muhafız mısın abi yoksa şoför mü motorlu piyadeydin galiba acemilikte ben müsait bir ara irtibata geçerim abi hal hatır sormak için
Yamahaşk 😍
oww güzel abi üniv. mezunusun madem aranı düzgün tut uzman çavuş yada astsubay olarak kalmayı dene derim
Yamahaşk 😍
Kardeşim Uzman Çavuşluk yapılacak iş değil ama herşeyin hayırlısı.TSK'de görev almak zaten en büyük gururdur ama nasip herşeyin hayırlısı.
Hocam yaparsak eşli kamp yaparız. Benim gurubum ona göre dert etme yetişirsin. Biz hız yapan insanlar değiliz 90 km aşmayız.
O zaman hocam rakımı yüksek olan rota belirle sana uyalım ama benim önerim Uluyayla Sığırini Mağarası ve çevresi. Bir yandan alabalık avlar, bir yandan kamp yaparız.
Celil özdemir
https://www.facebook.com/groups/285722234932863/?fref=ts
celiloğlu biliyorsun ben yeni geldim karabüke o yüzden rota belirlemek bana düşmez ;)
evlimisin sen? hatundan izin alamam gibi birşey demişin zira ben hatunu nadiren götürüyorum, genelde kafamı dinlemeye kaçtığım için :D :D
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
abi yarın ben gelirim yanına zaten babanemide ziyaret etmem gerek oradan çıkıp yanına gelirim abi cuma günü gidiyorum çünkü mayısta da celil abi gelince beraber bir enduro gezisi yaparız
Yamahaşk 😍
havalar biraz düzelsin zaten bağlasan durmam :D gerçi havaların düzelmesi hikaye, günler biraz daha uzasın hemen akşam oluyor :D
B rh(+)
yazın motokonvoy yaparız o zaman düğünde :D
B rh(+)
ekmel abi part time işe başladım adam akıllı bir motosikelt almak için bu arada iyisindir inşallah abi
Yamahaşk 😍
sevindim bu habere tarık. iyidir, okul ders alma, proje vs uğraşıyoruz işte :D
cumartesi günü bulaka gittik hatunla, bulak köyü üzerinden maps'den baktım yol vardı :D çamur falan gittik 1-2 yerde hatun indi onun haricinde kayarakta olsa varmayı başardık. dönüşte asfalt olduğunu öğrendiğimiz safranbolu üzerinden döndük. tabik akşam olmuş ve hava karanlamıştı yoksa ben yine aynı rotayı izlerdim, çok keyif aldım :D yolun yarısı su içindeydi geri kalanda çamur zaten. benim yıllar iyi gelince saf enduro bi makina almam şart anlaşılan :D
B rh(+)
ohhh ne güzel be abi bence sana bi f 650 şart be abi bu arada abi sahibindende cbf 150 takaslı bmwler var bi bak incele bence
Yamahaşk 😍
inceledikçe yara depreşiyor tarık :D yıllar iyi gelsin öyle :D
bulak mağarasında 10 cm yakından yarasaları inceleme şansı buldum, gidilmeli görülmeli mağara
B rh(+)
abi o mağaranın çıkışı hala belli değil:D
Yamahaşk 😍
çıkış yoksa dağları deleriz :D
B rh(+)
:D:D deleriz abi ne demek abi motosiklet fuarına gelecekmisin? ben istanbuldayım şimdi
Yamahaşk 😍
yok tarık gelemeyeceğim
B rh(+)
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)