ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
hacım şimdi fotolardan baktım sana...vallahi site admini ve moderatörlerinde daha çok çalıştın standda...öyle göz boyama işde yapmadın...seni takip ettim...bravo...bi zamanlar bende böyle heyecanlıydım...admin mod falan olamayınca artık içimden gelmiyor... şaka leeennn...
Sinop tayfasına sevgi ve selamlarımı sunarım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ya şu Sinop tayfası olarak metehan kardeşimizi alıp bir memleket turu mu yaptırsak ne.. Çocuk fahri hemşerimiz gibi oldu neredeyse
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
08-04-07 sabahı 9 da sinoptan haraket ettik biraz aksaklıklarla Atinin motor Gerze yakınlarında buji kessede toplam 390 km yol yapmışız gidiş dönüş güzel bir gün geçirdik
Lala'da çay molasının ardından Gerze'de Tansu'nun yazlıklarında atillanın motoruna çare düşünürken buji kesmişti ve tüm motorcu servisleri kapalıydı ama gerzeli bir motorcu kardeş saolsun yanında yedek bujisi ve buji lokması varmış bize verdi problem çözüldü
Gerze'den sonra Alaçam'da çay molası 3. molamız motorları dinlendirerek gittik
Tansu'nun motoru zor yetişiyor ama arkamızdan geliyor
Bafra çıkışında bir mola yol kenarında
evet artık Samsun'dayız Yantur Motorda işimiz vardı hallettikten sonra biraz gezdik ama resim çekmeyi hep unuttuk
Evet asıl bombaya gelelim arkadaşa okadar üstüne vura vura içinize içlik giyin dememin sonucunda beni nekadar tınlamasalarda dönüş yolunda geceye ve sis e yakalsakta donan arkadaç termal battaniyeyle bir benzin istasyonunda kendini koli bantıyla çevreliyor
Atilla çok janjanlı oldun aslanım bu kılıkla atilla barda sahne almaya gitti puhahah
Not: Fazla gezi resimi çekemediğimizden (unutuldu) gezi yazıları bölümüne açmadım kendi aramızda kalmasını istedim
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
kanka sorma ya ben su motoru satıp bi cross alim de asıl geziler o zamn patırar valla
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
selam sinoplular bende aranıza katıldım motorsıklet benım tutkum gibi degil o benım aşkım özgür benide ekle sinoplular lıstesıne
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
merhaba arkadaşlar fotolar gerçekten çok güzel bu arada yakakentten yazıyorum samsun tarafa yolunuz düşerse buyrun beklerim sizleride tanışmış oluruz
size mesaj atmaya çalıştım yeni üye oldum daha önceki üyeliğim ne oldu anlamadım şifreyi unuttum herhalde o yüzden cevap yazamadım yakakente geçerken ilk köprüden sola dönün liman içine uğrarsanız beklerim sinopa bir ay önce gelmiştik o zamanlar buraya takılmıyordum ama gerçekten çok hoş bilgi paylaşım sitesi olmuş bu siteyi kuran arkdaşların ellerine sağlık
dostum bathu nun sölediği gibi valla bizde çok istedik birileriyle tanışalım arkadaş olalım diye ama samsun mt den kımseden yazı gelmedi olsun önemı yok biz sonuçta gittik eylendik ve döndük bidaha kı gelişimize mutlaka sana yazar ve ugrarız sende gelecek olursan bu taraflara mutlaka bize ulaş senı karşılarız bi acı kahvemızı içersin
arkadaşlar kısmetse cuma motorla istanbula gideceğim hava şartları iyi gitmezse başka şekilde gideceğim bu hafta sonu burada olamayabilirim ama diğer hafta arkadaşlarla gelebiliriz sizlerlede tanışmış oluruz kendinize iyi bakın
Siz geziyorsunuz, sayenizde biz de burada memleket turu yapmış kadar oluyoruz.. Sağolun varolun dostlar
allahım ya bi akıllı yok su kanalda hepsi deli :D:D zaten akılı adamın ne işi var motorla
motorunu dikkatli kullan insanın yedek parçası yok
asıl bu hafta sonu yapılacak olan geziyi takıp edin siz bomba resımlerle döneceğiz
evet çatlak kardeşim bu uzun süre üzerinde çalışılmış şık cümlelerı duymak çok hoş özkan abin de katıldı en son hayırla abini her ne kadar artçı da olsa
Merakla bekliyoruz resimleri ve hasetimden de çatlıyorum belirteyim ha :/
Bu yaz naapıp yapıp kaçmam lazım memlekete ha
arkadaslar bu cumartesı gunu geşıyorum zealsun 200 gorenlere slm
SİNOP _ RÜZGAR HERGÜN ÖZÜR DİLESEDE DAL KIRILDI ARTIK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)