Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
19. sayfa BirinciBirinci ... 91718192021 ... SonuncuSonuncu

[Sinop - MT]

REKLAM ALANI

Batu kanka hayırlı olsun.....Allah kazasız belasız kullanmak nasıp eylesın bızde ankarada askerlık yapalım.kıb dostum_tekrar hayırlı olsun
    GÜNEŞE ULAŞMAK
    İÇİN YILDIZLARI GEÇMEN GEREK...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ozzy73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda deuville
    geçen yaz gitmiştim sinop a aha da erfelek şelaleri

Motosikleti
    en dandik motor motorsuzlukdan daha eyidir :))
    hocam resimler süper paylaşım için çok saol
    [B]Bu sene benim olsun :wiinkk::wiinkk: [/B]

Motosikleti
    mondial 150 ZC (o bir harika)
    batu abi hayırlımolsun biras geç oldu ama nese su benım motoruda satsam bi yamaha yada cbr125 alsam yeter ya
    motorunu dikkatli kullan insanın yedek parçası yok

excavator_zx6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki zx-6r
    ya olm sinop tayfası nerdesiniz ulen bathu canlandır yawrum şu topici çürüyecek nerdeyse

yigiterdal nerdesin len sen cuma günü ayaklarıma kara sular indi çıkış saatlerini niye söylemedin doğru düzgün.cuma günü erken çıkıyormuş meğersem 2 saat bekledim yaw sana 280 km hız cezası veriyorum cuma günü kaçta çıkıyo okul ? yada tüm günleri yaz deli etme adamı uleynn
    zx-6r namı diğer 636...

bathu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var 636
    ne diysin beee dekoderi çözde konuş
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

Motosikleti
    kawasaki zx-6r
    nerdesin olm 636 ların yüz karası
    zx-6r namı diğer 636...

dayt ya abi şimdi olay şöyle ticaret lisesinde iki bölüm var :D:D

1 düz ticaret 2 anadolu ticaret

düz tücaret hergün 3.30 da çıkıyo anadolu ticaret 4.15 de çıkıyo cuma günü falan hep aynı. acaba sen sinop lisesinimi diyosun ya onlarda bizim en üst kattaya :D:D ama olay ne onuda bi anlat bana soruyon saatleri falan ama :D

coşkun abi yazmayı unutmuşum 280 yetmez 300 ü görmeden indiremessin beni ;)

Alıntı hizli_hayalet_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    batu abi hayırlımolsun biras geç oldu ama nese su benım motoruda satsam bi yamaha yada cbr125 alsam yeter ya
    kadir sen o motoru satamassın olum ver bana iki takla atıp verim

Motosikleti
    kawasaki zx-6r
    erdalım yiğitim tamam olay anlaşıldı..neyse burda fazla açmıyalım bu konuyu ben seni gördüğümde anlatırım sen bana daha çok lazımsın.
    zx-6r namı diğer 636...

tamamdır abi. 636 yı daha çok yollarda görmek istiyoruz :D bul beni :D:D

4.15 de çıkıyom ben :D söylimde bi yanlış olmasın :D:D

Motosikleti
    kawasaki zx-6r
    erdalım yiğitim,yiğitim erdalım motorcum bak bunu dediğin süper oldu..denk getirdiğimde seni çıkış saatinde alırım tamam mı..ben seni aşşa bırakırım önemli olan görmek..anladın sen onu..bana özelden msn adresini yaz.
    zx-6r namı diğer 636...

Motosikleti
    Valla alacaz dedik alamadık napalım nasip artık :)
    Hayt bathu abicim dolasıorsunuz gezin gezin ben kelebek olmaya devam malum motor alamayacam herhalde bu dunyada bol bol araba alacam herhalde gecende de samsundan 3 tane motor misafirim geldi endurocular geldiler bi cay may bişiler içtik gittiler iyiydi valla bende su raptorumu alabilsem gozum kaldı o motorda onla baslamayı dusunuorum ama nerdeeee bizimkilerin sayesinde arabalara doycam bol bol napsam ne etsem alamıorum samsundan gelen abide vereyim benim raptoru dior adamda 3 tane motor varya gıdıklayıp durdu beni zaten la ilahe dedim yazda geldi bol bol eğlenirsiniz bende arabaylamı eşlik edeyim size kelebekli kişileri kabul edionuzmu

Motosikleti
    mondial 150 ZC (o bir harika)
    ederler nıe etmesınler yeterkı sende uçmak iste
    alla alla :d
    motorunu dikkatli kullan insanın yedek parçası yok

Kadir bak arada beni unutuyorsun...ayıp edıyorsunbizim makinaya inşallah bakıyorsun.sana güveniyorum biliyorsun...temmuzda geliyorum.sana sürprizim var.kimseye uyma.az kaldııııı bu arada çakar 40 ytl.neonlu sis lambası 30 ytl.dahasını yazmayalım reklam olmasın.bu arada reklamcıyla işimiz var motor kaplanacak ya.haziranda halledelim.sana resmi yollayacam.kib
    GÜNEŞE ULAŞMAK
    İÇİN YILDIZLARI GEÇMEN GEREK...

serkani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Made in Japan!
    Sevgili motosikletsever arkadaşlar;

Komşu il olarak sizi de davet ediyoruz, Kastamonu MT de yayınlanan 1 Haziran Pazar günü yapılacak olan Safranbolu turu davetine göz atınız.
    Honda Today 50 • Honda Beat 100 • Yamaha YBR 125 • Kawasaki ER5 • Yamaha Fazer FZ6 • V-Four Racing 800 ABS

teknikhoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT
    Arkadaşlar herkese iyigeceler. Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var ve bana 3-4 güne kadar cevap verirseniz çok sevinirim.

30 haziran 6 temmuz tarihlerinde Sinop'ta eğitime geleceğim. Benim için muhteşem bir tatil olacağına eminim. Gelmişken karış karış gezmek istiyorum Sinop'u. Ancak, Adana'dan (ki Adana'dan geleceğim) Sinop'a kadar motosikletle gelmek biraz bana zor gelecek. Zira motorum çok iyi bir şey değil. şimdi;
    Sinopta basit çaplı scooter veya 125cc'lik motorları kiralayabileceğim yerler var mı? yarsa ne kadara kiralarlar? Adres veya telefonlarını verebilir misiniz? Teşekkürleri

Arkadaşlar konuyla ilgili yardıma acil ihtiyacım var. Bana çarşambaya kadar cevap verebilirseniz çok sevinirim.

Motosikleti
    benim bildiğim motor kiralayan yok herhalde yani tam bilemiorum ben sahsen bilmiorum belkide vardır diğer arkadaslar söler herhalde :S geliyorsanda hoş geldin diiim şimdiden...

Motosikleti
    Mondial 150 ZAT
    Teşekkür ederim Serhat kardeşim. Yinede hala bir ümidim var. Çarşambaya kadar bekleyeceğim.

Motosikleti
    ee sen şimdi bi motor bulamassan gelmeyecen yani he ölemi ya gel burda motora gerek yok en uzak yer 15 dakka yürüyelek ges ges bitirirsin hemen

Motosikleti
    Mondial 150 ZAT
    Gelmem kesin... Motorla gelmeyi çok istiyorum. Hatta 1 aydır aralıksız motorumu bu işe hazırlıyorum. Başıma çok iş açtı sadece. Misal bugün motoru toplama işlemi esnasında blok civataları yalama oldu. Yarın gidip yeniden diş çekilecek. Çarşamba gününe kadar toparlarsam deneme fırsatım olacak. Ama yinede güvenemiyorum. Zira hem kasa titreşimi çok fazla (bu yüzden sürekli 70-80km hızla gidemiyorum) hemde rampalarda şişer kalır diye korkuyorum.

19. sayfa BirinciBirinci ... 91718192021 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler