http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=26493
Arkadaşlar Sinopta asker(havacı) bir kardeşimiz varmış...B ilgilenn ziyaret babında yani...hem sevaptır hem siteden bir kardeşimiz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mete_han abi sen buralara uğrarmıydın
bu arada tekrar hoşgeldin
hoşgördük...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bu olaydan haberi olan varmı
Nine ve Torunu Yanarak Öldü
05.01.2007 10:41
Sinop'ta Bir Evde Çıkan Yangında, Yaşlı Bir Kadın ile 4 Yaşındaki Torunu Yanarak Hayatını Kaybetti.
Sinop'ta bir evde çıkan yangında, yaşlı bir kadın ile 4 yaşındaki torunu yanarak hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Durağan İlçesi Gökırmak Mahallesi'nde Mehmet Çetinkaya'ya ait evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Durağan Belediyesi'ne ait itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle güçlükle kontrol altına alınabilen yangın sırasında ev içerisinde mahsur kalan Fatma Çetinkaya (80) ile 4 yaşındaki torunu Muhammed Erdem yanarak hayatını kaybetti. Yangın sonrası, yakınlarının öldüğünü gören aile fertleri sinir krizleri geçirdi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
benim bu haberden haberim yoktu verdiğin bilgi haber için saoL...
merkezde oturduğumdan ilçelerden haberimiz olmuyor fazla saol ama.
yazık olmuş allah rahmeteylesin
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
bathu sabahtan akşama kadar dükkanında oturuon tabi neden haberin olacakki )) benim gibi çalış koştur biraz olmuor böle gözüm kalıor :DDD ohh sabah aç dukkanı otur gec pc başına oh ne ala
olm sende benim tüm foyalarımı döküyorsun serhat olmuyor hocam msn yapmayalım şimdi
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Yorum yok :D
ben yakından gordum gusel olmamış hehehehe şaka şaka ei olmuş :DDDDDDDD
sinop merkezdeyim güzide mekanlarımdan birisi yalıkahvesi. bathu nun yakın arkadaşıyım teşekkürler bathu
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
atii hoşgeldin dostum he he
tanrinin_kirbaci57, listeye eklendin.
Kendimce birşey yapmaya çalıştım nsaıl olmuş. önerileriniz varmı. nasıl bir logo yapalım
iyi olmus eline sağlık ne dielim bi kenarına bi de diğer kenarına 2 motosiklet koysaydın bari
aslında serhat doğru söylüyoor yanlarına motor resmi koysaydın daha güzel olacakmış ama buda güzel olmuş..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)