Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 5678917 ... SonuncuSonuncu

[Sinop - MT]

REKLAM ALANI
    lordskeldan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650
    selamlar şööle bir uğradımda
    valla alet süper olmuş merak ettim
    çift eksoz performansta ne gibi bir değişiklik yaratıyor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bathu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var 636

ati olm şöhretine diyecek yok artık kapakta oldun artık sıra dergilerde
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

Motosikleti
    cucu bana kırmızı cross aldı yaaa artık benimde motoyum varrr
    bende resim koymak istiyom nerden yapcam
    [COLOR="Magenta"][B]HAYATTA YA TOZU DUMANA KATARSIN YADA TOZU DUMANI YUTARSIN...[/B][/COLOR]

Motosikleti
    var 636

arkadaşlar elimde vip dahil olmak üzere motoshow'07 davetiye var ah ulan işim olmasaydı gidecektim kader utansın atilla gidiyor resimlerini bekliorum atiiiii
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

Motosikleti
    şimdi yok
    Alıntı Kac_kisiynen0057 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende resim koymak istiyom nerden yapcam
    kaç kişiylen

Alıntı lordskeldan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamlar şööle bir uğradımda
    valla alet süper olmuş merak ettim
    çift eksoz performansta ne gibi bir değişiklik yaratıyor
    dostum motora biraz yük bindi ama performans iyi durumda özellikle hızlanmayani süper ani atak yapmıyor ama gaz istiyor gidişte. ben ok verdim

Alıntı bathu adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ati olm şöhretine diyecek yok artık kapakta oldun artık sıra dergilerde
    yakında ben motorum ve motosiklet.net türkiye gazetesine çıkabilir aşama aşama sitemizi tanıtacağım elimden geldiği kadar
    ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::

Motosikleti
    cucu bana kırmızı cross aldı yaaa artık benimde motoyum varrr
    selam sinop'umun güzel insanları seviyorum sizi kankalarrrr
    [COLOR="Magenta"][B]HAYATTA YA TOZU DUMANA KATARSIN YADA TOZU DUMANI YUTARSIN...[/B][/COLOR]

Motosikleti
    var 636
    Alıntı Kac_kisiynen0057 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam sinop'umun güzel insanları seviyorum sizi kankalarrrr
    esra kaç kişiynen kaç euro

Motosikleti
    şimdi yok

yazık ya

abi ölmüş bu sinop mt ya walla hayret ya . abi birileri gelip hani sinop mt nerde dese rezil olduk ya batu yanlışmıyım dostum olum baba yı ikna et gidelim şu fuara ben yerimi ayırttım 27 si akşamına motoru da götüreceğim
    ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::

Motosikleti
    var 636
    iyi gezmeler sana ati motorunu gitmişken çaldırmayasın dostum. bu pazar ne yapsak acaba mangal kokuları alıyorum ATV ye binmem 2 defa düştüm daha yeni toparladık zaten vucudu. atv kim ben kim senin neyine atv ile drift dik tepeye çıkma puahaha hep memetin yüzüne he he gaza getir

Motosikleti
    CBR 600 F
    Arkadaslar ben sinoplu degilim ama orayla ciddi bir gonul bagim var.2 senedir birlikte oldugum kız arkadasım oralıydı,maalesef ayrıldık,ben bıtırdım ama hala cok sevıyorum walla . oraları cok merak edıyorum ve ılk fırsatta gelmek ıstıyorum. eger bı gun toplandıgınızda benı cagırırsanız cok sevınırım.
    ophicornus@hotmail.com

Motosikleti
    var 636
    Alıntı ophicornus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar ben sinoplu degilim ama orayla ciddi bir gonul bagim var.2 senedir birlikte oldugum kız arkadasım oralıydı,maalesef ayrıldık,ben bıtırdım ama hala cok sevıyorum walla . oraları cok merak edıyorum ve ılk fırsatta gelmek ıstıyorum. eger bı gun toplandıgınızda benı cagırırsanız cok sevınırım.
    ophicornus@hotmail.com
    her zaman bekleriz

Motosikleti
    CBR 600 F
    nasıp olursa 1 ay ıcerısınde oradayım. ogamede tanıstıgım bır arkadasımda var sınopta,belkı tanırsınız, ummet. sanırım orada bar ısletıyo. kısmetse oradanda boyabat a gecmeyı planlıyorum,sanırım 30 dk. falan arası.

Motosikleti
    Valla alacaz dedik alamadık napalım nasip artık :)
    gel kardeş bekleriz sinop merkesden boyabat 92 kilometre haberin olsun 1 bucuk 2 saatini alır gibi boyabat bağlıca benim köy : ) ama ben merkesde kalıorum

bu arada bathucum nbr nasılsın gorusemiyoruz ya ozledim tersaneleri :DDDDDD

Motosikleti
    var 636
    sinop mt kış uykusunda heraldee huuuuuuuuuuuu

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Kac_kisiynen0057 de ekledim. 21 kişi olduk.

Alıntı mostwanted_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Sinop'lular listesi

1- Mostwanted_57 Özgür Öztuğrul mostwanted57@hotmail.com
    2- RapperMurat Murat Tunç ceza_sago_ayben@hotmail.com
    3- Ertuğrul_Öz (Namıdiğer Akira) Ertuğrul Öz >> Ertuğrul arkadaşımız vefat etmiştir....
    4- G-Strider Teoman Alsan teocharger@hotmail.com
    5- necdet necati-7@hotmail.com
    6- ICMAN
    7- TYP-R soyleyenumit@hotmail.com
    8- ÜsKüDaRLı hakantekiner@hotmail.com
    9- EMREUZESEN EMREUZESEN@hotmail.com
    10-CaDDe_BoSTaN onurolgun@hotmail.com
    11-feritsolak feritsolak@hotmail.com
    12-yeliz
    13-bathu bathu_ii57@hotmail.com
    14-NearMiss
    15-xrider
    16-kemaL57
    17-ARBETUS Barış Çelik
    18-SeRHaT_57
    19-tanrinin_kirbaci57
    20-hizli_hayalet_57 hayalet_sevgilim_57@hotmail.com
    21-Kac_kisiynen0057

Motosikleti
    şimdi yok
    hadi hayırlı olsun dicem ama 21 kışı olsak ne olacak kı üstat sadece hafta sonları 3 mt ci bir araya geliyoruz diğerlerinden ses seda yok valla

Motosikleti
    CBR 600 F
    arkadaslar, mayıs sonu kız arkadasımla sinop a gelmeyi planlıyorum. kız arkadaşımla barıştım da o tarihlerde ailesini ziyarete gidecek,seni ben bırakayım dedim.oraya cumartesi falan gelir, gezilecek yerleri gezer, bir gece sinopta kalır,pazarda boyabat a onu bırakıp ankaraya geri dönerim diyorum. ankara sinop arası yolları bilen varsa aranızda gözüm kapalı gelmemiş olurum. bir alternatifte motoru otobuse atıp, sabah 04:30 da boyabat a inip,gün ışıyana kadar oralarda oyalanıp sinop a motorla geçmek. birde oralarda kız arkadasımla kalabileceğim, ve motorumu güvenle bırakabileceğim bir otel konusunda bana yardımcı olursanız da sevinirim.
    [B][I][COLOR="blue"][LEFT]DERYA[/LEFT][/COLOR][/I][/B]

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    sevgili motorseven arkadaşlar, değişen dünya ikliminin ve gittikçe belirgenleşen kuraklığın hepimiz farkındayız. Betonarme binaların hızlı artışı, çoğalan egsoz ve baca dumanı, orman arazilerinin yağmalanması derken pikniklere veya gezilere gittiğimizde şehir yakınlarında başlayan cılız ağaçlıkların farkına varmışızdır hepimiz.
    İşte bu yüzden Mersin MT'deki arkadaşlarıma bu konuyu açtım ve destek sözlerini aldım. Ardından tanıdığım Mersin Orman Bölge Müdürlü yetkilileri, Mersin Orman İşletme Şefi, Mersin Orman İşletme Ve Orman Müdürlüğü'ndeki Orman Mühendisi arkadaşlarım ve abilerimle görüştüm ve onlardan da tam destek sözünü alınca onlarla da konuştuğum gibi konuyu buraya taşıdım.
    Sağlacacak yardımlar =
    1- Tüm fidanlar ( sayısı ve türü isteğimize göre olacak ama ben tercihi mühendislere bıraktım )
    2 - Ağaçlandırılacak yer ve bölge ( tercih bize bırakıldı ama en uygun zemin tercihlerini onlar söyleyecek ve biz birini seçeceğiz)
    3 - Fidanlar için su arazözleri getirilecek ve sürekli bakımı sağlanacak.
    4 - Fidanların nakliyesi için araba tahsis edilecek

ve daha akla mantığa uygun ne istenirse yapılacak.

Eğer sizce de uygunsa YER ve ZAMAN için önerilerinizi bekliyoruz

Bu etkinliğimiz için motosikletli olunması, grup ya da birey olunması şartı aramıyoruz. bir dikili ağacım olsun diyen herkesi davet ediyoruz. özellikle yakın il ve ilçelerden gelecek destekleri bekliyor ve eğer istenirse bir başka ilde ağaçlandırma organizasyonu için de destek vermeye hazırız.

Özellikle de;

Mersin Motor Klübü - Adana Mt - ÇMSK (Çukurova Motor Sporları Klübü)'nün de katılımlarını bekliyoruz

destek verecek tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederiz.

Mersin MT
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    şimdi yok
    valla dostum hiç düünmedim böle bişey iyi bir organızasyon bence bence en çok agaçların yok edildiği alanlar araştırılmalı ve oralara yönelmeli diye düşünüyorum nacizane fikrim tarsus ta hala yaşıyor olsaydım kesınlıkle katılırdım bu etkınlığe bu arada tebrık ederım

Motosikleti
    var 636
    aynen

7. sayfa BirinciBirinci ... 5678917 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler