Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
10. sayfa BirinciBirinci ... 8910111220 ... SonuncuSonuncu

[Sinop - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    şimdi yok
    Alıntı muvattali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merakla bekliyoruz resimleri ve hasetimden de çatlıyorum belirteyim ha :/
    Bu yaz naapıp yapıp kaçmam lazım memlekete ha
    dostum bu hafta bi hareket olmadı yayın yönetmenimiz sınava gitmişti inşallah haftaya güzel resimlerle döneriz sitemize
    ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bathu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var 636
    Alıntı tanrinin_kirbaci57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum bu hafta bi hareket olmadı yayın yönetmenimiz sınava gitmişti inşallah haftaya güzel resimlerle döneriz sitemize
    puhahahahaha hocam baş rolde esasoğlanı oynayabilirimiyim. hani şakacıktan ölüyor sanılsın ama ölmesin sonradan çıksın felan falan yanii yayın yönetmenii noliii atii puhahaha
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

Motosikleti
    şimdi yok
    sen yayın yönetmenimiz özkan hakkında nasıl konuşuyorsun senı bu diziden atarım bah ona görem davran leyn
    ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::

Motosikleti
    mondial 150 ZC (o bir harika)
    sinop MT den kadir ve sertayın ayancık macersı
    sertay ve benim scooter

gene biz
    http://img392.imageshack.us/img392/6294/kadirizm035mp0.jpg[/IMG]

sertay deniz ve burak

bazı hatalar yapmışım ama ilk defa attım ıdare edın
    azda olsa biraz resımle gezımızı anlattık birdahakıne daha fazla atıcam
    motorunu dikkatli kullan insanın yedek parçası yok

muvattali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 600sa
    Atın atın. Buldunuz tabi cillop gibi memleket, hem resimleri atarsınız hem de havanızı

Bu hafta da kurtardınız paçayı ama haftaya bukadar toleranslı olmam ha, ona göre

Ya Bathu, o Mustafa Bekir Tayfun dayına selam söyle telefon etmeyecekse ver özelden telefon numarasını ben arayayım, Yeye'nin selamı var de ona
    İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat

Motosikleti
    var 636
    Atın atın. Buldunuz tabi cillop gibi memleket, hem resimleri atarsınız hem de havanızı

Bu hafta da kurtardınız paçayı ama haftaya bukadar toleranslı olmam ha, ona göre

Ya Bathu, o Mustafa Bekir Tayfun dayına selam söyle telefon etmeyecekse ver özelden telefon numarasını ben arayayım, Yeye'nin selamı var de ona
    ağbi aramış seni kapalıymış tekrar aramış sen açmamışmısın bişeler diyordu dayım devamlı arazideler köy hizmetlerinde çalışıyor ondandır herhal tekrar iletirim sitemini
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

Motosikleti
    cbf 600sa
    Allah allaah. Yav Bathu şimdi çok üzüldüm ha. Kesin çok terso bir anıma denk gelmiştir. Güme gitti desene :( İş icabı o kadar çok bilinmeyen çağrı geliyor ki hepsini dönüp arayamıyorum ha. İşimin ne olduğunu söylemem

excavator_zx6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki zx-6r
    Bir topic te Sinop'tan bukadar sayfa dolusu mesaja çok şaşırdım doğrusu nekadar hoş.Harikasınız arkadaşlar bende sinoptayım

bu arada arkadaşlar garajın karşısındaki bridgestone bayiliği bizim eniştenin..işi olmadığı zaman orda duruyorum..gelenlere sıcak bi çay eşliğinde tanışmak isterim..atilla kardeşimizi görüyorum geziyor bol bol
    zx-6r namı diğer 636...

Motosikleti
    var 636
    Alıntı excavator_zx6 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir topic te Sinop'tan bukadar sayfa dolusu mesaja çok şaşırdım doğrusu nekadar hoş.Harikasınız arkadaşlar bende sinoptayım

bu arada arkadaşlar garajın karşısındaki bridgestone bayiliği bizim eniştenin..işi olmadığı zaman orda duruyorum..gelenlere sıcak bi çay eşliğinde tanışmak isterim..atilla kardeşimizi görüyorum geziyor bol bol
    Hoşgeldin dostum aramıza Şu sinopta yeşil bir kawa var diyorlar hiç görmek nasip olmadı yoksa o motor senin mi? nerde kullanıyorsun o motoru anca samsuna gidilir kezaa şehirde ölür o motor 1. vitesten 2 ye atacak yer yok sinopta

Motosikleti
    kawasaki zx-6r
    bathu, evet şehir içi kullanımında rahat değil.şu sıralar işlerimin yoğunluğundan dolayı fazla çıkaramıyorum..yazın nasip olursa samsun ankara konya ve izmir planım var.şehir dışı gezilerim için aldım zaten bu arada seni sima olarak tanımıyorum eğer beni görüp durdurursan tanışma fırsatımız olur kardeşim bu fotoyu geçen çektim mezbahane nin üst tarafı bilirsin.şimdilik şehir içindeyim keyifli sürüşler

bu topice de birkaç resim koymuştum

http://www.motosiklet.net/forum/tani...asligi-41.html
    zx-6r namı diğer 636...

Motosikleti
    cbf 600sa
    Ya excavator, nickin nereden geliyor, seninle meslektaş olma ihtimalimiz var mıdır? Yani excavation eskilere dair mi yoksa başka bir şeyle mi ilgili

Motosikleti
    var 636
    excavator_zx6 sen beni sima olarak biliyorsun ama ben seni hiç görmedim motorun üzerinde gezerken görürsem gelirim yanına. Bizim her hafta sonu pazarları gezilerimiz var sende gel diyecem ama racing motorla zor sokmazsın bozuk yollara. mesela bu hafta sonu 2. samsun turumuz var motorlarla hava güzel olursa gidicez aklında olsun sinop mt olarak samsundayız gelebilirsin

Motosikleti
    şimdi yok
    kardeşim olarak demiyorum ama senin le gurur duyuyorum aslanım benım güzel resimler paylaşım için teşekkür ederiz

coşkun kardeş aramıza hoşgeldin vay be kocaman adam oldun sende hee incedayı dan hatırlıyorum seni abi'n yaKIN arkadaşımdı dün geldim ziyaretine ama yoktun enişten vardı bu arada motorun güzel allah kaza bela vermesin güle güle kullan görüşmek üzere

Ya excavator, nickin nereden geliyor, seninle meslektaş olma ihtimalimiz var mıdır? Yani excavation eskilere dair mi yoksa başka bir şeyle mi ilgili
    excavator bildiğim kadarıyla iş makinası harfiyat işlerinde kullanılan coşkun da zaten ailece harfiyat işiyle uğraşıyor yıllardır bildiğim kadarıyla

Motosikleti
    cbf 600sa
    excavator bildiğim kadarıyla iş makinası harfiyat işlerinde kullanılan coşkun da zaten ailece harfiyat işiyle uğraşıyor yıllardır bildiğim kadarıyla
    Mezar kazmıyor yani

Anlaşıldı dostum, teşekkürler..

Motosikleti
    şimdi yok
    Mezar kazmıyor yani

Anlaşıldı dostum, teşekkürler..
    nedemek hiç önemii yok rica ederim

Motosikleti
    mondial 150 ZC (o bir harika)
    vay be bı bız carısma yapamadık su nette ama yapıcam az kaldı bekleyın :

motorumu artık sattım sımdı kanunı rokko 150cc alıcam aynı rokko lolıpop reklamı gibi oldu he artık onun heycanı var sinop mt ye yakışır bir scooter yapcam
    motorunu dikkatli kullan insanın yedek parçası yok

Motosikleti
    kawasaki zx-6r
    tanrinin_kirbaci57atilla kardeşim bugün seni start motorcunun orda gördüm gelecem dedim..ama gerçekten inşaata bakıp gelecektim.babam iş çıkarmasaydı..kusura bakma gelemedim. artık daha müsait bi zamanda uzun uzun konuşuruz kardeşim

muvattali evet excavator operatörüyüm şirket işletiyoruz atilla çok şaşırttı beni iyi biliyor mezar kazmıyorum ama iş olsun yeterki toplu mezar bile kazarım keyifli sürüşler dilerim hepinize
    zx-6r namı diğer 636...

Motosikleti
    cbf 600sa
    [b]muvattali evet excavator operatörüyüm şirket işletiyoruz atilla çok şaşırttı beni iyi biliyor mezar kazmıyorum ama iş olsun yeterki toplu mezar bile kazarım keyifli sürüşler dilerim hepinize
    Tamamdır kardeş, iş çıkarsa haber veririm

bathu Tayfun dayın dün aradı konuştuk. 1976'da ayrılmıştık, birkaç yıl sonra sadece bir kez görüştük ve yak. 27 yıl sonra senin sayende konuşabildim kendisiyle. Tekrar teşekkürler..

Motosikleti
    şimdi yok
    Tamamdır kardeş, iş çıkarsa haber veririm

bathu Tayfun dayın dün aradı konuştuk. 1976'da ayrılmıştık, birkaç yıl sonra sadece bir kez görüştük ve yak. 27 yıl sonra senin sayende konuşabildim kendisiyle. Tekrar teşekkürler..
    ya arkadaşlar beni utandırıyorsunuz gerenk yok valla sadece boş olmadığımızı bvilin yeter bana herkeze selamlar

Motosikleti
    zealsun GS200 AMA BIZ ONA AR6 DIYORUZ ALINIYOR :)

slm

arkadaslar cok ozur dılerım hıc bakmamısım buralara boyabattan ateş optık egerkı gelırde ugramazsanız darılırım hastanenın karsısındayım kızmayın ma bu hafta sonu yesıl bır kanuni race ıle sınoptaydım hıc bırınızı zıyater etmedım ozur dılerım ama soz verıyorum ya bır yada ıkı hafta sonra yanınızdayım edresını veren herkezın yanına ugrayacagım ve tyabıkı mısafırlerımız gelırse ıl dısından ıllakı boyabattan gececek ben sınopa kadarda getırırım eslık ederım kıb bundan sonra beraberız

hanısınız mıllet nerlerdesınız gunaydın herkeze hayırlı iş başılar motorum arza yapmıstı bende zealsun kırmızı vardı nasıpse yarın alıyorum astamonudan buda demektırkı sınop artık ılk seyehat yerım zıyaterlerını sıklastıralım hafta sonları mt gurup olarak bakın yapalım bıryerlere

hanısınız mıllet bende sandım burası aktıf harbı katılmak lazım sınoplular olarak bırlık olmak lazım ama kımse yok.. olsunbe guzelım varlıgın yeter )::
    SİNOP _ RÜZGAR HERGÜN ÖZÜR DİLESEDE DAL KIRILDI ARTIK

10. sayfa BirinciBirinci ... 8910111220 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler