Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
sen yayın yönetmenimiz özkan hakkında nasıl konuşuyorsun senı bu diziden atarım bah ona görem davran leyn
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
sinop MT den kadir ve sertayın ayancık macersı
sertay ve benim scooter
gene biz
http://img392.imageshack.us/img392/6294/kadirizm035mp0.jpg[/IMG]
sertay deniz ve burak
bazı hatalar yapmışım ama ilk defa attım ıdare edın
azda olsa biraz resımle gezımızı anlattık birdahakıne daha fazla atıcam
motorunu dikkatli kullan insanın yedek parçası yok
Atın atın. Buldunuz tabi cillop gibi memleket, hem resimleri atarsınız hem de havanızı
Bu hafta da kurtardınız paçayı ama haftaya bukadar toleranslı olmam ha, ona göre
Ya Bathu, o Mustafa Bekir Tayfun dayına selam söyle telefon etmeyecekse ver özelden telefon numarasını ben arayayım, Yeye'nin selamı var de ona
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Allah allaah. Yav Bathu şimdi çok üzüldüm ha. Kesin çok terso bir anıma denk gelmiştir. Güme gitti desene :( İş icabı o kadar çok bilinmeyen çağrı geliyor ki hepsini dönüp arayamıyorum ha. İşimin ne olduğunu söylemem
Bir topic te Sinop'tan bukadar sayfa dolusu mesaja çok şaşırdım doğrusu nekadar hoş.Harikasınız arkadaşlar bende sinoptayım
bu arada arkadaşlar garajın karşısındaki bridgestone bayiliği bizim eniştenin..işi olmadığı zaman orda duruyorum..gelenlere sıcak bi çay eşliğinde tanışmak isterim..atilla kardeşimizi görüyorum geziyor bol bol
zx-6r namı diğer 636...
bathu, evet şehir içi kullanımında rahat değil.şu sıralar işlerimin yoğunluğundan dolayı fazla çıkaramıyorum..yazın nasip olursa samsun ankara konya ve izmir planım var.şehir dışı gezilerim için aldım zaten bu arada seni sima olarak tanımıyorum eğer beni görüp durdurursan tanışma fırsatımız olur kardeşim bu fotoyu geçen çektim mezbahane nin üst tarafı bilirsin.şimdilik şehir içindeyim keyifli sürüşler
bu topice de birkaç resim koymuştum
http://www.motosiklet.net/forum/tani...asligi-41.html
zx-6r namı diğer 636...
Ya excavator, nickin nereden geliyor, seninle meslektaş olma ihtimalimiz var mıdır? Yani excavation eskilere dair mi yoksa başka bir şeyle mi ilgili
excavator_zx6 sen beni sima olarak biliyorsun ama ben seni hiç görmedim motorun üzerinde gezerken görürsem gelirim yanına. Bizim her hafta sonu pazarları gezilerimiz var sende gel diyecem ama racing motorla zor sokmazsın bozuk yollara. mesela bu hafta sonu 2. samsun turumuz var motorlarla hava güzel olursa gidicez aklında olsun sinop mt olarak samsundayız gelebilirsin
kardeşim olarak demiyorum ama senin le gurur duyuyorum aslanım benım güzel resimler paylaşım için teşekkür ederiz
coşkun kardeş aramıza hoşgeldin vay be kocaman adam oldun sende hee incedayı dan hatırlıyorum seni abi'n yaKIN arkadaşımdı dün geldim ziyaretine ama yoktun enişten vardı bu arada motorun güzel allah kaza bela vermesin güle güle kullan görüşmek üzere
excavator bildiğim kadarıyla iş makinası harfiyat işlerinde kullanılan coşkun da zaten ailece harfiyat işiyle uğraşıyor yıllardır bildiğim kadarıyla
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
vay be bı bız carısma yapamadık su nette ama yapıcam az kaldı bekleyın :
motorumu artık sattım sımdı kanunı rokko 150cc alıcam aynı rokko lolıpop reklamı gibi oldu he artık onun heycanı var sinop mt ye yakışır bir scooter yapcam
motorunu dikkatli kullan insanın yedek parçası yok
tanrinin_kirbaci57atilla kardeşim bugün seni start motorcunun orda gördüm gelecem dedim..ama gerçekten inşaata bakıp gelecektim.babam iş çıkarmasaydı..kusura bakma gelemedim. artık daha müsait bi zamanda uzun uzun konuşuruz kardeşim
muvattali evet excavator operatörüyüm şirket işletiyoruz atilla çok şaşırttı beni iyi biliyor mezar kazmıyorum ama iş olsun yeterki toplu mezar bile kazarım keyifli sürüşler dilerim hepinize
zx-6r namı diğer 636...
arkadaslar cok ozur dılerım hıc bakmamısım buralara boyabattan ateş optık egerkı gelırde ugramazsanız darılırım hastanenın karsısındayım kızmayın ma bu hafta sonu yesıl bır kanuni race ıle sınoptaydım hıc bırınızı zıyater etmedım ozur dılerım ama soz verıyorum ya bır yada ıkı hafta sonra yanınızdayım edresını veren herkezın yanına ugrayacagım ve tyabıkı mısafırlerımız gelırse ıl dısından ıllakı boyabattan gececek ben sınopa kadarda getırırım eslık ederım kıb bundan sonra beraberız
hanısınız mıllet nerlerdesınız gunaydın herkeze hayırlı iş başılar motorum arza yapmıstı bende zealsun kırmızı vardı nasıpse yarın alıyorum astamonudan buda demektırkı sınop artık ılk seyehat yerım zıyaterlerını sıklastıralım hafta sonları mt gurup olarak bakın yapalım bıryerlere
hanısınız mıllet bende sandım burası aktıf harbı katılmak lazım sınoplular olarak bırlık olmak lazım ama kımse yok.. olsunbe guzelım varlıgın yeter )::
SİNOP _ RÜZGAR HERGÜN ÖZÜR DİLESEDE DAL KIRILDI ARTIK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)