Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
12. sayfa BirinciBirinci ... 2101112131422 ... SonuncuSonuncu

[Sinop - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    zealsun GS200 AMA BIZ ONA AR6 DIYORUZ ALINIYOR :)
    Cumartesi Pazar Gunlerine Olursa Herzaman Katilirim Ama 7 Sinde Dugun Var Onun Icin Ikinci Haftasi Olabilir Musaitim Nasip Sen Gene Haber Verde Hallederiz Ah Arkadaslarimda Ehliyet Volsa Yer Gok Inlerde Yok Iste Sadece Bende Var Onun Icin Pek Sarmiyor Tek Kendine Iyi Bak Gorusmek Uzere..
    SİNOP _ RÜZGAR HERGÜN ÖZÜR DİLESEDE DAL KIRILDI ARTIK

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    REGAL RAPTOR
    slm arkadaşlar aranızda bi sinoplu daha var. ama şu an istanbul da ikamet etmekteyim kısmetse temmuz un 2. haftası memleketimdeyim. ama motorsuz tabiki görüşmek üzere arkadaşlar.

Motosikleti
    mondial 150 ZC (o bir harika)
    ya bathu sana abi bile diyecek kadar saygı bırakmadın kendınde senın paran kadar bizim sevgimiz saygımız var sen kendı yolunu çizdin az uzak dur ya cvpda yazma nette rahat bırak benzın paramız yokmuş benı kendınle karıstırdındın dedğin gibi ben 18 yasındayım daha o kadar paramız yok 26ya geldiğimde sölersin şimdi yazdıklarını senı böle bilmezdım ama insanı baştan tanıyamıyosun kı nese terbiyemı bozmıyım seviyene düşmim hade eyvallah
    motorunu dikkatli kullan insanın yedek parçası yok

bathu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var 636
    Alıntı hizli_hayalet_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya bathu sana abi bile diyecek kadar saygı bırakmadın kendınde senın paran kadar bizim sevgimiz saygımız var sen kendı yolunu çizdin az uzak dur ya cvpda yazma nette rahat bırak benzın paramız yokmuş benı kendınle karıstırdındın dedğin gibi ben 18 yasındayım daha o kadar paramız yok 26ya geldiğimde sölersin şimdi yazdıklarını senı böle bilmezdım ama insanı baştan tanıyamıyosun kı nese terbiyemı bozmıyım seviyene düşmim hade eyvallah
    ben sana öyle bişeymi dedim hiç paran yok dedimmi şimdi tesüfederim olmadı yakışmadı bu dediklerin daha küçüksün söylediğim cümleyi bile anlamamışsın gençliğine veriyorum birdaha olmasın. satmışsın motorunu hayırlı olsun
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

Motosikleti
    öledir ver gençliğime cahilim nese olsun napalım

Motosikleti

slm

hangıbnızın haksız oldugunu bılmıyorum bılmekte ıstemıyorum ozelden yazın lutfen bır mısafırtde okuyor bu kanalı yakısmaz bıze kım kımle derdı varsa cıkar karsısına konusur yeterkı haklı olsun yuzu vardır yanı neyse kendınıze ıyı bakın hafta sonu erfelek cuma gecesı yanı cumartesı selalelerı gezıp aksamı sınop orman kampı : genemı demeyın baska yer yok pazar denız benım kımseye vermem :

cuma gecesı samsuna gıdıp cumartesı aksamı sınop a gelme planı douyor buyuk ıhtıal bılmıyorum yarın aksammı sabırsızklıkla beklıyorum :

Motosikleti
    var 636
    Alıntı kemaL57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hangıbnızın haksız oldugunu bılmıyorum bılmekte ıstemıyorum ozelden yazın lutfen bır mısafırtde okuyor bu kanalı yakısmaz bıze kım kımle derdı varsa cıkar karsısına konusur yeterkı haklı olsun yuzu vardır yanı neyse kendınıze ıyı bakın hafta sonu erfelek cuma gecesı yanı cumartesı selalelerı gezıp aksamı sınop orman kampı : genemı demeyın baska yer yok pazar denız benım kımseye vermem :

cuma gecesı samsuna gıdıp cumartesı aksamı sınop a gelme planı douyor buyuk ıhtıal bılmıyorum yarın aksammı sabırsızklıkla beklıyorum :
    kemal, motorunla şelalelere gitme ön takımları dağıtırsın bide lastik patlatma ihtimalin çok yüksek söyleyim. erfelek 7 şelaleler yolu 3km yol berbat araba zor ilerliyor irili ufaklı çok çakıl taşı kaya var biz crosslarla zorlandık giderken sen racinle yazık olur
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

Motosikleti

slm

dusuncen ıcın cok tesekkue ederım ya benım zorun 5 gun sabahtan geceye kadar calıstıktan sonra hafta onu kendıme sınır koymamak gezmek tozmak cunkı bırdahakı hafta ya calısamıyorum yoksa . o zaman samsun yolu goruldu bana ama pazar gubu gelecegım nasıp olursa cumarte sı gecesı oradayım bensız yarıs olurmu

Motosikleti
    var 636
    Alıntı kemaL57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dusuncen ıcın cok tesekkue ederım ya benım zorun 5 gun sabahtan geceye kadar calıstıktan sonra hafta onu kendıme sınır koymamak gezmek tozmak cunkı bırdahakı hafta ya calısamıyorum yoksa . o zaman samsun yolu goruldu bana ama pazar gubu gelecegım nasıp olursa cumarte sı gecesı oradayım bensız yarıs olurmu
    kemal samsunu öneririm hem uzun yol güzel oluyor aslında benmde baya oldu gitmeyeli gitmem lazım temmuzda artık. temmuzun ilk pazarı sabahtan çıkarım bu pazar ben denizdeyim büyük ihtimal gına geldi off road tan geçen hafta bide amele yanığı olmuşum kollar boynum yinede belli olmas cumartesi akşamı uğrarım ama orman kampına

Motosikleti
    şimdi yok

hoşgeldin

Alıntı regalci1903 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar aranızda bi sinoplu daha var. ama şu an istanbul da ikamet etmekteyim kısmetse temmuz un 2. haftası memleketimdeyim. ama motorsuz tabiki görüşmek üzere arkadaşlar.
    arkadaşım tekrar hoşgeldin geldiğiniz zaman bir telefon açmanız yeterli ben siteyi süreklı takıp edemiyorum bu ara işlerim yogun o yüzden ama misafire herzaman vakıt var
    ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::

Motosikleti
    mersin tarsustan motorla sinop'a gelmeyı düşünüyorum sizce nasıl bi fikir

Motosikleti
    şimdi yok
    Alıntı hizli_hayalet_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mersin tarsustan motorla sinop'a gelmeyı düşünüyorum sizce nasıl bi fikir
    olum harbi sen aranıyosun ya alla alla kardeş sen bilirsin ordan buraya harcayacağın yakıtı kalacagın yeri iyi ayarlaman lazım
    ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::

excavator_zx6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki zx-6r
    tanrinin_kirbaci57 atilla bi şöyle oturup konuşma fırsatımız olmadı ya neyse nasip dükkana da uğramıyorsun hiç ben geleyim desem nerde olduğunu bilmiyorum bugün yine gördüm balıkçı parkının orda
    zx-6r namı diğer 636...

Motosikleti
    şimdi yok
    Alıntı excavator_zx6 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tanrinin_kirbaci57 atilla bi şöyle oturup konuşma fırsatımız olmadı ya neyse nasip dükkana da uğramıyorsun hiç ben geleyim desem nerde olduğunu bilmiyorum bugün yine gördüm balıkçı parkının orda
    canım sen eniştene sor kaç kez geldim ama sen yoktun hatta bugun yağ almaya bile geldim belkı ordasındır dıye konuşuruz dedim ama yine yoktun
    ben süreklı geziyorum barış fm de reklam işinde olduğum için işim icabı çok geziyorum

Motosikleti
    var 636
    Alıntı tanrinin_kirbaci57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    canım sen eniştene sor kaç kez geldim ama sen yoktun hatta bugun yağ almaya bile geldim belkı ordasındır dıye konuşuruz dedim ama yine yoktun
    ben süreklı geziyorum barış fm de reklam işinde olduğum için işim icabı çok geziyorum
    atii samsun maceramız güzeldi beni iyi gazladınız öğlen yarımda çıktımya yola helal bana ama dönüş yolunda üzücü kazadan sonra gene moralimizi bozmadık eğlendik pikap arkasında he he

Motosikleti
    şimdi yok
    Alıntı bathu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    atii samsun maceramız güzeldi beni iyi gazladınız öğlen yarımda çıktımya yola helal bana ama dönüş yolunda üzücü kazadan sonra gene moralimizi bozmadık eğlendik pikap arkasında he he
    evet kanka ama en güzel tarafı sana bişey olmadı ya eger sana bişey olsaydı çok pişmanlık duyacaktım senı çağırdıgım için
    allahtan bişey olmadı haftaya durmak yok
    samsundayız

Motosikleti

slm

buyuk gecmısm olsun ALLAH KORUSUN KAZALARA AŞLISTIK AMA CANIMIZA BIRSEY OLMASIN. BENIM MOTOR ASKIDA YAKLASIK 2 HAFTA KULLANMIYACAGIM BIRSEYLER YAPTIRIYORUM KIB
    TEKRAR GECMIS OLSUN

Memleket Çorum, ikametgah; Gediz /Kütahya
    Motosikleti
    YAMAHA SUPER TENERE
    selamünaleyküm sinoplu kardeşlerim, cumartesi (07/072007) günü saat 20:30 gibi samsundan hareket ettim ve 11 de GERZE de idim. arkadaşın nişanı vardı. motor ile çıktığım ilk uzun mesafeli yol ve geceye denk geldi malesef. alçamdan sonra yollar malumunuz. bafra ve sonrasında yol kaymak gibi derler ya işte öyle. inşallah yakın zamanda sinopa da gelmeyi düşünüyorum. saygılar

Motosikleti
    şimdi yok
    bekleriz arkadaşım gelmeden önce haber ver yeter

Motosikleti
    Valla alacaz dedik alamadık napalım nasip artık :)
    Arkadaslar temmuz 26-27-28-29 kastamonu tosya dipsiz gölde motosiklet şenliği var vala ben gidiorum tanıdıklarda var bazı motorcular cağırdılar gitmeye niyetim var buyrun sizde gelin derim ben vaktiniz varsa benim yok vaktim ama 1 gun ya da 1 bucuk gun orlardayım haberiniz olsun diyeyim ben

12. sayfa BirinciBirinci ... 2101112131422 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler