Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
17. sayfa BirinciBirinci ... 71516171819 ... SonuncuSonuncu

[Sinop - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    мση∂ιαℓ 151яѕ
    Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle. 2008 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin. Neşe dolu bir yıl geçirmeniz dileğiyle.
    Kahramanmaraş MT

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    muratgergerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tüm MT SİNOP ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..
    .
    Saygılar...
    ========= muratgergerli=======
    İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
    ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.

Motosikleti
    şimdi yok
    Alıntı byfurkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle. 2008 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin. Neşe dolu bir yıl geçirmeniz dileğiyle.
    Kahramanmaraş MT
    allah razı olsun dostum sizlerden aynı dileklerimiz le yenı yıl hepimize üzüntü göstermesin işlerimiz rast gitsin cümlemize allah saglık ve sıhhat versın

Alıntı muratgergerli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tüm MT SİNOP ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..
    .
    Saygılar...
    ========= muratgergerli=======
    sevgili üstadım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim sizin ve ailenizin de yenı yıldan sonrası hayatınız dilediğiniz gibi güzel olsun
    ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::

excavator_zx6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki zx-6r
    tanrinin_kirbaci57 ati olüm bi önceki sayfada bencede bencede diyip durmuşunuz tüm akliman ve çevresi dahil sinopa rezi oldum artık bu motora binmem söz konusu bile olamaz bu pozlardan sonra
    zx-6r namı diğer 636...

Motosikleti
    şimdi yok
    Alıntı excavator_zx6 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tanrinin_kirbaci57 ati olüm bi önceki sayfada bencede bencede diyip durmuşunuz tüm akliman ve çevresi dahil sinopa rezi oldum artık bu motora binmem söz konusu bile olamaz bu pozlardan sonra
    tamam anlaştık o zaman sen o motörü bize servis aracı olarak sat bizde onun arkasına bi sepet yapar lahmacun taşırız puhahahahahaaa

Alıntı shadow_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    HOS GELDIN kardesımmm ruhunuu yakma lastıgınıı yakkkkkk
    feyk olma kendin ol höööyyyyytttttttttttt kendi laflarını üret sende hoşgeldin

Alıntı By_DosT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende Gerzeliyim .......................ama istanbulda yaşıyorum

İsmim Adem Yılmaz

adem_yilmaz@windowslive.com

hemşehrilerime selamlar...
    hemşerim sende hoşgeldin aramıza yakında istanbullarda görüşürüz

Alıntı @ykut_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evt Bende bu hafta BAşlıYorum o zaman:..!!sınava
    aykut naber aramıza katılman çok güzel neye ihtiyacın olursa ne sormak istersen yardımcı oluruz elımızden geldığı kadar
    ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::

Merhaba arkadaşlar.Sinop/Merkez denim.Şuan motorum yok ama bu yaza almayı planlıyorum
    Birde ilk sayfadaki listeye benide eklerseniz sevinirim

Coşkun abi sende ninjamı vardı :S Şimdi sen kimdin diycen deniz abinin salonda bi kere karşılaştıydık :D

Motosikleti
    kawasaki zx-6r
    yigiterdal hoşgeldin..standart insan olmadığım için denizin salona geçen yaz biraz gittim.daha sonra ağırlık fazlalığı nedeniyle 2 koşu bandı ve 1 kürek çekme makinası bozuldu beni ordan kovdular neyse şaka biryana tekrar hoşgeldin
    zx-6r namı diğer 636...

Motosikleti
    şimdi yok
    aramıza hoşgeldin yiğidimumarım katılımcı olursun

bathu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var 636
    yigiterdal hoşgeldin..
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

shadow_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600RR

batthhuuu

kankii nbr ben denızzz su benım ısmımıde sınoplular lıstesıne bı ekşınlasana 5 ay olduu sıteye kayıt olalııı dahaa kayıtlanmadıı bı zahmett yapıversın neysee atıllaa abı sen de nerelerdesınn hıc gozukmuosunn yazaa dogru bır ordu gezısı yanarr dımıı

Motosikleti
    şimdi yok
    Alıntı shadow_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kankii nbr ben denızzz su benım ısmımıde sınoplular lıstesıne bı ekşınlasana 5 ay olduu sıteye kayıt olalııı dahaa kayıtlanmadıı bı zahmett yapıversın neysee atıllaa abı sen de nerelerdesınn hıc gozukmuosunn yazaa dogru bır ordu gezısı yanarr dımıı
    yaz bı gelsın bakarız ben herzaman burdayım sen yoksun piyasada adamım

Alıntı excavator_zx6 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yigiterdal hoşgeldin..standart insan olmadığım için denizin salona geçen yaz biraz gittim.daha sonra ağırlık fazlalığı nedeniyle 2 koşu bandı ve 1 kürek çekme makinası bozuldu beni ordan kovdular neyse şaka biryana tekrar hoşgeldin

abi öldüm gülmekten.koşu bandları falan neyse hoşbulduk diyim.motor ehliyeti için bu ayın 22 sinde yazılcaktım peder ana avrat sövdü artık ikna etmeye çalışıyom

Motosikleti
    Ramzey 125t-10D
    HosGeldin yigiterdal:.umarım ssende de TutKu Yaratır...
    [B][/B][CENTER]:queen:[B]MoToRumu SeviYoRum[/B][/CENTER]

yav honda cbr 125 R düşünüyorum ne dersiniz?

safranboludan saygılar sinop çok güzel kıymetini bilin oraya safranbolu sanayisi olarak ofrot jip yarışına geldik saygılar doğan motor

Motosikleti
    var 636
    Alıntı doğan motor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    safranboludan saygılar sinop çok güzel kıymetini bilin oraya safranbolu sanayisi olarak ofrot jip yarışına geldik saygılar doğan motor
    ewt o gün SamsunMT yi ağırlamıştık güzel bi organizasyondu bayağı bi motorcu arkadaş gelmişti. siz hangi motor markasının yetkili servisisiniz ?
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

eL_BaNDiDo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    Alıntı bathu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ewt o gün SamsunMT yi ağırlamıştık güzel bi organizasyondu bayağı bi motorcu arkadaş gelmişti. siz hangi motor markasının yetkili servisisiniz ?
    Misafirperverliğinizi hala unutmadım.
    Sevgiler...

Motosikleti
    var 636
    Alıntı eL_BaNDiDo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgiler...
    ooow ibrahim abi naber abi.. kış geldi gelemez olduk samsun'a havalar çok soğuk özledik sizleri abi suzuki motor alıyorum ağbi servis konusunda bana yardımcı ol ağbi saygılar sevgiler

Motosikleti
    şimdi yok
    Alıntı eL_BaNDiDo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgiler...
    aaaaaaa ibrahim baba nasılsın ya görüşemiyoruz senı kaç kez aramak istedim valla her gelisimde sitede nick ini de unuttum neyse buldum senı nasılsın abı bana özelden numaranı yollarmısın

Motosikleti
    kawasaki zx-6r
    ulen atilla bizim burçin seni istanbulda görmüş kanki oraya mı yerleştin nasıl oldu bi bilgi ver ya benim burçin de istanbula çalışmaya gitti sağ kolum koptu resmen.mematimdi o benim neyse atilla dikkat et kendine kardeşim.inşallah herşey yolunda gideryazın gel ha
    zx-6r namı diğer 636...

17. sayfa BirinciBirinci ... 71516171819 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler