selam bende duzce akçakocadanım..
selam bende duzce akçakocadanım..
[B][COLOR="#0000FF"]Herkesten Hızlı Sürmen Tek Süreceğinin Garantisidir..[/COLOR][/B]
Arkadaşlar bende Düzce'liyim fakat İstanbul'da yaşıyorum.
Sık sık gidip geliyorum Düzce'ye. Müsait bir zamanda bende tanışmak isterim sizlerle.
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
bende düzcede oturuyorum düzcede motor çok kask ve koruma takan 1000 /1 gibi düşük kasklı birini nadir görürsünüz
Bayramda gelirler muhtemelen Emrah'çım,bi görüşme ayarlarız.
---------- Post added at 15:02 ---------- Previous post was at 14:59 ----------
Sen de onlardan olma sakın ki,uzun yıllar sağlıkla motor kullanabilesin.
---------- Post added at 15:06 ---------- Previous post was at 15:02 ----------
Geldiğinde haberleşirsek tanışırız.Bende senin gibi İstanbul'daydım iki ay önce buraya taşındım.
Düzcede usta arıyoruz hyosung gt 250 r balata değişimi için önerdiğiniz bir usta var mı ?
HONDA
erdii adama usta önerr USTA OLSUN ;) dadaş eyvallahta diyerini sil bence
Selam arkadaslar :D
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
abi üzülerek söylüyorumki motor işini 2 sene sonrasına atmak durumunda kaldım :( bu yaz nişan düğün falan var... :( sen nerelerdesin yaa görüşemiyoruz ?
Hayırlı olsun şimdiden,görüşelim bi ara.
selam arkadaşlar şu aralar bir araba bakıyorum kendimi
istanbulda o kadar çok pis araba varki inanın araba almaktan fazgeçeceğim neredeyse.
ancak yeni çıkan bir ilanla konuştum ve adamla konuştum arabam temiz diyor ezk çürük vuruk yok diyor,
istanbulda da arıyordum hiç bişey yok diyordu gidiyorum bakıyorum, 5 bin tl düşük verse gene alınmaz bir araba ile karşı karşıya kalıyorum,
şimdi benim düzceli arkadaşlardan istediğim aşagıdaki ilanı sahibi ile görüşüp araba ya bakıp, arabanın yanında beni arayıp araba şunlar bunlar var burası çizik vs vs anlatacak bir arkadaş arıyorum,
eger olursa araba istediğim gibiyse araba geleceğim,
olursa zaten noterden alıp gideceğim.
ama ilk önce o kadar yolu çekmeden önce bir arkadaşımın bana arabayı anlatması gerekiyor,
umarım yardım edecek yakından birisi çıkar
araç düzce gümüşova selamlar köyünde..
benim telefonum 0536 411 87 15 cihan
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...84155652/detay
98 Beygir.....
arkadaşımın tavsiyesi yazıyorum kesinlikle uyucam kendisi 10 yıldır istanbulda kurye
once kask al mont pantolon al motor için gere kalan paranada motor al
yeni motorun ama ekipmanın olmuycana eski motırun olsun ekipmanın olsun der
100 metre bile gitse kask bellik dizlik takar
burdan geçmiş olsun diyorum kendisine ters yone done donuş yapan bir çok bilmiş motoruna çarptı allahtan kendinde bişi yok
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)