bathu kardeşim ben yamaha yetkili servisiyim
bathu kardeşim ben yamaha yetkili servisiyim
heeeeyt be ne kadar çok hemşehrim varmış burada,
nasip olurda bir gün sinop'a canım memleketime gidersem motorum ile buradan duyuracağım.
hepinizle tanışmak isterim,
hepinize sevgiler saygılar. ben istanbul doğumluyum. ama ahirete kadar sinopluyum.. dikmen ilçesinden,
18 yıldır gidemiyorum memlekete
oraların değerini bilin biz bilemedik siz bilin arkadaşlar
herkese;kazasız,belasız,
özgürlüğe doğru iyi yolculuklar...:bounce:
sinoplu her şehirde kendini belli eder
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Bathu, sen nasıl oldun?
Çanak sağlam mı?
slm bende sinoptanım aksamci_57@hotmail.com
hoşgeldin.. aksamcı
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
atilla yaw çok eskileri karıştırma bizde sinoplu değiliz bayburtluyuz..ama ben sinopluyum diyorum 92 den beri.ve 78 den beri sinoptayız..bukadar uzun kalıpta bayburtluyuz dersek ayıp olmazmı
zx-6r namı diğer 636...
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
bathu olm nezaman koydun bu resimleri maşşallah allah nazardan korusun
zx-6r namı diğer 636...
Bathu, sen ne ara ninca aldın?
Profilde de yazıyo.
E Hayırlı olsun o zaman.
Güle güle kullan. Kazasız belasız inş.
saol özgür
bathu hayırlı olsun allah kaza bela vermesin güle güle kullanmak nasip etsin
saol serhat
hayırdırr coskunn abıı nıee satıosunn motoruu bı sorunmuu varr yoksaa buyutcanmıı __????
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)