karabük ASYA MOTOR satış servis yedek parça .yeşil mh.KARABÜK
karabük ASYA MOTOR satış servis yedek parça .yeşil mh.KARABÜK
yav karabükten başka arkadaşlar yokmu ya bu yaz gelicem hatta geçip gidicem.
98 Beygir.....
doğan motor safranbolu geçerken uğra bekleriz
pazarları kapalıyız diğer günler açığız
istanbulda motosiklet fuarına gidecem gitmeni tavsiye ederim
İyi geceler Karabük...İyi geceler hemşerilerim...Gurbetten sevgiler saygılar hepinize...
üç büyük marka yamaha honda suzuki şaşmayın uzun yıllar binin
allah be karabük bee bende karabükte okuyorum ama motor istanbulda zaten hiç hayır gelmez motorumdan yanlız ben karabükte öyle cok güzel motor göremedim 1-2 tane SS var pahalı olarak
[COLOR="Blue"][b]Biz Gökyüzüne İnanırız Sun-roof'a Değil[/B][/COLOR]::puro::
honda f600 2 adet fz 6 fazer yamaha xt 1 bmv gs 650 2 movis sıtar rr 600 1 sırad 600 3adet ybr 250 1 honda 250 1 r1 yolda yamaha drak star xvs 650 2adet kavasaki kle 500 1yamha 535 1 yamaha xms 250 1 havaların ısınmasına az kaldı
havalar ısınsada görsek onları artık havalar ısınmaya başladı yavas yavas yurda motor sesleride gelmeye başladı vııınnnnnnnnnn vınn gibi insanı ayaa kaldırıyo
[COLOR="Red"]RÜZGARI RUHUNDA HİSSET....![/COLOR]
merhaba arkadaslar ben safranboludan celil aprılla pegassom var ama arkadas yok gezecek 1 haftaya kadarda klr 650 alıyorum toplanalıp birlık olup etkınlıkler yapalım bızde sesımızı duyuralım artık hadı mıllet bızde kahvaltılara gıdelım denız surada amasra ayaklarımızın altında kastamonu yakın tarıhı bır kent hadı yaz geldı durmayalım
Celil özdemir
https://www.facebook.com/groups/285722234932863/?fref=ts
ben her zaman gezilere hazırım ehliyetede yazıldım yakında ehliyetli olucam o zaman yamaha tdr 125 alıcam şu anda yamaha bws scooter ım var CROSSCOOTER :D gezmi yapmak gerek artık bizimde sesimizi duyurma vaktimiz geldi karabükten motorcu yeni arkadaşlarla tanışmak isterim motorlu arkadaşlarla toplanıp geziler yaparız isteyen eklesin msn : hv.astsby.gunduz@hotmail.com TARIK GÜNDÜZ =)
fazla bişi yok demekle yanılmısım arkadaşlar k.bakmayın bugun tam 5 tane 10 numara ve fıstık gibi motorlar gördüm az öncede movistarı görmek naip oldu movistarı görür görmez yazmak istedim saygılar .... motosiklet kiralam gibi bi şansımız armı karabükte ama ehlietim yok yardımcı olursanız sevinirim
MOVİSTAR SAFRANBOLUDA KAPTAN DEMİRÇELİĞİN MUHASEBECİSİNE AİT PRASTOSS KAÇ YAŞINDASIN
18 yasındayım yüksek okulda okkuyorum 100.yıldakinde elinde sonunda görebilidim artık havaların ısınmasıyla hayat buluolar her gecen gün sevmeye başlıyorum burasını
Bu Gün Kastomonu Hava Alanına Dırak Yarışına Gitdim Samsun Motsiklet Kulübü Ve Kastamonu Motosiklet Kulübüde Vardı Makinalar Süperdi Tabiyki Gösterilerde
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)