doğan motor sahibi faruk abi MT de duyulmuştur öncelerden oğlu nejat abi babaoğul SS cidirler:D
doğan motor sahibi faruk abi MT de duyulmuştur öncelerden oğlu nejat abi babaoğul SS cidirler:D
Yamahaşk 😍
metanecho gel her zaman beklerim büyük küçük motosiklet kullananlarla tanıştırırır yardımcı olurum burada bir tek ss lere ben bakıyorum başka yok.
O BWSTÜRK sen sağmısın ya hiç gözükmüyorsun
bugün yada yarın uğrarım tanışırız ;)
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
gel her zaman beklerim
her zaman gelirim, zira geldim :D
B rh(+)
Tarık ben nejat geldiğin zaman ugra epeydir görmedim seni beklerim
NEJAT bu sabah bir sınav var bütünleme sınavına kalmazsam haftaya perşembe oradayım bi çayını içerim;)
Yamahaşk 😍
ben değilim :D
birkaç güne kadar geleceğim ;)
B rh(+)
tamam abi çarşambadan sonra serbestim:D:D hatun durumları D:D:D:
Yamahaşk 😍
ya yok ne alakası var ben sen askerdesin diye yazmadım unutulmaktan değil bu arada nerde askersin şu anda? yakındaysa gelirim ziyaretne
Yamahaşk 😍
celiloğlu seni biliyoruz yahu fotolardan ;) askerde olduğunuda, gelde benim cbf150 dağa bayıra gitmek için bekliyor :D senin motorda çeki demiri vardır :D
tarık, sen ne zaman dönüyorsun benim bugün ankaraya gitme durumum oluştu pazar döneceğim heralde?
B rh(+)
abi ben 12 şubat a kadar buradayım 12 si sabah vınn yolcudur abbas bağlasan durmaz hesabı gidiciyim abi:D:D
Yamahaşk 😍
Tarık Diyarbakır da askerim. Şafak gece 12 den sonra 188. MAyıs ayında izne gelmeyi planlıyorum. Muhtemelen 1 mayıs- 15 mayıs olacak. Güzel bir çadır kampı yapalım. Hazırlayın kendinizi. Şöyle çay kenarı veya göl kenarı bir yerde hem balık tutup hem de keyfimizi sürelim. Hatunları da alalım. biliyorsun ben hatunsuz dolaşamıyorum. Birazcık kılıbığım
Hocam cbf e çeki demiri gerekmez. Biz layt endurocuyuz. Bizim geçtiğimiz yerlerden cbf de geçer ki senin tecrüben bizimkilerden fazladır, bunları da yukarıda dediğim gibi bir kamp ateşinin başında konuşmayı isterim sizinle.
DOĞAN MOTOR
Faruk Ustam Selamlar. Kendine iyi bak Mayısta görüşürüz inşAllah. (Babam motorsikletle oralardan geçerse, bir yağını değiştiriver.)
Celil özdemir
https://www.facebook.com/groups/285722234932863/?fref=ts
Olur tabi mayıs banada uygun gidelim şöyle güzel bir kamp yapalım biz layt endurocuyuz deme :d genelleme yapmayalım :d:d karabükte motor yokken öyleydi :d şimdi bergamada bayağı iyi durumlar :d:d fazla cross enduro yapaya fırsatın kalmadı senin askerlik nedeniyle sende layt deilsin enduro konusunda;) sonuçta dr kullanıyorsun cbfdende aslında gusel enduro motosıklet yapılır ;)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:12 ----------
Birde bu arada diyarbakır ın neresinde askersin? Merkezmi lice felan mı? Bu arada kamp için benim hatunu alamayabilirim babası az sıkıntılı o konuda:d
Yamahaşk 😍
yok be abi sende lat endurocu değilsin demek istedim karabükten layt endurocu çıkmaz abi ben sana nasıl ulaşırım merkez askerlik şubede felanmısın yoksa tugaydamısın?
Yamahaşk 😍
celiloglu hayırlı teskereler
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)