TEŞEKKÜRLER ABİ eyvallah sende olmasan yanı
TEŞEKKÜRLER ABİ eyvallah sende olmasan yanı
motorunu dikkatli kullan insanın yedek parçası yok
selam arkadaslar ümmet babayı acayip kıskandım valla bu adam idolüm oldu denebilir keşke imkanım ve sponsorum olsada bende gezsem tüm türkiyeyi karış karış ümmet babayı bikaçgün misafir ettik çok eylenceli ve çok babacan bı insan dün yola çıktı bugun konuştuk bartında mola vermiş hayırlı yolculuklar baba inşallah tekrar görüşürüz yolun açık olsun bu arada kardeşim kadirede ümmet babanın motorunu aldık hadi hayırlı olsun vatana millete ha bu arada batu kanka olum biizm videoları you to ya göndersekmi ne dersin meşhur olma şansımız varmı
inşallah bu baharda işlerimizi hafifletebilirsek izmirdeyiz inşallah ümmet abi çok değerli bir insan yazın sinopa tekrar geleceğim dedi bende ona gel sana denizin ortasında mangal ve çay keyfi yaptıracağım dedim inşallah gelir tabi sizleride beklerız ve gelmenbız bızı çok memnun eder
abi arkadaşımız tam olarak nerde askerlık yapıyor en kısa zamanda bathu ve ben ziyaretıne gideriz sen bana arkadasın bilgilerini ver yeter
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
yeni motrorun hayırlı uğurlu olsun kardeşim kadir ona iyi bak çok sadıktır, önce allaha sonra sana emanet.aranızda olduğum günleri yaşam boyu unutmayacağım.sevgiler.
atilla kardeş döktürmüşşsün yazıları gene motorunuz hayırlı uğurlu olsun aranızda geçirdiğim zaman dilimini yaşam boyu unutmayacağım sinop mt kendinize iyi bakın yazın görüşmek üzere.düzceden sevgiler,saygılar,selamlar.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
ümmet abinin motoru ne hale gelmiş
hiç sorma most façadan oda nasibini aldıı
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
tanıyamadım motorumu yaw n hale getşrmişiniz banane ya gönderin benim motorumu eski haliyle ben vazgeçtim
www.perkitan.com
ağbi iş işten geçti bugün sanayiye gitti motor sispansiyonlara ek yapılıyor yerden 5cm daha yükseliyordu bugün
valla motor çok ciks oldu sormayın gitsin 5 cm amartosorlere pay veripyükselltım eksos yükselıp ıslık eksoz kafası takıcam hadi kolay gele bana :D:D:D:D:D
emre dostum ben atilla nasılsın ne var ne yok hayat nasıl oralarda
abi senı ıtanımak inan bana çok güzel di sana herzaman kapımız açık beraber olduğumuz zaman zarfında bi kusurumuz olduysa özür dileriz bu arada arkadaşlar ümmet baba inanılmaz güzel yemeklere imza attı haberiniz olsun
ya şu siteye resiim atmayı bi öğrenebilsem bende benım motorun resimlerini göstereceğim size ama bece
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
www.perkitan.com
nerde bu mıllet nerde bu devlet batu abi 125 lık motoru 150 yaptırıyo bende benım motoru yasptıracam ayancık gezisinde onu geçtım bunalıma girdi bakalım ne olcak çok yakında
inşallah ümmet abi baharda inşallah izmirdeyim bu arada batu bana resım atmayı bı öretse bende sana benım motorun son halini yollicam ama ben yapamıyorum bitürlü sinop tan sana ve izmire çok çok selamlar yazın bütün arkadaşları sinop a beklıyorum unutamayacakları bır gezı rehberliği yapıcam size hemde beleş
sinop mt iftiharla sunar kameraman ümmet perkitan
http://www.pikniktube.com/video.asp?...df5924a683e341
Bende Bu gece sinop ta yim umarım tanışma şansımız olur.... Bana msn den ulaşabilirsiniz...
Her Lafa Verecek Cevabım Var, Ama Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Lafı Söyleyene Bakarım ADAM'mı Diye...
ben bu siteye girdim gireli bahtu ve haricinde bir iki kişiyle arkadaslık kurabildim biz hafta sonları biraraya gelerek bişeyler yapıyoruz neden bu sitede sinop mt nin de birlik olduğunu dost olduğunu diğer mt ci arkadaşlarımıza göstermiyoruz ben istiyorum kı birbirimizi tanıyalım dostluklar sadece sitede olmasın örnek veriyorum bir ilden mt dostları toplanıp geldi hani sinop mt nerede dediklerinde ne demeyi düşünüyorsunuz bu yazdıklarımı ciddi ye alan tüm arkadaslara seslenıyorum birbirimizle haberleşelim ve eylence dolu bitakım faaliyetler yapalım ne dersiniz söz konusu olan arkadaşlık dostluk.
ÖYLEYSE BEN VARIM. Tüm dostlara selamlar
len ati len kızma ati len aaaaaaağ merak etme sinop mt temsilcileri sağlam bize katılmak isteyen sözle değil kendini göstersin
dostum hala sinoptaysan görüşebilirizCyberm
Bende Bu gece sinop ta yim umarım tanışma şansımız olur.... Bana msn den ulaşabilirsiniz...
arkadaşlar uzun uğraşlardan sonra birazda kafa patlatma politikasıyla yola çıkarak sco 1 i yarattık takdir sizden modifiye bizden herkese çok selamlar
yarın ayrıca haber 57 yerel gazetesinde kısa da olsa bir yazı geçecek sitemiz ve tüm motosiklet tutkunlarına haber vereyim dedim internetten de haberi izleyebilirsiniz
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)