Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
9. sayfa BirinciBirinci ... 789101119 ... SonuncuSonuncu

[Sinop - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    şimdi yok
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fuarda tam ayrılırken son dakikada Sinoplu bir arkadaşla tanıştık...nicki bişeyin kırbacıydı ya...neyindi hatırlayamadım...

ta Sinoptan gelmiş...helal olsun valla...
    o şeref bana ait mete ağbi gerçekten çok sevindim tanıştığıma burdan bir isteğin bir arzun olursa başım üstüne sölemen yeter abi umarım en yakın zamanda tekrar buluşur daha uzun konuşur sohbet ederiz selamlar
    ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı tanrinin_kirbaci57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o şeref bana ait mete ağbi gerçekten çok sevindim tanıştığıma burdan bir isteğin bir arzun olursa başım üstüne sölemen yeter abi umarım en yakın zamanda tekrar buluşur daha uzun konuşur sohbet ederiz selamlar
    hacım şimdi fotolardan baktım sana...vallahi site admini ve moderatörlerinde daha çok çalıştın standda...öyle göz boyama işde yapmadın...seni takip ettim...bravo...bi zamanlar bende böyle heyecanlıydım...admin mod falan olamayınca artık içimden gelmiyor... şaka leeennn...

Sinop tayfasına sevgi ve selamlarımı sunarım...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    şimdi yok
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hacım şimdi fotolardan baktım sana...vallahi site admini ve moderatörlerinde daha çok çalıştın standda...öyle göz boyama işde yapmadın...seni takip ettim...bravo...bi zamanlar bende böyle heyecanlıydım...admin mod falan olamayınca artık içimden gelmiyor... şaka leeennn...

Sinop tayfasına sevgi ve selamlarımı sunarım...
    abi teşekkür ederim saol.valla benım için zevk tı çok eylendim ben. çok güzel bir atmosferdi tüm arkadaşlara teşekkür ederim ve herkese selamlar
    ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::

muvattali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 600sa
    Ya şu Sinop tayfası olarak metehan kardeşimizi alıp bir memleket turu mu yaptırsak ne.. Çocuk fahri hemşerimiz gibi oldu neredeyse
    İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat

bathu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var 636

Sinop Mt Samsun'daydı

08-04-07 sabahı 9 da sinoptan haraket ettik biraz aksaklıklarla Atinin motor Gerze yakınlarında buji kessede toplam 390 km yol yapmışız gidiş dönüş güzel bir gün geçirdik
    Lala'da çay molasının ardından Gerze'de Tansu'nun yazlıklarında atillanın motoruna çare düşünürken buji kesmişti ve tüm motorcu servisleri kapalıydı ama gerzeli bir motorcu kardeş saolsun yanında yedek bujisi ve buji lokması varmış bize verdi problem çözüldü

Gerze'den sonra Alaçam'da çay molası 3. molamız motorları dinlendirerek gittik

Tansu'nun motoru zor yetişiyor ama arkamızdan geliyor

Bafra çıkışında bir mola yol kenarında

evet artık Samsun'dayız Yantur Motorda işimiz vardı hallettikten sonra biraz gezdik ama resim çekmeyi hep unuttuk

Evet asıl bombaya gelelim arkadaşa okadar üstüne vura vura içinize içlik giyin dememin sonucunda beni nekadar tınlamasalarda dönüş yolunda geceye ve sis e yakalsakta donan arkadaç termal battaniyeyle bir benzin istasyonunda kendini koli bantıyla çevreliyor

Atilla çok janjanlı oldun aslanım bu kılıkla atilla barda sahne almaya gitti puhahah

Not: Fazla gezi resimi çekemediğimizden (unutuldu) gezi yazıları bölümüne açmadım kendi aramızda kalmasını istedim
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

Motosikleti
    şimdi yok
    kanka sorma ya ben su motoru satıp bi cross alim de asıl geziler o zamn patırar valla

selam sinoplular bende aranıza katıldım motorsıklet benım tutkum gibi degil o benım aşkım özgür benide ekle sinoplular lıstesıne

Motosikleti
    şimdi yok
    Alıntı dj_phoneixx_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam sinoplular bende aranıza katıldım motorsıklet benım tutkum gibi degil o benım aşkım özgür benide ekle sinoplular lıstesıne
    aramıza hoş geldin arkadaşım umarım bu sitede aradıgını bulursun

Motosikleti
    var 636

İnceburuna Gittik

inceburuna giderken atinin motoru

memet'in motoru

ati resimin manyak madam kaliteye

burda bana saldırırlarken

işte olay resim atilla croos yapıyor

bu atillanın iniş sahnesi bundan sonra toparlamaya çalışırken kendini görüyoruz

Tansu Atiye gülerken

atillanın motoru sağlam bu arada dökülmedi
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

Motosikleti
    kymco venox
    merhaba arkadaşlar fotolar gerçekten çok güzel bu arada yakakentten yazıyorum samsun tarafa yolunuz düşerse buyrun beklerim sizleride tanışmış oluruz

Motosikleti
    var 636
    Alıntı karagullenecati adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar fotolar gerçekten çok güzel bu arada yakakentten yazıyorum samsun tarafa yolunuz düşerse buyrun beklerim sizleride tanışmış oluruz
    geçen hafta Samsun mt ye yazı yazdım oraya geliyoruz diye ama kimseden ses çıkmadı ama tekrar yolumuz düşerse tabi neden olmasın haber veririm sizde bu taraflara gelirseniz haber verin müsayit olursak karşılamaya geliriz tekrar saol dostum sevgiler

Motosikleti
    kymco venox
    Alıntı bathu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçen hafta Samsun mt ye yazı yazdım oraya geliyoruz diye ama kimseden ses çıkmadı ama tekrar yolumuz düşerse tabi neden olmasın haber veririm sizde bu taraflara gelirseniz haber verin müsayit olursak karşılamaya geliriz tekrar saol dostum sevgiler
    size mesaj atmaya çalıştım yeni üye oldum daha önceki üyeliğim ne oldu anlamadım şifreyi unuttum herhalde o yüzden cevap yazamadım yakakente geçerken ilk köprüden sola dönün liman içine uğrarsanız beklerim sinopa bir ay önce gelmiştik o zamanlar buraya takılmıyordum ama gerçekten çok hoş bilgi paylaşım sitesi olmuş bu siteyi kuran arkdaşların ellerine sağlık

Motosikleti
    şimdi yok
    dostum bathu nun sölediği gibi valla bizde çok istedik birileriyle tanışalım arkadaş olalım diye ama samsun mt den kımseden yazı gelmedi olsun önemı yok biz sonuçta gittik eylendik ve döndük bidaha kı gelişimize mutlaka sana yazar ve ugrarız sende gelecek olursan bu taraflara mutlaka bize ulaş senı karşılarız bi acı kahvemızı içersin

Motosikleti
    kymco venox
    arkadaşlar kısmetse cuma motorla istanbula gideceğim hava şartları iyi gitmezse başka şekilde gideceğim bu hafta sonu burada olamayabilirim ama diğer hafta arkadaşlarla gelebiliriz sizlerlede tanışmış oluruz kendinize iyi bakın

Motosikleti
    şimdi yok
    arkadaşlar kısmetse cuma motorla istanbula gideceğim hava şartları iyi gitmezse başka şekilde gideceğim bu hafta sonu burada olamayabilirim ama diğer hafta arkadaşlarla gelebiliriz sizlerlede tanışmış oluruz kendinize iyi bakın
    dostum kısmetse inşallah sana şimdiden hayırlı yolculuklar kendine dikkat et kazasız belasız dön memlekete.

Motosikleti
    cbf 600sa
    Siz geziyorsunuz, sayenizde biz de burada memleket turu yapmış kadar oluyoruz.. Sağolun varolun dostlar

Motosikleti
    mondial 150 ZC (o bir harika)
    allahım ya bi akıllı yok su kanalda hepsi deli :D:D zaten akılı adamın ne işi var motorla
    motorunu dikkatli kullan insanın yedek parçası yok

Motosikleti
    şimdi yok
    Alıntı muvattali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Siz geziyorsunuz, sayenizde biz de burada memleket turu yapmış kadar oluyoruz.. Sağolun varolun dostlar
    asıl bu hafta sonu yapılacak olan geziyi takıp edin siz bomba resımlerle döneceğiz

Alıntı hizli_hayalet_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    allahım ya bi akıllı yok su kanalda hepsi deli :D:D zaten akılı adamın ne işi var motorla
    evet çatlak kardeşim bu uzun süre üzerinde çalışılmış şık cümlelerı duymak çok hoş özkan abin de katıldı en son hayırla abini her ne kadar artçı da olsa

Motosikleti
    cbf 600sa
    Merakla bekliyoruz resimleri ve hasetimden de çatlıyorum belirteyim ha :/
    Bu yaz naapıp yapıp kaçmam lazım memlekete ha

Motosikleti
    zealsun GS200 AMA BIZ ONA AR6 DIYORUZ ALINIYOR :)
    arkadaslar bu cumartesı gunu geşıyorum zealsun 200 gorenlere slm
    SİNOP _ RÜZGAR HERGÜN ÖZÜR DİLESEDE DAL KIRILDI ARTIK

9. sayfa BirinciBirinci ... 789101119 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler