Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
14. sayfa BirinciBirinci ... 41213141516 ... SonuncuSonuncu

[Sinop - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    şimdi yok
    Alıntı kemaL57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çarşamba günü hazır sınop a gelırımhaftaya ozaman görürsünüz bende modıfıye cerrahı ):
    sen benım scooterlara da müşteri bulda gel boyabattan kemal kardeş satalım sunları tiger 250 aldım bu hafta
    ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    excavator_zx6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki zx-6r
    Alıntı bathu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @excavator_zx6 dostum kawayı hangi servise götürüyorsun Bafraya mı ? Samsuna mı ? hiç götürdünmü servise samsundaki dodo motor kapandı diye duydum ama
    batu bugün samsundaydım..servis için motorcu biriyle tanıştık kanlıçayda..dodo motoru söyledi..ama dodo da kawasaki bayiliği yokmuş..yani gitsen yaparlar diyor ama servis kapsamı dışına çıkıyoruz ozaman.motor 4500 km ye geldi bugün..kaldı 500 kmankarada bu konuda yardım edecek çok motorcu dostlarım var sanırım oraya götüreceğim..içim rahat olsun.bu arada bitanede gt250 hsyong geldi..birtek sen kaldın ha.samsunlu volkan dediki o z750 düşünüyor dedi.sana da yakışır kanımca alalım şu z750 yi artık çok ciddiyim
    zx-6r namı diğer 636...

eL_BaNDiDo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    Bildiğim kadarıyla Dodo Kawasaki'nin Samsundaki yetkili servisi. Kapanmış falan da değil. Bu arada Atilla kardeşim yeni motorun hayırlı olsun.

Motosikleti
    zealsun GS200 AMA BIZ ONA AR6 DIYORUZ ALINIYOR :)

slm

hayırlı olsun tıger 250 lın canavar gıbı tork var onda kazasız belasız binmek nasip olsun
    SİNOP _ RÜZGAR HERGÜN ÖZÜR DİLESEDE DAL KIRILDI ARTIK

bathu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var 636
    Alıntı excavator_zx6 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    batu bugün samsundaydım..servis için motorcu biriyle tanıştık kanlıçayda..dodo motoru söyledi..ama dodo da kawasaki bayiliği yokmuş..yani gitsen yaparlar diyor ama servis kapsamı dışına çıkıyoruz ozaman.motor 4500 km ye geldi bugün..kaldı 500 kmankarada bu konuda yardım edecek çok motorcu dostlarım var sanırım oraya götüreceğim..içim rahat olsun.bu arada bitanede gt250 hsyong geldi..birtek sen kaldın ha.samsunlu volkan dediki o z750 düşünüyor dedi.sana da yakışır kanımca alalım şu z750 yi artık çok ciddiyim
    edit....................
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    pazar günü samsundan motorcu arkadaşlar geldi fazerlar onlara sordum şuan samsundaki dodomotordan servisliği alınmış ve bana hiç biri kawasaki motoru önermediler 1.si motor çabuk biter dediler hondaya yamahaya göre eğer bi arıza çıkarırsada devamı geliyormuş verim alamassın diye kawasakiden soğuttular. Bu adamlar harbi motorcular bitanesinin tamirhaneside var 19 mayısta koca su deposu var yolun karşısında sinopa dönerken onun altında.
    ben o su deposunun oraya yakın oturuyorum
    seni kawasaki den soğutan fazer li de bizim tekteker55 tir kesin (yamaha fanatiği)
    bol bol tartışırız kendisiyle bu hususta. hiç z750 gördün mü diye bir sorsaydın.

Motosikleti
    var 636
    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben o su deposunun oraya yakın oturuyorum
    seni kawasaki den soğutan fazer li de bizim tekteker55 tir kesin (yamaha fanatiği)
    bol bol tartışırız kendisiyle bu hususta. hiç z750 gördün mü diye bir sorsaydın.
    dediğim kişinin adı Ali tamirhanesi var.lakabı ali baba fazer motoru vardı parçaladı yeni ewet yamaha seviyor ama bana çok örnek verdi. enduro motoru olsun 636 ninjanın yatak sarması ama bide şöyle bişi var kawasaki servisi yok satıcısı var yantur ama servisi değil servis yok diye almıycam yoksa çok beyendiğim bir motor z750 killer ah ahh istemiyerek bir honda almayı düşünüyorum bakalım daha tam karar vermedim
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

Motosikleti
    daelim s2 250
    kullanıcı adımı kaçmaz57 yapıcamda yapamıyorum nasıl olacak bilen varmı

eL_BaNDiDo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    Sanırım bir yanlışlık var. Kawasaki servisliği önceki firmadan alınıp Dodo'ya verildi. Yani şu andaki servis Dodo. Ya Ali yanlış söyledi ya da Batuhan yanlış anladı. Bu motorların hepsi de arıza yapabilir. Mesele arkasında iyi bir servis ve distribütör desteği olması. Kawasaki son zamanlarda bu konularda hiç de fena değil bence.

Motosikleti
    var 636
    Alıntı eL_BaNDiDo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sanırım bir yanlışlık var. Kawasaki servisliği önceki firmadan alınıp Dodo'ya verildi. Yani şu andaki servis Dodo. Ya Ali yanlış söyledi ya da Batuhan yanlış anladı. Bu motorların hepsi de arıza yapabilir. Mesele arkasında iyi bir servis ve distribütör desteği olması. Kawasaki son zamanlarda bu konularda hiç de fena değil bence.
    İbrahim ağbi senmisin bandit 1200 gri

BİROL 78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HAYABUSA
    arkadaşlar istanbul sinop kaç km bilgisi olan varmı?
    motorla giden varmı?
    facebook(Fazer Tutkunları)

Motosikleti
    var 636
    Alıntı BİROL 78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar istanbul sinop kaç km bilgisi olan varmı?
    motorla giden varmı?
    900 küsür olması lazım arabayla 8 saat gerçi

u_baydur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125R
    900 küsür olması lazım arabayla 8 saat gerçi
    yuh be bathu, doğru arabayla 8-9 saat arası ama 701 km tam olarak...

Alıntı yusufkacmaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kullanıcı adımı kaçmaz57 yapıcamda yapamıyorum nasıl olacak bilen varmı
    ben kullanıcı adları değiştirilemez diye biliyorum. yeni kullanıcı açman gerek sanırım...

Motosikleti
    var 636
    Alıntı u_baydur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yuh be bathu, doğru arabayla 8-9 saat arası ama 701 km tam olarak...

ben kullanıcı adları değiştirilemez diye biliyorum. yeni kullanıcı açman gerek sanırım...
    ne bileyim öyle kalmış aklımızda bu arada sana yuh

u_baydur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125R
    ne bileyim öyle kalmış aklımızda bu arada sana yuh
    adamı trabzona mı göndercen sen sinop diye..

ozzy73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda deuville
    selam arkadaşlar geçen hafta istanbul beylikdüzünden sinop a gittim tam 732 km.ama arabay la gittim benim scooter a güvenemiyorum o yüzden. bu arada yaşadığınız şehrin kıymetini bilin MÜKEMMEL bir şehir sinop.

Motosikleti
    daelim s2 250
    hersene memlekete gideriz sinop boyabat, köyde evimiz falan var yazın tatile gidemesem kışın ava gidiyoruz okadar güzelki benim memleketim .bikeresinde 1hafta mahsur kaldıydık 2002di heralde hiç avda yapamadık
    köyümüzün önünden ırmak akıyo ister ırmağa gir ister piknikyap ister tüfeği al dağlara çık mükemmel geziler yap istersen türkiyenin en güzel burnu sahili sinopa git 1hafta tatil yap
    bu sene gidemedimya azıma aklıma beynime vurdu
    geçensene sinopta ünv. orda fatih pansiyonda kalıyoz eylülmüydü neydi merkezde sahile bi balık akını vurdu millet devlet dairelerini bırakıp bile seyretmeye geldi bolluk yani takım elbiseli gıravatlı abiler dalgıçlar çoluğunu çocuğunu kapan vs vs kepçeyi kapan kg kg balık yakaladı valla süperdi
    insanlarda çok kaliteli ve çok mutlu ,zonguldaktan rizeye kadar karadenizi gezdim hepsi güzel ama iyki sinopluyum
    babama dedim gel burdan ev alalım buraya yerleşelim hatta köyden çıktık sırf onun için emlakçıları gezdik ist da daire parasına süper villalar var sonra düşünüyon taşınıyon iş ciddiye binince ist seni bitürlü bırakmıyo yaş 28 inşallah allah ömür verirse 10.15 sene sonra yerleşicem

ozzy73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda deuville

Sinop Süper Sinop .....

yerden göğe kadar katılıyorum söylediklerine yusuf kardeş dünyada kendi kendini temizliyen 7 denizden biridir sinop un hamsilos koyu, hele o erfelek şelaleleri tam anlamıyla doğa harikasıdır görmek lazım ben ege marmara akdeniz hemen her yeri gezdim sinop un denizini hiç birine değişmem benim de niyetim emekli olunca sinop a yerleşmek yaş 33 kısmetse 17 sene sonra

Cyberm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Walla ben sinopa geldim gezdim yarında dönücem nasipse festivale de katıldım Sinopd baya motosiklet kullanan var ama tehlikeli biçimde... zaten epey bi foto yapdım onlarla ilgili dönünce yüklerim... Batu sizin dükkanada geldim 2 defa ama baban vardı görüşmek nasip olmadı :( Şimdilik kendinize ii bakınız...

Walla bathu akşam mantı yerken sana seslendim ama baktın gittin ?? Hemde isminle seslendim insan bi bakar demi ?? Walla sinop MT bana pek misafir perver gelmedi bunuda belirteyim...
    Her Lafa Verecek Cevabım Var, Ama Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Lafı Söyleyene Bakarım ADAM'mı Diye...

Motosikleti
    var 636
    Alıntı Cyberm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Walla ben sinopa geldim gezdim yarında dönücem nasipse festivale de katıldım Sinopd baya motosiklet kullanan var ama tehlikeli biçimde... zaten epey bi foto yapdım onlarla ilgili dönünce yüklerim... Batu sizin dükkanada geldim 2 defa ama baban vardı görüşmek nasip olmadı :( Şimdilik kendinize ii bakınız...

Walla bathu akşam mantı yerken sana seslendim ama baktın gittin ?? Hemde isminle seslendim insan bi bakar demi ?? Walla sinop MT bana pek misafir perver gelmedi bunuda belirteyim...
    tüh allah allah hiç hatırlamıyorum bana seslendiniz.. ben duymadım özür dilerim gerçekten hatırlamadım hangi akşam baktım bide dönüp. kusura bakmayın yaa şimdi kendime kızdım bu aralar bi leylalık var üzerimde tekrar özür evet sinoptaki gençler çok tehlikeli motor kullanıyorlar ve kaskları yok geçen sene trafik dewamlı kontrol yapardı bu sene nerdeyse hiç kontrol yok gibi.. gerçi ben bile şehir için de kullanmaz oldun kask takmayı sıcaklardan dolayı ama şehir dışına çıktığımda full koruma takıyorum. merak ettim resimleri nasıl acaba

SinopMT DUYRULUR Ayın 26'sı pazar günü SamsunMT ile drag yarışlarına gidiyoruz.. Sabah saat 7 'de benm dükkan önünden hareket

14. sayfa BirinciBirinci ... 41213141516 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler