kemaL57, listeye eklendin
ekleyin beni de izmit de de olsam boyabatlıyım
Barış Çelik
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Ya sinoplu arkadaslar bu Temmuz ayında Karadeniz turu yapmak istiyorum ben orta karadenzideyım civarda gorulebılecek her yerı gordum ama Trabzondan öteye acılmadım. Şimdi diyorumkı sahile çıkınca sağ tarafa trabzon Artvin tarafınamı açılıp gezsem, yoksa cok merak ettıgım Sinop AMASRA bartın tarafınamı hala plan yapmaya calısıyorum. Sinop tarafı nasıl yollar trafik gezme gorme yerlerı sadece sınop olarak degıl amasra tarafınıda bılen varsa yard olabılırmı
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
senide listeye ekledim Barış
17 kişi olduk bu arada
Sinop'lular listesi
1- Mostwanted_57 Özgür Öztuğrul mostwanted57@hotmail.com
2- RapperMurat Murat Tunç ceza_sago_ayben@hotmail.com
3- Ertuğrul_Öz (Namıdiğer Akira) Ertuğrul Öz
4- G-Strider Teoman Alsan teocharger@hotmail.com
5- necdet necati-7@hotmail.com
6- ICMAN
7- TYP-R soyleyenumit@hotmail.com
8- ÜsKüDaRLı hakantekiner@hotmail.com
9- EMREUZESEN EMREUZESEN@hotmail.com
10-CaDDe_BoSTaN onurolgun@hotmail.com
11-feritsolak feritsolak@hotmail.com
12-yeliz
13-bathu bathu_ii57@hotmail.com
14-NearMiss
15-xrider
16-kemaL57
17-ARBETUS Barış Çelik
son hali ilk mesajdadır.
hadi hayırlısı gittikçe çoğalıyorus
@voldemort arkadaşım virajları çok, yeşilliği bol beklerim Sinop'a
@kemal57 dostum bi pazar Boyabata motorla gelmeyi düşünüyorum havalar iyice bozdu ama geleceğim zaman senle irtibata geçelim hafta sonları motorla basıp gidiyorum sinoptan dışarı Gerze,Ayancık,Erfelekşelaleler,İnceburun.Boyabata hiç gitmedim iç kesimde olduğundan hep deniz kenarı gezileri
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
heeey bu konu diğer illere göre zayıf kalmış. biraz haraket getirelim
bencede aynen ..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
selam arkadaşlar ben burda yeniyim ama sinop merkezdenim merhaba aranıza hoş buldum :P :):):) acemiyim bi de bu sitede :)):)
son durum
resim güzelmiş bathu1- Mostwanted_57 Özgür Öztuğrul mostwanted57@hotmail.com
2- RapperMurat Murat Tunç ceza_sago_ayben@hotmail.com
3- Ertuğrul_Öz (Namıdiğer Akira) Ertuğrul Öz
4- G-Strider Teoman Alsan teocharger@hotmail.com
5- necdet necati-7@hotmail.com
6- ICMAN
7- TYP-R soyleyenumit@hotmail.com
8- ÜsKüDaRLı hakantekiner@hotmail.com
9- EMREUZESEN EMREUZESEN@hotmail.com
10-CaDDe_BoSTaN onurolgun@hotmail.com
11-feritsolak feritsolak@hotmail.com
12-yeliz
13-bathu bathu_ii57@hotmail.com
14-NearMiss
15-xrider
16-kemaL57
17-ARBETUS Barış Çelik
18-SeRHaT_57
Bathu ben senin devamlı müşterin )))) resim güsel güsel olmasınada böle küçük motorlarla yakıştıramıyorum ) biraz büyütsek diyorum sinop gibi yerde schootorlarla olmuyor he ne dersin ))
Sende motosiklet varmı Serhat
serhat ta motor var ama emanet
serhat motoru satıyorum meraketme büyüyecek
bende var motor Kanuni 125 lik schootor deil siyah 5 vites 8 aydır bende emanet sadece arkadaş ankarada olduğu için motoru bende ben mayısa doğru 250 lik almayı düşünüorum 4 milyara kadar çıkıyorum az bi para ama 2 sene kullancam zaten onuda yeter 2 senelik
mostwanted_57 hyosung 250r düşünüyordum biraz araştırınca çok sorun çıkardığını duydum.en son Yamaha XT 125X modelinde karar kıldım.
aslında tarzımın enduro cross olduğunu da anlayınca hem asvalt hem arazi sıfır alcam zaten inşallah
hadi bakalım hayırlısı olsun
inş. alırsın
biz ayancığa gidiyorduk gecen yaz 250 lik seyhanlardan kanunilerin vardı altımızda 2 tane teki siyah tekide gri siyah 250 lik sizlere ömür paramparça oldu kaza yaptıkta karşıdan siyah bi kartal geliordu ne olduysa o an oldu zaten hemde sıfırdı bizimde deildi sadece iş için kullanıorduk dükkandan çıkardık yarım saat sonra sıfır kilometreli motor sizlere ömür niyetim var bi 250 liğe
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)