hımm haklısın o zaman bilemem valla neyse genede bekleris
hımm haklısın o zaman bilemem valla neyse genede bekleris
ya batu abı allah ıcın allah sızı nazarlardan saklasın umarım kımsenın nazarı değmez sıze allah kaza bela vermesın siz benım dusuncem benım ılerdekı ne olacağımı yansıtıyosunuz ben benım evltaı sattım şimdi cbr 125 çabalarındayıs inş alırımda rahata kavusurum ya aldıgım zamanda kop kop istemek zorunda kalmam
motorunu dikkatli kullan insanın yedek parçası yok
selam millet
ben tansu gecen istanbuldaki fuara ve mt gecesine batu ile katılmıştık hala askerdeyim az kaldı herkese hayırlı virajlar
motorsiklet bölümüne bak puhahahhaha benm motorlarım mıı
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Selam herkese.
sinop mt ordu mt olarak yarin yada sali gunu buyuk ihtimla sali olur oraya konaklamali bi gezi yapmayi dusunuoruz acaba bize katilmak isteyen cikarmi , gezmeye cok yer olduu soylenio
hu huu yoqmu kimse
puha bu topicte olmus
SİNOP MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...
Kazasız bol keyifli sürüşler..
__________________________________________________ _____________Murat GERGERLİ ve AİLESİ
.
motorunu dikkatli kullan insanın yedek parçası yok
Faça kurumuş buralar ya :D hareketlendirmek lazım. neyse bikaç ay sonra CIBIR alınca yaparık bişeler :D
Sinop mt de sonbahar rüzgarları esiyo.Kimseden ses cıkmıyo!
[COLOR="Black"]Anı yazmak, ölümün elinden bir şey kurtarmaktır.[/COLOR]:wiinkk:
msn ye gel
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
sinopMT ve bütün motosiklet camiasının kurban bayramı mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT
Sevgili Arkadaşlarım Sizlerin Ve Ailelerinizin Bayramı Mübarek Olsun Iyiki Varsınız
Adana Mt
Sinop SoĞUkkkk COOoookk soğUkkkk
herkezın kurban bayramını kutlarımm we aılelerınızın de saygılar.stop. shadowwwwww
Rüzğarı_hissSet
Sinop MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
sinop MT nerdesiniz yahu
[B]Bu sene benim olsun :wiinkk::wiinkk: [/B]
Ben burdayım sen nerdesin
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)