Karabüklü motorsever arkadaşlar birgün buluşalımda ben size bir ÇİĞKÖFTE yapayım hemde tanışmış oluruz?
Karabüklü motorsever arkadaşlar birgün buluşalımda ben size bir ÇİĞKÖFTE yapayım hemde tanışmış oluruz?
Yamahaşk 😍
DEMİR AİLESİ OLARAK
tüm mt ailemizin kurban bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.sevgi saygı ve huzur içinde nice bayramlara ulaşmanız dileğimizle
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Karabük MT:kurban bayramınız mubarek olsun arkadaşlar nice bayramlara kazasız belasız hep beraber
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
merhaba arkadaşlar bende uygun bi kanuni racer 200 bakıyorum karabük ve çevresinde bilgisi olan varmı? saygılar...
sevgili karabükteki motor sevdalısı arkadaşlar. düğünüde yaptım artık karabükte ikamet etmekteyim beşbinevlerde. bir buluşma organize etsenizde tanışsak ;)
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
Slm ben tarık beşbinevlerin neresinde oturuyorsunuz şubat gibi karabüğe geleceğim sınavlarım bittikten sonra karabükte mutlaka görüşür en azından tanışmış oluruz karabükteki tek mavi bws bende var ;)
Yamahaşk 😍
beşbinevlerin neresinde :D çok zor sorma daha yeni karabüklü oluyoruz :D pazarın biraz ilerisinde yalnız iki adet pazar varmış pazar pazarı bu.
daha önceki sayfalarda yazmıştım 34 plaka yan çantalı cbf150 görünce kesin önümü tanışalım diye :D kimse kesmedi önümü henüz.
B rh(+)
metanecho ptt nin ordaki pazar var birde top sahasının orda yokuş gibi yerde var(şahintepesi).Top sahasının oralardaysan bizim yazlığa çok yakınsın.Şuan İst.dayım kısmet olursa 15 tatilde ziyarete,olmadı yazın geleceğim artık ama bi öğren bakalım şahintepesimi yoksa ptt nin ordaki pazarmı
BWSTURK senlede tanışmak isterim
yok şahintepesi değil burası onu biliyorum, beşbinevlerin hemen girişinde kavaşaktan sola dönünce bimin yanındaki pazar ptt dikkatimi çekmedi varmı bilmiyorum.
B rh(+)
TAMAM BENİM ESKİ OTURDUĞUM YERE YAKIN BEN ŞU ANDA 200 EVLERDE OTURUYORUM SEN MUHTARLIĞIN ORADASIN BİLİYORUM KARABÜĞE GELİNCE MUTLAKA GÖRÜŞÜRÜZ GÖRÜŞEMESEKTE MOTORUNU MUTLAKA ORALARDA GÖRÜR BİR NOT BIRAKIRIM;) ZATEN 16 FA 945 BENİM PLAKA KORUMALIKLI FELAN BÖLE CİNS Bİ BWS GÖRÜRSEN MUTLAKA BENİMKİDİR:D BU ARADA PROGRAMCIMISIN BEN ELEKTRONİKÇİYİM EĞER C YADA C++ BİLİYORSAN BANA YARDIMCI OLURSUN UMARIM:D
Yamahaşk 😍
c ile en son 4-5 sene önce ilgilenmiştim unuttum php ile ilgilendim, şu anda yüksek lisans da c karşıma çıkıyor bütün derslerde oturup yazmak lazım :D öğreniyim önce yardımcı olurum :D
B rh(+)
bende programlama üzerine okuyorum.Gördüğüm dersler c# ve sql server.
Maşallah karabük motorcularının alayı elektrik elektronik ve programlamacıymış helal bize:d:d:d ya aslında banada c yi biraz öğretseniz iyi olur bu ege üniv. De göstermiolar adamlar assembly gösteriyor:d:d eğer sınavlarda 1 dersten başka büte kalmazsam haftaya perşembe karabükteyim bu arada yüksek lisans yapıyorum dediniz karabük üniv. De mi yapıyorsunuz y.lisansınızı?
Yamahaşk 😍
karabük ilim irfan yuvası demekki :D
evet karabük üniversitesinde bilgisayar mühendisliğinde, bu sene başladım.
istanbuldan gelince biraz zor oluyor ama alışacağız :D birkaç kişiyi motor sevdalısı yapsak sorun kalmayacak aslında :D
B rh(+)
sizin okulda melsk yuksek okulunda iklimlendirme soğutma da dr 650 beyaz kullanan bı çocuk var ondan sonra makina da okuyan bi arkadaş var mondıal mct 250 si var birde asya motor bayisi var oraya git memet abi var usta ona de ben ist. geliyorum motorcuyum diye sana hertürlü yardımcı olur benim selamımı söyle bws tarık diye o ne gerekiyorsa yapar kardeşim sonra oraya takılan bir arkadaş daha var emir o zonguldakta okuyor ama her hafta sonu karabükte kırmızı 151rs tarzı bir motoru vardır arkasında çanta felan :D daha sonra safranboluda bir arkadaş daha var oğuz heee birde unutmadan mutlaka ama mutlaka uğramanı tavsiye ederimmmmmmmm 200 EVLERDE VİP ERKEK KUAFÖRÜ VARDIR ORADA RAMAZAN ABİ VAR BENİM SELAMIMI SÖYLE TARIK TAVSİYE ETTTİ SİZİNLE TANIŞMAMI DİYE ODA YARDIM EDER HER TÜRLÜ CBR KULLANIR VE O DAHA BİRÇOK KİŞİYLE TANIŞTIRIR BU ARADA KARABÜĞÜN EN İYİ KUAFÖRÜ ORASIDIR HASTANENİN BAYRINI ÇIK GÖRÜRSÜN ZATEN TABELAYI EŞEK KADAR VIP ERKEK KUAFÖR YAZAR İDDAA BAYİNİN YANINDA HEMEN SEYFİ ABİ RAMAZAN ABİ MUHABBETTİR BİRDE YİNE YENİŞEHİRDE KAFE ROTA VARDIR ORADA KAPININ ÖNÜNDE SİYAH MCT 250 VARDIR ORAYADA UĞRA DERİM ORADA MOTORCU MEKANIDIR TARIK YÖNLENDRDİ DERSİN YİNE BAYAĞI MOTORCUYLA TANIŞMIŞ OLURSUN YANİ HAVALAR ISININCADA DENİZE FELAN GİDERİZ HER HAFTA İL İL BÖLGE BÖLGE DOLAŞRIZ İZMİR TARAFLARINA YOLUN DÜŞERSE HER ZAMAN BEKLERİM HEEE UNUTMADAN (BATUHAN ÖZÇETİN ) BU İSİMDE BİRİ SANA MOTORCUSUN DİYE YANAŞABİLİR HATTA BENDE MOTORCUYUM DİYEBİLİR İNANMA MOTORDAN ÇAKMAZ;)
Yamahaşk 😍
açık adres verdin diye isyan edecekler şimdi :D
benim dikkatimi safranboluda bi internetcafenin önünde devamlı duran siyah XT çekti. onun haricinde sabit devamlı gördüğüm yoktu. demekki kışın karabükte ölüyormu sezon? ey karabüklüler tatlı su motorcusumusunuz :D
izmire düşecek yolum havalar düzeldikten sonra, iki adet askerimiz var birisi seferhisarda diğerinin olduğu yerin adını unuttum, motorlarla bir çıkarma yapacağız. ama vakti var daha.
B rh(+)
METANECHO be safranboludan yamaha servisinin oğluyum istersen arkadaşlar var gel cuma günü bir motorlarla çıkartma yapalım arkadaşlarla biz sürekli geziyoruz herkez tatlı su motorcusu değil burada
:D tatlı su motorcusu diyince hemen ses çıktı ;)
ben unuttum seni, ismin nedir?
otogarın arkasında demiştin demi uğra demiştin, düğün falan derken unuttum gittim. yarın çıktığımda uğrayabilirsem uğrarım sen dükkanda oluyormusun?
B rh(+)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)