraşanı yok. Ayrıca bir çoğu ulaşım amaçlı kullanıyor.
600'lük makinadan vaz geçmen iyi olmuş. Öyle birden bire binip kullanmak bana göre çok sakıncalı. Hele Süper Sport modelden bahsediyorsan onların kontrolü daha zor. 125-250cc arası bir motosiklet yeter'de artar bile ilk başlarda.
shadow 750 kullanıcısıyım küçükte olsa bir gurubumuz var 2008 de bayağı motosiklet alan oldu sivasta ne kadar da kış memleketi olsada. hepinize selamlar
selam arkadaşlar bende varım - Dün, 21:45 PM
--------------------------------------------------------------------------------
shadow 750 kullanıcısıyım küçükte olsa bir gurubumuz var 2008 de bayağı motosiklet alan oldu sivasta ne kadar da kış memleketi olsada. hepinize selamlar
BÜYÜK ihtimalle sivasın içindensin bende güründen: SHADOW un olmasına sevindim. Sivasa geldigimde ararım seni. Tavsiyem kendi tarzınız motorlardan oluşan bir grup kurun. Daha sağlıklı olur.
www.gezginayaklar.com
Aramıza hoşgeldiniz. Motosikletinizi gördüm. Gerçekten güzel görünüyor. Kazasız belasız kullanmanız dileğimle... Evet 2008'de bir çok kaliteli ve güçlü makinalar gördüm. Kış şartlarının ağır oluşundan dolayı Güney ve Batı illerimizdeki kadar kullanışlı olmuyor malesef. Yazın inşallah benim ufaklığı Sivas'a getireceğim.
Selam sivas mt nasıl gidiyor?
Benden büyük olan abilerim çogunlukta galiba benim yaş 19.
Kısmetse yaz'a alıyorum motor
Abicim görüşemiyoruz elbette ben gelmediğim için .burada sıcak karşılandım tüm arkadaşlara teşekkürler sadece gürünlü arkadaşım sağlıksız olacağını düşünmüş guruptan olmadığım için ama bu kadar sivaslı motorcuyu bir arada görünce dayanamadım tekrar herkeze teşekkürler 2009 hepimize hayırlı sürüşler ve yaşantı getirir inşallah
Arkadaşlar bende sivas - gölovalıyım, İstanbulda oturuyorum herkese selam..
Biraz canlandıralım topiği geç oldu biraz ama napalım kısmet bugüne
bu arada fuar resimlerindeki kareler güzel tbrik ederim
[B] 34 EA 6?3?[/B]
Gökhan YENİCELİ fotoğraflar için sağol.
ciqi1905 Aramıza hoşgeldiniz. Pek canlı değil ama idare edersin artık
ben idare ederim sağolun..
[B] 34 EA 6?3?[/B]
hoşbulduk tşkrler.. ee nasılsınız
[B] 34 EA 6?3?[/B]
İyiyiz çok şükür sen nasılsın ?
slm beyler nasılsınz sivasda bi etkinlik yaptığınz zaman haberimiz olsun ayrıca yazın sivastunıng buluşması yapılacak sivas mt olarak bi fikri olan varmı yani motorlarada yer verilmesi güzel olmazmı sizce...
sivas caddesinde vurdular beni...[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)