gitmek lasım aslında ya ama nasıl gidicek adam bulabilirmiyiz
gitmek lasım aslında ya ama nasıl gidicek adam bulabilirmiyiz
motorunu dikkatli kullan insanın yedek parçası yok
Vala benim motorum olmadığı halde gitmek istiyorum bakalım ne olacak hiç gitmediğim yer bi de değişik bi yer görmüş olurum güsel yer resimlerini falan gördüm
---
olmaaaağ mı hiç
u_baydur - Uğur BAYDUR - Honda CBR 125R REPSOL - u_baydur@hotmail.com
eklersiniz artık...
herkese selam...
---
Merhaba Arkadaşlar bi hayırlı olsun deyin bakalım A2 ehliyet sınavını kazanmısım artık ehliyet ne zaman elime gecerse motordan kıl payı yırtmısım 70 almısım motoran trafik 87 sağlık 83 ehliyette yoktu o da var artık bi de motoru aldımmı tammdır
---
Hayirli Olsun; HerŞey DİledİĞİn Gİbİ Olsun.
saolasın ya heycandan notlarıda yanlıs yazmısım motor tam 70 de diğerleri 80 nin üstündeydi kıl payı yırttım valla
ehliyetın hayırlı olsun serhat_57 hayırlı günlerde kullanmak nasip etsin
motorunu dikkatli kullan insanın yedek parçası yok
yahu samsun sayfalarında bile bukadar etkinlik yok yorum yok..helal olsun sinopa nerde bu millet atilla batu nerdesiniz
zx-6r namı diğer 636...
teşekkürler hizli_hayalet_57
merhaba arkadaşlar bende sinoplu sayılırım anne tarafı sinop.benide eklermisiniz sevinirim ve 05-08-2007 tarihinden sonra % 90 gerzeye geleceğim. sinoplu arkadaşlarla tanışmak isterim. hem gerzeden motosiklet kiralaya bileceğim biryer varmı.
DRİFT RELİGİON
sinop güzeldir; gerze de güzeldir; aşıklar caddesi de güzeldir...
hiç gitmedim ama...
yeğenim öyle diyor...
tabi sinop'a, gerze'ye gittim de aşıkar caddesi'ne gitmedim. gerçi sinop'a gideli de bir on yıl oldu nerdeyse...
dostum hoşgeldin Sinop'un merkezi güzel gerisi fos Gerzenin neresi güzel Ayancığın neresi güzel. plajmı var gece hayatımı var ..aşıklar caddesi o başka teshane bambaşka geceleri sezonda açıldı iğne atsan yere düşmez vaziyette barlar dolu sabahları yalı kahvesinde kahvatlı etmeye masa bulamazsın gündüzleride plajları full dolu karakum,kumsal,öztürkler,mobil,dsi of diyorum ver coşkuyu..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
arkadaslar motoru tamamen soktum modıfıye ılserı var fazla bırsey degıl ama kolay ıste degıl gıbı goruluyor tam olarak tarzına yaklastırım cıkaracagım boya ve torna işleri var az 3 .4 gubluk ısı var hafat sınop yani orman kampı beni beklıyormus .
tekerlerımız düz bassın kalınsglıcakla
SİNOP _ RÜZGAR HERGÜN ÖZÜR DİLESEDE DAL KIRILDI ARTIK
çarşamba günü hazır sınop a gelırımhaftaya ozaman görürsünüz bende modıfıye cerrahı ):
SİNOP _ RÜZGAR HERGÜN ÖZÜR DİLESEDE DAL KIRILDI ARTIK
@excavator_zx6 dostum kawayı hangi servise götürüyorsun Bafraya mı ? Samsuna mı ? hiç götürdünmü servise samsundaki dodo motor kapandı diye duydum ama
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)