Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
15. sayfa BirinciBirinci ... 51314151617 ... SonuncuSonuncu

[Sinop - MT]

REKLAM ALANI
    excavator_zx6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki zx-6r
    sinopta kask fiyatları 30ytl yi geçmiyor.onlarda haklı onu takacağıma hiç takmam diyor.adam gibi bi mağaza yok ki kask vb. alışverişi yapılabilecek..keşke olsada bizde konyadan,izmirden getirtmesek.memleketimiz kazansabatu yukarıda yazılanları okudum ama kawasakiye binmeyen anlıyamıyor herkesin tabi kendi seçimi.samsunda yamahadan başka motor yok,birtane bile kawasaki yok çünkü servisi kim ? belli değil.5000 de bakım yapmam lazımdı 5006 km ye geldi bayramdan sonra ankaraya götüreceğim.sadece servis sıkıntımız var markada ve motora şahsen garanti verilir gel sen gel z750 yakışır dinle beniii bırak inadı
    zx-6r namı diğer 636...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bathu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var 636
    Alıntı excavator_zx6 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sinopta kask fiyatları 30ytl yi geçmiyor.onlarda haklı onu takacağıma hiç takmam diyor.adam gibi bi mağaza yok ki kask vb. alışverişi yapılabilecek..keşke olsada bizde konyadan,izmirden getirtmesek.memleketimiz kazansabatu yukarıda yazılanları okudum ama kawasakiye binmeyen anlıyamıyor herkesin tabi kendi seçimi.samsunda yamahadan başka motor yok,birtane bile kawasaki yok çünkü servisi kim ? belli değil.5000 de bakım yapmam lazımdı 5006 km ye geldi bayramdan sonra ankaraya götüreceğim.sadece servis sıkıntımız var markada ve motora şahsen garanti verilir gel sen gel z750 yakışır dinle beniii bırak inadı
    he he ağbi bak sen motoru ankara'ya götürebiliyorsun bakımı için ama benim götürecek vaktim olmaz haftanın 7 günü bayram seyran dinlemeden çalış.
    gönlümün sultanı z750 kawa ama olmuyor samsun'da yok adam gibi servisi samsun dodo motoru araştırdınmı ? bana en yakın markalar yamaha ve honda her ikiside samsunda düzgün servisleri güvenilir. bu ara çok karasızım supermoto da alabilirim kafam karışık araştırıyorum daha. tx660x ler hoşuma gidiyor. samsundaki ss cilerin yanına gidincede bi gazla 600rr mı alsam diyorum ama kanımda enduro var ne yapsam bende bilmiyorum sık dokuyup ince düşünüyorum bakalım
    bu ara tersanede iyi gazlıyorsun biraz önce geçtin dükkanın yanından yavaş git azıcık gaza getirme benide motorun iyi kükrüyor anladık bişi demiyoruz harbi ama geçen arabanın biri hızlı geçerken yaşlı kadına çarptı yalı kahvesinin önünde dikkatli ol snr bende gaza gelmeyim sonuç ver coşkuyu oluyor
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

Motosikleti
    kawasaki zx-6r
    bathu haklısın honda ve yamaha daha iyi servis açısından.tersanedeki olayıda bir arkadaşım söyledi üzüldümgeçenlerde 103-105 team takıldı peşime yarışacaklardı sanırımonlardan kaçmak için gazlamışımdır.normalde tersaneden dikkatli geçiyorum
    zx-6r namı diğer 636...

Motosikleti
    var 636
    @excavator_zx6 pazar günü samsundaydık atiyle 2 motor neyse honda samsundan motorlarını çekiyor 2 arkadaştanda teyidini aldık nedendir bilemiyorum şaşırdım yamahacı olcam heralde fazer S2 düşünüyorum bi bakarsın kawa z750 almışım he he yok yok fz6
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Avatar yapabiliriz. Ne dersiniz?

Ben yaptım.

Motosikleti
    kawasaki zx-6r
    bathu,hayırlısı neyse o olsun..fazerlerde süper makinalar.sana yakışır kanımca atilla nerede yahu ? hiç yazmıyor buraya artık ?
    zx-6r namı diğer 636...

Motosikleti
    var 636
    Alıntı excavator_zx6 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bathu,hayırlısı neyse o olsun..fazerlerde süper makinalar.sana yakışır kanımca atilla nerede yahu ? hiç yazmıyor buraya artık ?
    atiyi bıçakladılar haberin yok heralde
    http://www.motosiklet.net/forum/tazi...medimi-ya.html

şuan karar veremedim r1 de olabilir bu yaza patlatırım bombayı

Motosikleti
    mondial 150 ZC (o bir harika)
    mostwanted abi güzel olmuş valla helal sinop'u düşünende varmış
    motorunu dikkatli kullan insanın yedek parçası yok

Motosikleti
    kawasaki zx-6r
    Alıntı bathu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    atiyi bıçakladılar haberin yok heralde
    http://www.motosiklet.net/forum/tazi...medimi-ya.html

şuan karar veremedim r1 de olabilir bu yaza patlatırım bombayı
    allahallah yemin ederim şimdi senden duyuyorum.2 aydır dikmende çalışıyordum hiçbirşeyden haberim yoktu atilla kardeşim geçmiş olsun.dur o topicede yazayım hemen
    zx-6r namı diğer 636...

Motosikleti
    var 636
    @excavator_zx6 deniz'den duydum motoru satıyormuşsun 600cc yetmedimi 1000lik makina alcak felan dedii bende denizin yalancısıyım doğruysa r1 alma yaza ben patlatıyorum 2008 model pişti olmayalım sonra

shadow_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600RR

sinopluu

shadow_57 bendee sınopluyumm kendımı sınopluularr lıstesınde gormekk ıstıorumm .msn. denix_57@hotmail.com

Motosikleti
    kawasaki zx-6r
    Alıntı bathu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @excavator_zx6 deniz'den duydum motoru satıyormuşsun 600cc yetmedimi 1000lik makina alcak felan dedii bende denizin yalancısıyım doğruysa r1 alma yaza ben patlatıyorum 2008 model pişti olmayalım sonra
    bathucum satmak değilde takas düşünüyordum 2006 model zx-10 ile..daha bişey belli değil ama 1000 lik alacağım.292 yeterli gelmiyor artık bu arada seni bekliyoruz bir sen kaldın ceyhun abi geçen yanımda durdu tanıştık ve telefonumu istedi.gezi felan olursa senide çağıracağım dedi.neden olmasın dedim.sağolsun çok iyi biri.sende al artık.. biliyorsun sürüden ayrılanı gelir zamanı.şey ee sakla samanı kurt kapar..aman öyle bişeydi işte
    zx-6r namı diğer 636...

Motosikleti
    var 636
    he he inşallah hayırlısı bakalım. ödüm koptu r1 alıcan diyee zaten kawacı olmuşsun belli kawaya binen başka motora kolay kolay binemez tam kararı istanbuldaki 2. fuara gidince vericem lütfü kırdardakine değilde ikincisine en kapsamlısına çocuklarla beraber gidicez ozaman belli olur yazada patlatırım r1'i 2008 seni şu samsundaki ss grubuyla tanıştırmak lazım

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
    Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
    -Bizleri farkedin artık!" diye.
    Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

sLm bende sinopLuyum yeni katıLdım adım serhat (Creature57)msn:sinop_devilll@hotmail.com ;)

Motosikleti
    var 636
    Alıntı Creature57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sLm bende sinopLuyum yeni katıLdım adım serhat (Creature57)msn:sinop_devilll@hotmail.com ;)
    hoşgeldin kardeş

Motosikleti
    kymco venox
    batu yeter artık bi karar versen ne bu yaa başımızı döndürdün

Motosikleti
    var 636
    Alıntı karagullenecati adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    batu yeter artık bi karar versen ne bu yaa başımızı döndürdün
    neco sen karışma fazer alma diyen sensin zaten alırım r1 dükkanın önüne gelir lastik yakar dükkanın içini dumana boğar kaçarım

shadow_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600RR

shadow_57

BENDE sinopluyumm sonuna kadarrdaa motorcuyum benımde ekleyın

nbr bathu abı insallah sanada r1 yakısırrr ee hız sınır tanımaz ^^dersimizin konusu motorun egsoz borusu eksantrik supap acar karbürötere benzin kacar r1 altından cok cabuk kacar^^ dikkatli ol bı ara kapısak

Motosikleti
    var 636
    Alıntı shadow_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BENDE sinopluyumm sonuna kadarrdaa motorcuyum benımde ekleyın

nbr bathu abı insallah sanada r1 yakısırrr ee hız sınır tanımaz ^^dersimizin konusu motorun egsoz borusu eksantrik supap acar karbürötere benzin kacar r1 altından cok cabuk kacar^^ dikkatli ol bı ara kapısak
    ben bunu imzama ekliyecem süper

15. sayfa BirinciBirinci ... 51314151617 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler