Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
9. sayfa BirinciBirinci ... 7891011 ... SonuncuSonuncu

[Karabük - MT]

REKLAM ALANI

Değerli Karabük MT Üyeleri;
    Artık yaz mesviminin de gelmesiyle motorlara binmeye başladık ve bir şekilde daha toplanamadık..Eğer musait olursanız ve hava şartları el verirse
    24 MAYIS PAZAR GÜNÜ
    SAAT; 15.00 Da Karabük Terminal Önünde toplanalım...
    15.30 gibi tahminim hareket edilir...

Organizasyonla ilgili bana ulaşabilirsiniz;
    Canberk;
    0544-581-91-29
    0554-946-66-99

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    seytans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt 250 HRC ;) - yamaha dragstar 650
    canberk hafta içi kim gelcek hafta sonu pazar falan yapta doru düzgün...bu arada geçmiş olsun dilekleri için telekkürler...şu formu canlı tutun biraz.... eklemek isteyen arkadaşlar seytans@hotmail.com celill bey bu arada kaza yapcağın belliydi falan...istanbula dogru otobanlarda uçtugunu hatırlatma buralarda... biz yatarken sen gittin sağ sola öyle çıkar acısı...Motorda bitti dün marşa bastım yağını falanda değiştirdim bi tane temiz sağ bacak çıkma bulamadım .... neyse görüşmek üzere..herkese yazsın şuraya dellendirmeyin..karabükte birbirinize sahip çıkınn.
    [B][COLOR="Red"]Ne EvLi Ne İLişKide 7/24 ÇeLişKide[/COLOR][/B] :P

Alıntı canberk-_- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    değerli karabük mt üyeleri;
    artık yaz mesviminin de gelmesiyle motorlara binmeye başladık ve bir şekilde daha toplanamadık..eğer musait olursanız ve hava şartları el verirse
    24 mayıs pazar günü
    saat;15.00 da karabük terminal önünde toplanalım...

canberk;
    0544-581-91-29
    0554-946-66-99

kardeşim zaten haftasonu

seytans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt 250 HRC ;) - yamaha dragstar 650
    Ben baktığımda başka bi tarih yazıyodu tamam bacağı kırdıkta kafayı kırmadık yanii.... arkadaş şu forma nie kimse yazmıyooo...millet o kadar toplanalım gezelim dio..demek gezi yapıoz desek kimse gelmicek...
    [B][COLOR="Red"]Ne EvLi Ne İLişKide 7/24 ÇeLişKide[/COLOR][/B] :P

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Arkadaşlar Temmuz sonu sizin oralardan geçeceğim tanışsak yanınıza uğrarım..
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

KORKUT 250 > Gel kardeşim gelince sen mutlaka bizlere burdan haber ver...Ben Berkcan bu Arada...

SEYTANS > Yaa olum walla varya sinir oluyorum sanki karabükte-safranbolu da hiç motorcu yok biri de girip tamam ben geliyorum desin..Walla sen de gördklerine söylee ne diyeyim malum bizde birlik beraberlik olmadığı için takan da yok!

BWSTÜRK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Bws
    :D:D:D ben bu karabük motorcuları için çoook çabaladım hepsinide tanırım ama hepsi çalışan kişiler ve geziye ayıradcak ekonomik durumları pek bulunmadığından sizin birlik beraberlik umutlarınız ancak ileriki nesillere kaldı =) berkcan c.tesi oradayım geçende geldim sordum seni ses soluk vermedin olm yaa...
    Yamahaşk 😍

Wayy kardeşim benim gell gell pazarda beraberiz yanlız bırakma beni..O günlerde çalışmam vardı.Benim çalışmam bitti size geldim tamda o sabah sen yola çıkmışssın neyse kardeşim o gün bekliyeceğim seni..

Motosikleti
    KORKUT 250 > Gel kardeşim gelince sen mutlaka bizlere burdan haber ver...Ben Berkcan bu Arada...

SEYTANS > Yaa olum walla varya sinir oluyorum sanki karabükte-safranbolu da hiç motorcu yok biri de girip tamam ben geliyorum desin..Walla sen de gördklerine söylee ne diyeyim malum bizde birlik beraberlik olmadığı için takan da yok!
    Tamamdır Berkcan Benim cep Profilimde var sende pm atarsan konuşur muhakkak uğrarım..Tanışmış oluruz böylece ..Yeni fazerimla gideceğim bu sene Kastamonuya..
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Motosikleti
    transalp yavrusu
    selam arkadaşlar, karabüklü dostlar motosiklet ehliyetli acil bi tanıdık lazım varsa yardımcı olabilecek söylermisiniz 0536 305 74 00 a bi çağrı atarsa o arkadaş arayacaktır kendisini, şimdiden sağolun.
    İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..

Motosikleti
    Alıntı ilhan YAZICI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar, karabüklü dostlar motosiklet ehliyetli acil bi tanıdık lazım varsa yardımcı olabilecek söylermisiniz 0536 305 74 00 a bi çağrı atarsa o arkadaş arayacaktır kendisini, şimdiden sağolun.
    Hayırdır problemmi var ???

Motosikleti
    transalp yavrusu
    Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırdır problemmi var ???
    trafikle sorun çıktı sanırım tam ayrıntısını bende bilmiyom arkadaşım tanıdık varmı diye bi sordu bende siteye yazdım yardım eden çıkar diye.ayrıntısı 1-2 gün içinde öğreniriz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:16 PM ----------

İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..

Motosikleti
    Alıntı ilhan YAZICI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    trafikle sorun çıktı sanırım tam ayrıntısını bende bilmiyom arkadaşım tanıdık varmı diye bi sordu bende siteye yazdım yardım eden çıkar diye.ayrıntısı 1-2 gün içinde öğreniriz.
    İnşallah halledilir..

değerli karabük mt üyeleri;
    artık yaz mesviminin de gelmesiyle motorlara binmeye başladık ve bir şekilde daha toplanamadık..eğer musait olursanız ve hava şartları el verirse
    24 mayıs pazar günü
    saat; 15.00 da karabük terminal önünde toplanalım...

canberk;
    0544-581-91-29
    0554-946-66-99
    arkadaşlar kaç defa güncellendi,sonra duymadım diye çıkan olursa kendi bilir...
    Gelen gelir gelmeyen kendi bilir...
    Pazar günü 15.00'da görüşmek üzere...

Motosikleti
    Günaydın Karabük mt.

slm bende karabükteyim 125 kt var bendede.

Motosikleti
    Mondial 150 HS
    en yakın zamanda 150 HS em ve bende karabük mt de olacağız.

Motosikleti
    Mondial 150 HS
    Bütün Karabük MT ye selamlar.1 ağustostan 1 Eylül'e kadar Beşbinevlerdeyim Beşbinevlerde olan arkadaşlarımız varsa buluşabiliriz.Ehliyet şuan yok merkez ve safranboluya çıkamıyorum

Motosikleti
    Arkadaşlar Günaydın 1 ağustosta Karabükten geçeceğim ve merkezde bir kaç saat duracağım haberleşirsek tanışmak isterim.

vay beee :D

9. sayfa BirinciBirinci ... 7891011 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler