Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567816 ... SonuncuSonuncu

[Sinop - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    mondial 150 ZC (o bir harika)
    TEŞEKKÜRLER ABİ eyvallah sende olmasan yanı
    motorunu dikkatli kullan insanın yedek parçası yok

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    şimdi yok
    selam arkadaslar ümmet babayı acayip kıskandım valla bu adam idolüm oldu denebilir keşke imkanım ve sponsorum olsada bende gezsem tüm türkiyeyi karış karış ümmet babayı bikaçgün misafir ettik çok eylenceli ve çok babacan bı insan dün yola çıktı bugun konuştuk bartında mola vermiş hayırlı yolculuklar baba inşallah tekrar görüşürüz yolun açık olsun bu arada kardeşim kadirede ümmet babanın motorunu aldık hadi hayırlı olsun vatana millete ha bu arada batu kanka olum biizm videoları you to ya göndersekmi ne dersin meşhur olma şansımız varmı

inşallah bu baharda işlerimizi hafifletebilirsek izmirdeyiz inşallah ümmet abi çok değerli bir insan yazın sinopa tekrar geleceğim dedi bende ona gel sana denizin ortasında mangal ve çay keyfi yaptıracağım dedim inşallah gelir tabi sizleride beklerız ve gelmenbız bızı çok memnun eder

abi arkadaşımız tam olarak nerde askerlık yapıyor en kısa zamanda bathu ve ben ziyaretıne gideriz sen bana arkadasın bilgilerini ver yeter
    ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::

bathu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var 636
    ümmet ağbinin motoru artık sinop mt kadir de terminalde motoru bi bekleyişi vardi bizim tosun paşanın hihi dehşet hemen modifiyeye aldı motoru zaten son hali bu değilmiş öyle diyor yerden yükselcek boyaya gircek dama desini eklencek he he

Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    yeni motrorun hayırlı uğurlu olsun kardeşim kadir ona iyi bak çok sadıktır, önce allaha sonra sana emanet.aranızda olduğum günleri yaşam boyu unutmayacağım.sevgiler.

Alıntı tanrinin_kirbaci57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaslar ümmet babayı acayip kıskandım valla bu adam idolüm oldu denebilir keşke imkanım ve sponsorum olsada bende gezsem tüm türkiyeyi karış karış ümmet babayı bikaçgün misafir ettik çok eylenceli ve çok babacan bı insan dün yola çıktı bugun konuştuk bartında mola vermiş hayırlı yolculuklar baba inşallah tekrar görüşürüz yolun açık olsun bu arada kardeşim kadirede ümmet babanın motorunu aldık hadi hayırlı olsun vatana millete ha bu arada batu kanka olum biizm videoları you to ya göndersekmi ne dersin meşhur olma şansımız varmı

inşallah bu baharda işlerimizi hafifletebilirsek izmirdeyiz inşallah ümmet abi çok değerli bir insan yazın sinopa tekrar geleceğim dedi bende ona gel sana denizin ortasında mangal ve çay keyfi yaptıracağım dedim inşallah gelir tabi sizleride beklerız ve gelmenbız bızı çok memnun eder

abi arkadaşımız tam olarak nerde askerlık yapıyor en kısa zamanda bathu ve ben ziyaretıne gideriz sen bana arkadasın bilgilerini ver yeter
    atilla kardeş döktürmüşşsün yazıları gene motorunuz hayırlı uğurlu olsun aranızda geçirdiğim zaman dilimini yaşam boyu unutmayacağım sinop mt kendinize iyi bakın yazın görüşmek üzere.düzceden sevgiler,saygılar,selamlar.
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

Motosikleti
    var 636
    Sinop MT 'den manzaralar

Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    ümmet abinin motoru ne hale gelmiş

Motosikleti
    var 636
    hiç sorma most façadan oda nasibini aldıı

Motosikleti
    bajaj boxer 150

mrh

tanıyamadım motorumu yaw n hale getşrmişiniz banane ya gönderin benim motorumu eski haliyle ben vazgeçtim
    www.perkitan.com

Motosikleti
    var 636
    ağbi iş işten geçti bugün sanayiye gitti motor sispansiyonlara ek yapılıyor yerden 5cm daha yükseliyordu bugün

Motosikleti
    valla motor çok ciks oldu sormayın gitsin 5 cm amartosorlere pay veripyükselltım eksos yükselıp ıslık eksoz kafası takıcam hadi kolay gele bana :D:D:D:D:D

Motosikleti
    şimdi yok
    emre dostum ben atilla nasılsın ne var ne yok hayat nasıl oralarda

abi senı ıtanımak inan bana çok güzel di sana herzaman kapımız açık beraber olduğumuz zaman zarfında bi kusurumuz olduysa özür dileriz bu arada arkadaşlar ümmet baba inanılmaz güzel yemeklere imza attı haberiniz olsun

ya şu siteye resiim atmayı bi öğrenebilsem bende benım motorun resimlerini göstereceğim size ama bece
    ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::

Motosikleti
    bajaj boxer 150

slm

emre dostum ben atilla nasılsın ne var ne yok hayat nasıl oralarda

abi senı ıtanımak inan bana çok güzel di sana herzaman kapımız açık beraber olduğumuz zaman zarfında bi kusurumuz olduysa özür dileriz bu arada arkadaşlar ümmet baba inanılmaz güzel yemeklere imza attı haberiniz olsun

ya şu siteye resiim atmayı bi öğrenebilsem bende benım motorun resimlerini göstereceğim size ama bece
    atilla kardeş daha bişey yapmadım zaman çok kısıtlıydı bol bi zamanda daha güzelleri olur merak etmeyin izmirden kucak doluısu selamlar hepinize.
    www.perkitan.com

Motosikleti
    nerde bu mıllet nerde bu devlet batu abi 125 lık motoru 150 yaptırıyo bende benım motoru yasptıracam ayancık gezisinde onu geçtım bunalıma girdi bakalım ne olcak çok yakında

Motosikleti
    şimdi yok
    inşallah ümmet abi baharda inşallah izmirdeyim bu arada batu bana resım atmayı bı öretse bende sana benım motorun son halini yollicam ama ben yapamıyorum bitürlü sinop tan sana ve izmire çok çok selamlar yazın bütün arkadaşları sinop a beklıyorum unutamayacakları bır gezı rehberliği yapıcam size hemde beleş

Motosikleti
    var 636
    sinop mt iftiharla sunar kameraman ümmet perkitan

http://www.pikniktube.com/video.asp?...df5924a683e341

Cyberm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende Bu gece sinop ta yim umarım tanışma şansımız olur.... Bana msn den ulaşabilirsiniz...
    Her Lafa Verecek Cevabım Var, Ama Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Lafı Söyleyene Bakarım ADAM'mı Diye...

Motosikleti
    şimdi yok

ya arkadaşlar

ben bu siteye girdim gireli bahtu ve haricinde bir iki kişiyle arkadaslık kurabildim biz hafta sonları biraraya gelerek bişeyler yapıyoruz neden bu sitede sinop mt nin de birlik olduğunu dost olduğunu diğer mt ci arkadaşlarımıza göstermiyoruz ben istiyorum kı birbirimizi tanıyalım dostluklar sadece sitede olmasın örnek veriyorum bir ilden mt dostları toplanıp geldi hani sinop mt nerede dediklerinde ne demeyi düşünüyorsunuz bu yazdıklarımı ciddi ye alan tüm arkadaslara seslenıyorum birbirimizle haberleşelim ve eylence dolu bitakım faaliyetler yapalım ne dersiniz söz konusu olan arkadaşlık dostluk.

ÖYLEYSE BEN VARIM. Tüm dostlara
    selamlar

Motosikleti
    var 636
    len ati len kızma ati len aaaaaaağ merak etme sinop mt temsilcileri sağlam bize katılmak isteyen sözle değil kendini göstersin

Cyberm
    Bende Bu gece sinop ta yim umarım tanışma şansımız olur.... Bana msn den ulaşabilirsiniz...
    dostum hala sinoptaysan görüşebiliriz

Motosikleti
    var 636
    sınırlarımızı zorluyoruz modifiye de tutku yaratmaya başladı SinopMT

atilla bugün haber57 gazetesine kapak olacaktı ama bakalım

Motosikleti
    şimdi yok

işte sinop mt bir ilke imzayı attı

arkadaşlar uzun uğraşlardan sonra birazda kafa patlatma politikasıyla yola çıkarak sco 1 i yarattık takdir sizden modifiye bizden herkese çok selamlar

arkadaşlar uzun uğraşlardan sonra birazda kafa patlatma politikasıyla yola çıkarak sco 1 i yarattık takdir sizden modifiye bizden herkese çok selamlar
    yarın ayrıca haber 57 yerel gazetesinde kısa da olsa bir yazı geçecek sitemiz ve tüm motosiklet tutkunlarına haber vereyim dedim internetten de haberi izleyebilirsiniz

6. sayfa BirinciBirinci ... 4567816 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler