ahhh ahh sivasım yazın gelecem insallah insanın memleketi gibisi yoq... çok güzel fotolar, güzel bi gezi olmuş... canım coooook cekti yaw
[B][COLOR="Red"]"agresifiiiim... kompleksiliiiiiyim... ümüğünü sıkarııım... burdan anlının çatına kafayı koyarııım...."[/COLOR][/B] ::zencii::
sahtekisi mutlaka bekleriz usta. Mümkünse R6 yıda getir
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
kardeş bizim paşabahce bura ya gercekten güzel cekmişsin ama keske kaliteli bi fotoğrfa makinası ile cekseydin......
sivas caddesinde vurdular beni...[/B]
Cümleten selemün aleyküm... Anamur-MT olarak
İki canlı kuşu birbirine bağlasan, dört kanatlı oldukları halde uçamazlar, çünkü ikilik mevcuttur.
Çocukluğumuzda az bisikletle bu yolları inip çıkmadık gün gelir iki kez bile giderdik suyuda ne serin olurdu çoook özledim birde unutamadığım birşey kaldı aklımda çoğunlukla dönüş patlak lastikle olurdu
Almina ağabey atla motora sende gez bir yerleri bizlerle paylaş.
Sivas-mt sakinleri; Ufak bir tanışma gezisi,toplantısı yapsak mı ???
lancet mesajını aldım...şu an şehir dışındayım....dönünce görüşürüz inş.
mslck abi almina abi'den haber bekliyorum. Yinede hafta içi müsait olursanız, hafta içi'de yapıla bilir. Eğer olmazsa hafta sonu cumartesi, pazar ayarlarız. Bu iş yattı sanırım. Müsait bir gün ayarlayamadık gitti. Neyse inşallah ayarlarız bir güne belki.
lancet kusura bakma çok yoğundum ben....bugün den itibaren burdayım inş...yine de kısa bi tur yapmak isterseniz katılırım....
Yok abi ne kusuru... Bakalım bir şeyler ayarlaya biliriz inşallah. Benim motor burada olmayınca pek bir şey yapamıyorum.
bende sivaslıyım ama istanbulda yaşıyorum
1 mil daha
Paylaşım için sağol murat abi. Bayağı eğlenceli geçmiş. Zaten gördüm sizleride...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)