hayırdır ne oldu...
hayırdır ne oldu...
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
bir sinopludaha ekleyin oraya ist denim ama sinopluyum
::cekic::adamın kafasını böle ezerim::156:: dagılırsın
merhaba arkadaşlar merhaba sinop mt ben aynı zamanda denizanasının eşiyim boyabatlıyım memleketime yolum düştügünde hepinizi bir araya toplarım ona göre bi sinop turu yaparız hep beraber
İNSANLARIN EN ACİZİ DOST EDİNMEYENDİR BUNDAN ACİZİ İSE DOSTUNU YİTİRENDİR
AKLINI KULLAN ADINI ÇIKAR DELİYE HERGÜN BAYRAM EĞLENMEK KALIR GERİYE
(özlü sözler)
Katılım düşük Hasanım.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
listeler güncelleniyor mu?
Trafikte bir yanlış bütün doğrularınızı götürebilir...
10 ağustosta Sinoptayım görüşsek diyorum..Nerelere takılırsınız Sinopta.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
eyyy sinop halkı nerelerdesiniz ayancık lı varmi aramizda daha 2 güne kadar oradaydim
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Ben İstanbulda oturuyorum ama memleketim Sinop kalbimde yaşıyor yahu benide eklerseniz çok sevinirim.Söz seneye grup buluşmasına geleceğim
Tam benim yazımdan üç ay sonra yazan bir üye...
Sinoplu kardeşlerim neredesiniiiiz.
Hala kimseler yok
Sinoptaki arkadaşlar da sitenin bu kısmına pek takılmıyorlar sanırım,
caddelerde motor bol,
sitede yok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:28 ----------
Sinoptaki arkadaşlar da sitenin bu kısmına pek takılmıyorlar sanırım,
caddelerde motor bol,
sitede yok
Trafikte bir yanlış bütün doğrularınızı götürebilir...
DEMİR AİLESİ OLARAK
tüm mt ailemizin kurban bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.sevgi saygı ve huzur içinde nice bayramlara ulaşmanız dileğimizle
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Sinop MT :kurban bayramınız mubarek olsun arkadaşlar nice bayramlara kazasız belasız hep beraber
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)