Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

[Düzce - MT]

REKLAM ALANI
    csem66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF150
    YOZGAT MT olarak 30 AĞUSTOS Zafer Bayramınızı kutluyoruz
    34 EU 191

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    pegasus
    arkadaş lar ben de ilk motor alacam sizce kaçlık motor dan başlamalıym beim aklım da 600 r1 var

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:26 AM ----------

arkadaşlar bende ilk defa motor alıcam ama aklımda 600 lük r1 düşünüyorum sizce ne yapmalıym ufaktan mı başlamalıyım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:18 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:29 AM ----------

toprak lar yardımınızı bekliyorum :D

Motosikleti
    CBF 250 i sattık 600f te sıra :)
    Alıntı rodman_91 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaş lar ben de ilk motor alacam sizce kaçlık motor dan başlamalıym beim aklım da 600 r1 var

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:26 AM ----------

arkadaşlar bende ilk defa motor alıcam ama aklımda 600 lük r1 düşünüyorum sizce ne yapmalıym ufaktan mı başlamalıyım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:18 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:29 AM ----------

toprak lar yardımınızı bekliyorum :D

senın adın ŞAKİRMİ ? eger oylese... ben askerden gelıp motor alana kadar kendı motorunla devam et

[B][/B motora ilk defa binmek var ilk defa almak var eger daha önceden amatörde olsa 600 ii ama yok daha önce çıkış yapmadım diosan 125 ligi tavsi ederim...

Motosikleti
    KYMCO PEOPLE S 200
    Bodrum'dan Selam Hemşerilerim..Bundan sonra bende buralarda olmaya çalışacağım..Bayramınız Kutlu olsun.

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

DEMİR AİLESİ OLARAK
    tüm mt ailemizin kurban bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.sevgi saygı ve huzur içinde nice bayramlara ulaşmanız dileğimizle
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

aparat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    Düzce MT:kurban bayramınız mubarek olsun arkadaşlar nice bayramlara kazasız belasız hep beraber
    ...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
    Drift Religion

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

6PaTLaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya AS 150T-19A, Lifan LF200 GY6, Hero Karizma R
    Selam Düzcee
    Ben Düzceliyim(Yani Memleketim Düzce) Ama Düzceye Yazdan Yaza Bi Kaç Günlüğüne Gidiyoruz,Memleketimin Doğal Güzelliklerini,Kültürünü,Aşını Bilmiyorum(Orda Halam Oturmasına Rağmen).Ehliyetimi Alıp Gelicem Ama Nereye Gidilir NEreler GEzilir Bilmiyorum Geldiğimde Beni Gezdirip Oraları Öğretirseniz Sevinirm

Motosikleti
    Suzuki - Burgman 150

merhaba

selam millet bende Düzce'liyim ama İstanbul'da yaşıyorum. Şu anlık Suzuki Burgman 150 lik scootera sahibim biraz ufak ama olsun sınıfının en iyisi ne de olsa düzenleyeceğiniz bütün organizasyonlara durumum müsait olduğu sürece katılmak isterim hem İstanbul hem Düzce için böylelikle daha sık görüşmüş oluruz reklam vermek gibi olmasın ama sürücü kursumuz var ehliyeti olmayana ehliyet verilir

hem tanışmak için hem irtibat için tel: 0506 372 75 61

kazasız belasız sürüşler dilerim herkese. görüşmek üzere..

selamlar ben atv almak istiyorum düzcede bildiğiniz 2 . el veya ucz atv satan biri veya biyer varmı arkadaşlar

Arkadaşlar herkeze hayırlı pazarlar.

İstanbuldan bartına seyahat ederken düzcede motorum kitlendi.
    motoru temde bırakıp merkeze kadar geldima am hiçbirlyeri bilmiyorum yol iz gösterip yardımcı olabilecek arkadaşlardan acil yardım bklemekteyim.,

ulaşabileceğiniz numara.,

0532 301 60 35 Ferhat BUDAK

Şimdiden herkeze teşekkür ederim.

esirci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom DL 650 K7+Ramzey 200 cross
    Selam Düzce'li motor tutkunları,aslen Düzce'li olup İstanbul'da yaşıyorum fakat artık Düzce'ye taşınmayı düşünüyorum.Düzce'de motosiklet sayısının oldukça yüksek olduğunu biliyorum,topiğinizin hareketsiz olması sanırım motosiklet kullanan arkadaşların siteyi bilmemesi veya buradan haberleşmeye gerek duymadığından kaynaklanıyor.Düzce'ye taşındığımda motosiklet dostlarına ihtiyacım olacak,umarım yalnız kalmam.
    Hepinize selam ve sevgiler,
    Kazasız,sorunsuz ve keyifli sürüşler.

MrT ilhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mrb arkadaslar bende düzcedenim inşallah hep birlikte güzel vakit geçiririzz...

Motosikleti
    Alıntı MrT ilhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mrb arkadaslar bende düzcedenim inşallah hep birlikte güzel vakit geçiririzz...
    selam arkadaşım,şükür Düzce'den bi cavap geldi,site pek takip edilmiyor galiba Düzce'de,ya da üyemi yok.14-23 Şubat arası Düzce'de olacağım görüşelim.

Motosikleti
    Yamaha X-city 250
    merhaba,
    ben de buralardayım bir organizasyon olur ise katılmak isterim

Motosikleti
    CBF 250 i sattık 600f te sıra :)
    eskı uyelerden heralden olsamda topıcı takıp edıyorum arkadaslar adım emrah askerden yenı geldım motorumu askere gıtmeden once satmıstım sımdı yenı bıseyler alıcam bakalım en kısa zamanda gorusmek uzere...

Motosikleti
    Alıntı scootmania adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba,
    ben de buralardayım bir organizasyon olur ise katılmak isterim
    merhaba,havalar ısınsın organizasyonlar başlar,buradan haberleşiriz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:54 ----------

Alıntı crazy_81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eskı uyelerden heralden olsamda topıcı takıp edıyorum arkadaslar adım emrah askerden yenı geldım motorumu askere gıtmeden once satmıstım sımdı yenı bıseyler alıcam bakalım en kısa zamanda gorusmek uzere...
    hoşgeldin kardeşim geçmiş olsun hayırlısıyla bitirip gelmişsin,alacağın motorda şimdiden hayırlı olsun gönlüne göre olur inşallah,

motodrift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    WR 250 R
    bir etkinlik olursa bende katılmak isterim,bizim zaten düzce grubumuz var 15 kişi falan ama yarısından çoğu ehliyetsiz ve kask sız
    Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK

Motosikleti
    Alıntı motodrift adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir etkinlik olursa bende katılmak isterim,bizim zaten düzce grubumuz var 15 kişi falan ama yarısından çoğu ehliyetsiz ve kask sız
    Hadi işin Polis kısmını düşünmüyorlar diyelim,canlarınıda mı düşünmüyorlar.?

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler