S.a arkadaşlar bende düzcede bir motosiklet kullanıcısıym. Düzcede yapılan bir etkinlik var mı acaba?
S.a arkadaşlar bende düzcede bir motosiklet kullanıcısıym. Düzcede yapılan bir etkinlik var mı acaba?
Düzce'de Olup Motor Sporları Seven Herkez Bana Mesaj Atın...
Pist İçin Tahsis Edilen Yeri Almak İstiyorlar Bu Konu İlgisini Çeken Herkz... İnternet Üzerindende Yardımcı OlabilirSiniz Farklı Şehirler İçin..
Merhaba arkadaşlar...
Bende Düzce'li bir motorseverim ve Düzce' de yaşıyorum. Ama vitesli motor değil scooter kullanıyorum. Devlet Memuruyum, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Motor sporlarına pek ilgim yoktur. Sadece yarış etmeden, sağı solu görerek, gerektiğinde durup fotoğraf çekerek gezmeyi severim.
Merhaba Serdar Bey,ben kısmet olursa bayramın üçüncü günü sabahı,yaklaşık 20 gün sürecek bir geziye çıkıyorum(batum(Gürcistan),Eskişehir ve Yalova Motosiklet Festivallerini kapsayan bir gezi),döndüğümde sizi ziyaret ederim tanışırız İnşallah.Bu arada şimdiden Bayramınız mübarek olsun.
herkeze selamlar bende düzcden 125 mh drift kullanıcısıyım düzcede ufak bi gurubumuz var tanışalım 05549611854 feritbozoglu@msn.com face m herkeze kazasız surusler
eski istanbul çayır çimen gurubundandım fzr 1000 exup kullanıcısıydım o yıllar duzceye yerleşince guruptan koptuk :D
nasılsınız arkadaşlar....................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
arladaşlar havalar bozmadan bı toplantı yapıp buluşalım yer ayarlayalım bunun ıcın 3 4 gun onceden
Selamlar..Bende Düzce'li bir motorsiklet kullanıcısıyım..
Pirate oF Dü[Z]ce...
İlhan; Ne yaptın otomatik çadır işini?
Sakarya'dan çağırıyorlar, 6'sında ve 19'unda
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
aynen bende bu sıteye yenı uye oldum gezı oldugunda haber verırsenız sevınırım
Düzce Motosiklet Derneği resmiyete gecti.Düzce li motorcuları bekleriz.çarşamba,cuma ve cumartesi günleri saat 19.00 dan itibaren acıktır.
yeri tam tarif edemiyecegim ama ceza evinin yanındaki belediye araclarının park alanının hemen karşısında...
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
soğancı mevki
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
merhaba bende bi motosiklet aldım sonunda düzce kalıcıdayım yeni yeni alışıyom daha 1 hafta oldu alalı
şimdilik antreman yapıyom
Davetimize buyrun gelin ,bekliyoruz...
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/116893-8-9-haziran-bolu-motosiklet-gunlukleri.html
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)