slm arkadaşlar gezi etkinliklerinize katılabilirim.fakat motorum yok beni arkçı olarak arkasında gezdirecek erkek varmı ?esirci 01 abi senin motor geniş beni arkanda gezdir.tel numaram 0532 304 8185 her zamn müsayitim
slm arkadaşlar gezi etkinliklerinize katılabilirim.fakat motorum yok beni arkçı olarak arkasında gezdirecek erkek varmı ?esirci 01 abi senin motor geniş beni arkanda gezdir.tel numaram 0532 304 8185 her zamn müsayitim
[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!
bızım dolasıcagımız adamlar kesınlıkle ful korumalı (ehlıyetlerıne varana kadar) arkadas grubunun en delısı benımdır ben bıle her daim full aramıza zaten dengıszı kımseyı almayız polısten bıze bız kendımızı dusunen ınsanlarız dıyer arkadasları bılmem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:33 ----------
bu arada kendımı bı ayarlayıp 600f alabılırsem bu sene daha guel olcak
Arkadaşlar, Düzce'de kullanılan küçük motosiklet plakalarından bastırmak istiyoruz. Plaka bastıran bi esnafın telefonu lazım yardımcı olursanız sevinirim
sadece bı telefon kadar uzagım sana unutma abı ;)
Arkadaşlar merhaba eşim ve ben dün gece otobandan düzceye bağlandıktan sonra gölyaka sapağını geçince motor zincir kopardı ve Shell benzin istasyonunda motoru bırakmak zorunda kaldık şimdi gidip bkacağız ne ypabileceğimize tanıdığı ustası olan vs. varsa tel numaram 0536 767 76 77 yardımcı olabilirse seviniriz. Motor Regal Raptor DD250E-9
oncelıkle gecmıs olsun arkadasım gece gec vakıtte senı rahatsız etmek ıstemedım fakat motorunu en cabuk sekılde ve kolay yaptıra bılcegın (ıyı bı usta) olarak düzcedeki dadaş motorda yaptıra bilirsin kendisi yamaha servisidir aynı zamanda sana iletisim bılgılerını verıyorum ordan ulasabılırsın yol yardımlarıda var
Adres : D100 Karayolu Kervan Mevkii
No : 188 DÜZCE
Tel : 0(380) 512 08 08
Faks : 0(380) 512 16 17
Müşteri Destek Hattı : 0(532) 584 16 17
E-Mail : 81dadasmotor@mynet.com
MSN Destek Hattı : dadasmotor@hotmail.com
tekrar gecmıs olsun umarım ısını gorur
Arkadaslar merhaba , öncelikle crazy_81 gecen sefer verdiğin bilgiler için teşekkürler. yine düzcedeyiz eşim ve ben. motosiklet.net ailesinden kimler var başka burada oturup bi çay içip tanışsak diyorum
Nihayet taşındım kardeşim konutlar 13.Bölgedeyim,artık sık sık görüşürüz.
---------- Post added at 01:06 ---------- Previous post was at 01:03 ----------
Selamlar,Artık ben de Düzce'deyim,geldiğinizde görüşelim.13.Bölge'deyim ailenize yakınım.
Selamlar,Artık ben de Düzce'deyim,geldiğinizde görüşelim.13.Bölge'deyim ailenize yakınım.[/QUOTE]
Merhaba eşim ve ben yine Düzce semalarındayız kısmet olursa tanışalım şu düzce mt den arkadaşlarla...
Düzceli motosikletsever arkadaslara selamlar. Bayramdan sonra Düzce'ye Güzeldere şelalesine gitmek istiyoruz. Şelale yolu ve çevresi hakkında (özellikle yol müsaitliği) bilgi verecek arkadaşlar olursa memnun olurum.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)