Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

[Düzce - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    SATILDI
    slm arkadaşlar gezi etkinliklerinize katılabilirim.fakat motorum yok beni arkçı olarak arkasında gezdirecek erkek varmı ?esirci 01 abi senin motor geniş beni arkanda gezdir.tel numaram 0532 304 8185 her zamn müsayitim
    [B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    esirci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom DL 650 K7+Ramzey 200 cross
    Alıntı Aspendos8181 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar gezi etkinliklerinize katılabilirim.fakat motorum yok beni arkçı olarak arkasında gezdirecek erkek varmı ?esirci 01 abi senin motor geniş beni arkanda gezdir.tel numaram 0532 304 8185 her zamn müsayitim
    Ben genelde yalnız gezerim artçılı sürüşü güvenlik ve sürüş zevkini bozması nedeniyle uygun bulmuyorum,üzgünüm kardeşim.

Motosikleti
    ramzey 125
    Alıntı ressam8181 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam Arkadaşlar Ne Kadar Da Az Kişi Var Düzce Mt De ,ben Alanyada Yaşiyorum Ama Düzceliyim ...uzakta Olsak Yanliz Birakmayayim Dedim Hemşerilerimi... Ancak Kişlari Gelebiliyorum Düzceye ... Gezilerinizi Elimden Geldiğince Takip Ediyorum ..içim Gidiyor Sormayin...herkese Kazasiz Belasiz Sürüşler Dilerim ..
    abi bende alanyalıyım ama duzcede oturuyom alanyadada cok mtr turları oluyo onlara katıl

Motosikleti
    CBF 250 i sattık 600f te sıra :)
    Alıntı esirci01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hadi işin Polis kısmını düşünmüyorlar diyelim,canlarınıda mı düşünmüyorlar.?

bızım dolasıcagımız adamlar kesınlıkle ful korumalı (ehlıyetlerıne varana kadar) arkadas grubunun en delısı benımdır ben bıle her daim full aramıza zaten dengıszı kımseyı almayız polısten bıze bız kendımızı dusunen ınsanlarız dıyer arkadasları bılmem

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:33 ----------

bu arada kendımı bı ayarlayıp 600f alabılırsem bu sene daha guel olcak

Motosikleti
    Alıntı crazy_81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bızım dolasıcagımız adamlar kesınlıkle ful korumalı (ehlıyetlerıne varana kadar) arkadas grubunun en delısı benımdır ben bıle her daim full aramıza zaten dengıszı kımseyı almayız polısten bıze bız kendımızı dusunen ınsanlarız dıyer arkadasları bılmem

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:33 ----------

bu arada kendımı bı ayarlayıp 600f alabılırsem bu sene daha guel olcak
    grubun bahsettiğin şekilde olmasına sevindim.düşündüğün motor için de şimdiden hayırlı olsun diyim,gönlüne göre olur inşallah.

Motosikleti
    grubun bahsettiğin şekilde olmasına sevindim.düşündüğün motor için de şimdiden hayırlı olsun diyim,gönlüne göre olur inşallah.

tesekkur ederım buratafa gelıcegın zaman haber ver motoru almamıs olsak bıle cay corba ıcerız tanısmıs oluruz beklerım ;)

Motosikleti
    tesekkur ederım buratafa gelıcegın zaman haber ver motoru almamıs olsak bıle cay corba ıcerız tanısmıs oluruz beklerım ;)
    Kısmet olursa Mayıs başı orada olacağım 10 gün kadar da kalırım,zaten bende arabayla geleceğim gelince mutlaka ararım görüşürüz.

Motosikleti
    Düzce'ye gelme işini erkene aldım bu gece geliyorum kısmet olursa,Düzce'de görüşmek üzere,

dalyan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar, Düzce'de kullanılan küçük motosiklet plakalarından bastırmak istiyoruz. Plaka bastıran bi esnafın telefonu lazım yardımcı olursanız sevinirim

Motosikleti
    Düzce'ye gelme işini erkene aldım bu gece geliyorum kısmet olursa,Düzce'de görüşmek üzere,

telefonumu ozelden yolladım ben gunduz vardıysasındayım suanda gunduz 4 te ıse gıdıcem musaıt oldugun zaman oglen gıbı gorusebılırız

Motosikleti
    telefonumu ozelden yolladım ben gunduz vardıysasındayım suanda gunduz 4 te ıse gıdıcem musaıt oldugun zaman oglen gıbı gorusebılırız
    Emrah kardeşim merhabalar,ben İstanbul'a döndüm,Düzce'de bana göstermiş olduğun ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim seni tanıdığıma sevindim,umarım yakında tekrar görüşürüz,kendine iyi bak.

Motosikleti
    Emrah kardeşim merhabalar,ben İstanbul'a döndüm,Düzce'de bana göstermiş olduğun ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim seni tanıdığıma sevindim,umarım yakında tekrar görüşürüz,kendine iyi bak.

abicim ne yaptım ki imkan olsaydı daha neler yapardık ;) unutmadan abi istanbuldaki arkadaşlarına bakarmısın 600f ini satmak isteyen varmı yoksa bile sorsan sevinirim biliyosun F arıyorum bu arada ben bu gelişini saymadım haberin olsun birdaha nezaman geliyosun ?????

Motosikleti
    abicim ne yaptım ki imkan olsaydı daha neler yapardık ;) unutmadan abi istanbuldaki arkadaşlarına bakarmısın 600f ini satmak isteyen varmı yoksa bile sorsan sevinirim biliyosun F arıyorum bu arada ben bu gelişini saymadım haberin olsun birdaha nezaman geliyosun ?????
    sen bi motorunu al daha çok şeyler yaparız,arkadaşlarda şu anda satılık istediğin motor yok olursa aklımdasın.
    Düzce'ye seçimden sonra gelicem yine arabayla,ama bu arada havalar düzelirse motorla bi kaç günlüğüne de kaçabilirim.

Motosikleti
    sadece bı telefon kadar uzagım sana unutma abı ;)

İlker&Burçin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar merhaba eşim ve ben dün gece otobandan düzceye bağlandıktan sonra gölyaka sapağını geçince motor zincir kopardı ve Shell benzin istasyonunda motoru bırakmak zorunda kaldık şimdi gidip bkacağız ne ypabileceğimize tanıdığı ustası olan vs. varsa tel numaram 0536 767 76 77 yardımcı olabilirse seviniriz. Motor Regal Raptor DD250E-9

Motosikleti
    Alıntı İlker&Burçin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba eşim ve ben dün gece otobandan düzceye bağlandıktan sonra gölyaka sapağını geçince motor zincir kopardı ve Shell benzin istasyonunda motoru bırakmak zorunda kaldık şimdi gidip bkacağız ne ypabileceğimize tanıdığı ustası olan vs. varsa tel numaram 0536 767 76 77 yardımcı olabilirse seviniriz. Motor Regal Raptor DD250E-9
    oncelıkle gecmıs olsun arkadasım gece gec vakıtte senı rahatsız etmek ıstemedım fakat motorunu en cabuk sekılde ve kolay yaptıra bılcegın (ıyı bı usta) olarak düzcedeki dadaş motorda yaptıra bilirsin kendisi yamaha servisidir aynı zamanda sana iletisim bılgılerını verıyorum ordan ulasabılırsın yol yardımlarıda var

Adres : D100 Karayolu Kervan Mevkii
    No : 188 DÜZCE
    Tel : 0(380) 512 08 08
    Faks : 0(380) 512 16 17
    Müşteri Destek Hattı : 0(532) 584 16 17
    E-Mail : 81dadasmotor@mynet.com
    MSN Destek Hattı : dadasmotor@hotmail.com

tekrar gecmıs olsun umarım ısını gorur

Arkadaslar merhaba , öncelikle crazy_81 gecen sefer verdiğin bilgiler için teşekkürler. yine düzcedeyiz eşim ve ben. motosiklet.net ailesinden kimler var başka burada oturup bi çay içip tanışsak diyorum

Motosikleti
    sadece bı telefon kadar uzagım sana unutma abı ;)
    Nihayet taşındım kardeşim konutlar 13.Bölgedeyim,artık sık sık görüşürüz.

---------- Post added at 01:06 ---------- Previous post was at 01:03 ----------

Alıntı İlker&Burçin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar merhaba , öncelikle crazy_81 gecen sefer verdiğin bilgiler için teşekkürler. yine düzcedeyiz eşim ve ben. motosiklet.net ailesinden kimler var başka burada oturup bi çay içip tanışsak diyorum
    Selamlar,Artık ben de Düzce'deyim,geldiğinizde görüşelim.13.Bölge'deyim ailenize yakınım.

Selamlar,Artık ben de Düzce'deyim,geldiğinizde görüşelim.13.Bölge'deyim ailenize yakınım.[/QUOTE]

Merhaba eşim ve ben yine Düzce semalarındayız kısmet olursa tanışalım şu düzce mt den arkadaşlarla...

motoseyyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 500
    Düzceli motosikletsever arkadaslara selamlar. Bayramdan sonra Düzce'ye Güzeldere şelalesine gitmek istiyoruz. Şelale yolu ve çevresi hakkında (özellikle yol müsaitliği) bilgi verecek arkadaşlar olursa memnun olurum.
    '' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''

6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler