Arkadaşlar Sinopta bir gün içeriside gezebileceğim yerler nereleri,birde aşağıdaki Otellerden hangisinde kalmamı (yada başka bir alternatif) tavsiye edersiniz.Kız arkadaşımla geleceğim için otelin nezih ve temiz olması önemli. Teşekürler.
Ayancık Apart Otel - Ayancık -
Hotel Melia Kasım - Merkez -
Kalyoncu Otel - Gerze -
Karakum Tatil Köyü - Karakum - Merkez -
Kumsal Hotel - Merkez -
Otel 57 - Merkez -
Otel Denizci - Merkez -
Otel Diyojen - Merkez -
Otel Ermiş - Gerze -
Otel Gönül - Merkez -
Sinop Kumsal Turistik Tesisleri
Sinop Turist Hotel - Merkez -
Turan Çiftliği
Zafer Hotel
Zinos Country Hotel - Karakum -
[B][I][COLOR="blue"][LEFT]DERYA[/LEFT][/COLOR][/I][/B]
dostum merkezdeki denizci oteli tasiye ederim diger yerleri boşver hem gezmek açısından güzellik açısından her yere yakın
gezebileceğin yer olarak tarihi sinop ceza evini gezebilirsin motorla geliyorsan adabaşını turlaya bilirsin akliman hamsilos taraflarını gezebilirsin eğer pazar gününe denk getirebilirsen sinopa gelmeyi size rehberlik yapabilirim mağlum
çalışıyorum pazar günü öğlen yarımdan sonra boşum
yanlız sinopta motorsiklet sürücülerine jandarma ve trafik kıllar ehliyetin_ruhsatın,korumaların tam gel ceza yemeni istemem affetmiyorlar çünkü
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
bathu ilgine çok teşekkür ederim.
karakum ada otel için,kız arkadaşımla kalıp rahatsız olmayacağım,plajında denize girebileceğim,nezih ve temiz bir aile oteli dediler,orada kalayım diye düşünüyorum.
Sinop'a motorla gelicem (mayısta o tarafta havalar nasıl olur bilmiyorum ama )fakat pazar günü boyabat üzerinden Ankaraya geri dönücem. İnşallah bir gün AnkaraMT olarak ziyaretinize geliriz. Güzelliğini duyup epeyce merak ettiğim bir bölge orası.
Saygılar
ada otel sağkin bir yer ama döküntüü bir otel geceleri o taraflarda alkhol olayı yüksek olur yinede sen bilirsin manzarasına diyecek yok birde denize ama bu aylarda girilmiyor çok soğuk haziranda ısınıyor denizimiz
bak merkezde en kalite otel denizci oteldir ama motoruna koyacak yer otelin önü merkez dışında beyaz ev otel ve zinos country hotel öneririm başka önermem motorunada birşey olmaz otoparklı yerler ada otelden bin kat daha temiz ve nezih otellerdir
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
zinos country'yi bir ara bir turizm dergisinden hatırlıyorum,iyi bir oteldi sanırım,orasıda olabilir tabi
bathu tavsiye ettiğin kadar var sanırım,epeyce güzel yere benziyo,sanırım restorantıda epey bilindikmiş. Teşekkür ederim,ilgin ve desteğin için
www.beyazevotel.com
Sinop, canım memleketim.. çok özledim senii
Çocukluğum Camii Kebir Mahallesinde geçti.. Eskiden caminin karşısında bir Fehmi Bakkal vardı, onun yanındaki evde otururduk. Orta 1 bitti, 1976'da aile ile birlikte İstanbul'a taşındık, hala da İstanbul'dayım.
Beni de ekleyin arkadaşlar, gönlüm ve sevgilerim sizinle birlikte.. bu arada, adım Yener
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
fuarda tam ayrılırken son dakikada Sinoplu bir arkadaşla tanıştık...nicki bişeyin kırbacıydı ya...neyindi hatırlayamadım...
ta Sinoptan gelmiş...helal olsun valla...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Allah rahmet eylesin, duymuştum.. 70'lerde biz oralardayken küçük oğlunu bazen bize bırakırdı, çocuk 1 yaş civarı, camdan babasına bakıp Peymi babii derdi hiç unutmam yaa
Anılarım depreşti yine, ne mutlu bir çocukluk geçirdim o mahallede hiç unutamıyorum ya.. Uzun Yok Sokak'ta arkadaşlarım Mustafa İşcan (Mıstık), Nurettin Tosun (Nuri) ve kardeşi Cevdet, daha aşağıda Yılmaz Yılmaz (soyadı da aynı idi ne kasıp kavururduk ortalığı..
Ya bathu, gel seni bir öpeyim canım yeğenim beniim
İnanamıyorum valla, tamam Sinop küçük bir yer ama bu tesadüf beni çok mutlu etti inan. Dayına çok selam söyle, Yener de hatırlar mutlaka, abimin adı da Aygün, o daha iyi kankasıdır, ondan da selam söyleyebilirsin.. anlatacam ona da
Eyvaah, adımız yy kalacak yine, unutmuştum ben onu yaa. Asıl benim bir civcivim vardı, tüm civcivler cikcik ederken benimki niyeyse za-zak diye öterdi sonra mahallede beni de za-zak diye çağırmaya başlamışlardı
Bu arada batu kardeş sana özelden mesaj yolladım, abimin de selamı var çok..
Sevgiler hepinize
slm sinop benide listeye ekleyin
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)