güsel hoş resimler valla güsel
güsel hoş resimler valla güsel
yarın sinoptayım arkadaşlar orda kimse varmı ordakiler ellerini kaldırsın transit geçiyorum 1 saat sohbet edebiliriz
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Bathu orada Ümmet abi. Onunla bir görüş istersen.
ağbi gel beklerim hava şatları yağmurlu motorla gelmeseydin anca şimdi gördüm mesajı mostwanted_57 geç kaldık heralde tüh..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
ağbi ben sinop merkezdeyim iş yerindeyim şuan tershanede .merkeze uğruycaksan görüşürüz buraya gelmen 3 saati bulur havada kötü yağmurlu
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
bathu, fotoğraf çektirmeyi unutma.
temem
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
bende sinopluyum ve artık sizlerleyim hoşbulduk şimdiden
motorunu dikkatli kullan insanın yedek parçası yok
hoşgeldin tosun paşa
Ümmet abi durdurak bilmiyorsun valla. Haberini aldım Sinop taymışsın. Sağolsun sinoplu kardeşlerimizde seni güzelce misafir etmişler. Motosiklet tutkusu işte bu olsa gerek. Bol bol fotograf çek abi gelince görelim.
Sinoplu kardeşlerimize de tekrar tekrar teşekkür ederiz. Yolu izmire düşenleri de mutlaka çayımızı içmeye bekleriz.
sevgilerle
Valla ne diyim Ümmet Abi, durdurak bilmiyorsun. Aman abi dikkat et kendine, malum havalar soğuk. Gerçi dostlar sana iyi gözkulak oluyor sanırım. Yüzünden belli ordaki dostlara da selamlar. Hepinizi bekliyoruz izmire...
@Wallace @tenten35 nedemek arkadaşlar sizleride bekleriz mt ler ölmez vatan bölünmez bizimde yolumuz düşerse mutlaka uğrarız ümmet ağbiyi bugün sabahtan yolcu ettik
bende sinopluyum özgür abi benı de ekle
şşşttt batucuk pastane motorunu az dışarı çıkarda motorunu görelım evde motorunla aynı yatakta yatma bak tum mt motorunu görmek istiyo
04:02:2007 yer sinop allah izin verirse motorum gelecek benım için guru verici bişi 71.000 km de bi motorum olcak sevinmemek elde deil
hayırlı olsun. ayrıca emailini listeye ekledim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)