Selamun Aleyküm Düzceli Motorcu Kardeşlerim
Selamun Aleyküm Düzceli Motorcu Kardeşlerim
merhaba arkadaşlar..
kaynarca ilçeniz memur için nasıl bir yerdir ?
işte buna dokunma !!!
merhaba düzce ve bolulu motosikletli arkadaşlar kış gelmeden bir gezi yapalım
ozelden mesaj atın gezmek isteyenler
kaynarca diye bi ilçemiz yok ama kaynaşlı var sakın laz usaklarının ağırlıkta oldugu bi memlekettir yeşili bol sosyal hayatı sıfırdır
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:25 ----------
düzcede iyi motorcu kim var arkadaşlar ben çözüm motora gidiyorum memnunumda ama çok kalabalık ufak işler için bile baya bekliyorum
Arkadaşlar düzce üniversitesine gidiyorum bu sene. Motorumla feth edeceğim oraları herkese selam. Toplantı falan oluyor mu acaba hem toplantı hem gezi tarzı bir şeyler?
arkadaşlar yakında bende katılıcam aranıza cok heyecanlıyım ((:
selamlar;
düzce'li değilim, istanbul'da yaşıyorum. kardeşim eşinin görevi nedeni ile düzce'de yaşıyor, o nedenle
son bir iki senedir ara ara gidip gelmeye başladım. İstanbul'da yaşayan biri olarak şunu söyleyebilirim ki
düzce motosiklet sahipleri için yaşanabilecek en ideal şehirlerden biri. Gerek normal yolları gerekse de
ormanlık bölgeye doğru giden yolları olsun, gözlelmlediğim kadarı ile motosiklet kullanmak ve özellikle de
benim gibi yeni başlayanlar için kendini geliştirmek için ideal.
Izdırabın sonu yok sanma, bu âlem de geçer, Ömr-i fâni gibidir, gün de geçer, dem de geçer.
düzceden ses cıkmıyor
Arkadaşlar bi gezi düzenleyeelim yaz geldi güzeldere şelalesi oolabilir
duzcelı hemserılerım toplanında gezıye cıkalım
abilerim kardeşlerim bi gezi buluşma falan düzenleyelim de birlikte gezelim tanışalım var mı böyle bir şeyi yapabilecek
Arkadaşlar Düzce de bir tane 2014 model 600RR var. Bu motor ve kullanıcısı hakında bilgisi olan var mı ?
Motor sahibi arkadaş Bisikletçiymiş ...
Düzce cumayeri mahallesine yakın olan varmıdır ?
Selam herkese arkadaşlar, bende artık düzceye yerleştim bi 3 sene kadar da burada olacağım ve 1 ay içinde havalar düzelince izmirden motorumu getiricem buraya. Umarım güzel geziler toplantılar düzenleriz
Selamlar Düzce'ye hoşgeldiniz,
İzmir'li bir arkadaşı burada görmek güzel,ben İzmir'e yerleşmeyi düşünürken siz buraya gelmişsiniz.İzmir'i çok arayacaksınız şimdiden söyliyeyim
Düzce gezi ve toplantı konularında ve sanal alemde maalesef pek aktif değil.İstediğiniz zaman haberleşelim tanışıp sohbet ederiz,yapabileceğim bir şey varsa da yardımcı olmak isterim.
hosgeldın umarım hersey gonlunuzce olur. ufak caplı bızım gezılerımız oluyor haberlesırız
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------
abı gezılerımız oluyor ufak caplı fakat sosyal medyada zayıfız evet fakat senın motor duzceye cok fazla )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)