selamlar şööle bir uğradımda
valla alet süper olmuş merak ettim
çift eksoz performansta ne gibi bir değişiklik yaratıyor
selamlar şööle bir uğradımda
valla alet süper olmuş merak ettim
çift eksoz performansta ne gibi bir değişiklik yaratıyor
bende resim koymak istiyom nerden yapcam
[COLOR="Magenta"][B]HAYATTA YA TOZU DUMANA KATARSIN YADA TOZU DUMANI YUTARSIN...[/B][/COLOR]
kaç kişiylen
dostum motora biraz yük bindi ama performans iyi durumda özellikle hızlanmayani süper ani atak yapmıyor ama gaz istiyor gidişte. ben ok verdim
yakında ben motorum ve motosiklet.net türkiye gazetesine çıkabilir aşama aşama sitemizi tanıtacağım elimden geldiği kadar
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
selam sinop'umun güzel insanları seviyorum sizi kankalarrrr
[COLOR="Magenta"][B]HAYATTA YA TOZU DUMANA KATARSIN YADA TOZU DUMANI YUTARSIN...[/B][/COLOR]
abi ölmüş bu sinop mt ya walla hayret ya . abi birileri gelip hani sinop mt nerde dese rezil olduk ya batu yanlışmıyım dostum olum baba yı ikna et gidelim şu fuara ben yerimi ayırttım 27 si akşamına motoru da götüreceğim
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
iyi gezmeler sana ati motorunu gitmişken çaldırmayasın dostum. bu pazar ne yapsak acaba mangal kokuları alıyorum ATV ye binmem 2 defa düştüm daha yeni toparladık zaten vucudu. atv kim ben kim senin neyine atv ile drift dik tepeye çıkma puahaha hep memetin yüzüne he he gaza getir
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Arkadaslar ben sinoplu degilim ama orayla ciddi bir gonul bagim var.2 senedir birlikte oldugum kız arkadasım oralıydı,maalesef ayrıldık,ben bıtırdım ama hala cok sevıyorum walla . oraları cok merak edıyorum ve ılk fırsatta gelmek ıstıyorum. eger bı gun toplandıgınızda benı cagırırsanız cok sevınırım.
ophicornus@hotmail.com
nasıp olursa 1 ay ıcerısınde oradayım. ogamede tanıstıgım bır arkadasımda var sınopta,belkı tanırsınız, ummet. sanırım orada bar ısletıyo. kısmetse oradanda boyabat a gecmeyı planlıyorum,sanırım 30 dk. falan arası.
gel kardeş bekleriz sinop merkesden boyabat 92 kilometre haberin olsun 1 bucuk 2 saatini alır gibi boyabat bağlıca benim köy : ) ama ben merkesde kalıorum
bu arada bathucum nbr nasılsın gorusemiyoruz ya ozledim tersaneleri :DDDDDD
hadi hayırlı olsun dicem ama 21 kışı olsak ne olacak kı üstat sadece hafta sonları 3 mt ci bir araya geliyoruz diğerlerinden ses seda yok valla
arkadaslar, mayıs sonu kız arkadasımla sinop a gelmeyi planlıyorum. kız arkadaşımla barıştım da o tarihlerde ailesini ziyarete gidecek,seni ben bırakayım dedim.oraya cumartesi falan gelir, gezilecek yerleri gezer, bir gece sinopta kalır,pazarda boyabat a onu bırakıp ankaraya geri dönerim diyorum. ankara sinop arası yolları bilen varsa aranızda gözüm kapalı gelmemiş olurum. bir alternatifte motoru otobuse atıp, sabah 04:30 da boyabat a inip,gün ışıyana kadar oralarda oyalanıp sinop a motorla geçmek. birde oralarda kız arkadasımla kalabileceğim, ve motorumu güvenle bırakabileceğim bir otel konusunda bana yardımcı olursanız da sevinirim.
[B][I][COLOR="blue"][LEFT]DERYA[/LEFT][/COLOR][/I][/B]
sevgili motorseven arkadaşlar, değişen dünya ikliminin ve gittikçe belirgenleşen kuraklığın hepimiz farkındayız. Betonarme binaların hızlı artışı, çoğalan egsoz ve baca dumanı, orman arazilerinin yağmalanması derken pikniklere veya gezilere gittiğimizde şehir yakınlarında başlayan cılız ağaçlıkların farkına varmışızdır hepimiz.
İşte bu yüzden Mersin MT'deki arkadaşlarıma bu konuyu açtım ve destek sözlerini aldım. Ardından tanıdığım Mersin Orman Bölge Müdürlü yetkilileri, Mersin Orman İşletme Şefi, Mersin Orman İşletme Ve Orman Müdürlüğü'ndeki Orman Mühendisi arkadaşlarım ve abilerimle görüştüm ve onlardan da tam destek sözünü alınca onlarla da konuştuğum gibi konuyu buraya taşıdım.
Sağlacacak yardımlar =
1- Tüm fidanlar ( sayısı ve türü isteğimize göre olacak ama ben tercihi mühendislere bıraktım )
2 - Ağaçlandırılacak yer ve bölge ( tercih bize bırakıldı ama en uygun zemin tercihlerini onlar söyleyecek ve biz birini seçeceğiz)
3 - Fidanlar için su arazözleri getirilecek ve sürekli bakımı sağlanacak.
4 - Fidanların nakliyesi için araba tahsis edilecek
ve daha akla mantığa uygun ne istenirse yapılacak.
Eğer sizce de uygunsa YER ve ZAMAN için önerilerinizi bekliyoruz
Bu etkinliğimiz için motosikletli olunması, grup ya da birey olunması şartı aramıyoruz. bir dikili ağacım olsun diyen herkesi davet ediyoruz. özellikle yakın il ve ilçelerden gelecek destekleri bekliyor ve eğer istenirse bir başka ilde ağaçlandırma organizasyonu için de destek vermeye hazırız.
Özellikle de;
Mersin Motor Klübü - Adana Mt - ÇMSK (Çukurova Motor Sporları Klübü)'nün de katılımlarını bekliyoruz
destek verecek tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederiz.
Mersin MT
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
valla dostum hiç düünmedim böle bişey iyi bir organızasyon bence bence en çok agaçların yok edildiği alanlar araştırılmalı ve oralara yönelmeli diye düşünüyorum nacizane fikrim tarsus ta hala yaşıyor olsaydım kesınlıkle katılırdım bu etkınlığe bu arada tebrık ederım
aynen
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)