YOZGAT MT olarak 30 AĞUSTOS Zafer Bayramınızı kutluyoruz
YOZGAT MT olarak 30 AĞUSTOS Zafer Bayramınızı kutluyoruz
34 EU 191
arkadaş lar ben de ilk motor alacam sizce kaçlık motor dan başlamalıym beim aklım da 600 r1 var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:26 AM ----------
arkadaşlar bende ilk defa motor alıcam ama aklımda 600 lük r1 düşünüyorum sizce ne yapmalıym ufaktan mı başlamalıyım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:18 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:29 AM ----------
toprak lar yardımınızı bekliyorum :D
[B][/B motora ilk defa binmek var ilk defa almak var eger daha önceden amatörde olsa 600 ii ama yok daha önce çıkış yapmadım diosan 125 ligi tavsi ederim...
Bodrum'dan Selam Hemşerilerim..Bundan sonra bende buralarda olmaya çalışacağım..Bayramınız Kutlu olsun.
DEMİR AİLESİ OLARAK
tüm mt ailemizin kurban bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.sevgi saygı ve huzur içinde nice bayramlara ulaşmanız dileğimizle
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Düzce MT:kurban bayramınız mubarek olsun arkadaşlar nice bayramlara kazasız belasız hep beraber
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Selam Düzcee
Ben Düzceliyim(Yani Memleketim Düzce) Ama Düzceye Yazdan Yaza Bi Kaç Günlüğüne Gidiyoruz,Memleketimin Doğal Güzelliklerini,Kültürünü,Aşını Bilmiyorum(Orda Halam Oturmasına Rağmen).Ehliyetimi Alıp Gelicem Ama Nereye Gidilir NEreler GEzilir Bilmiyorum Geldiğimde Beni Gezdirip Oraları Öğretirseniz Sevinirm
selam millet bende Düzce'liyim ama İstanbul'da yaşıyorum. Şu anlık Suzuki Burgman 150 lik scootera sahibim biraz ufak ama olsun sınıfının en iyisi ne de olsa düzenleyeceğiniz bütün organizasyonlara durumum müsait olduğu sürece katılmak isterim hem İstanbul hem Düzce için böylelikle daha sık görüşmüş oluruz reklam vermek gibi olmasın ama sürücü kursumuz var ehliyeti olmayana ehliyet verilir
hem tanışmak için hem irtibat için tel: 0506 372 75 61
kazasız belasız sürüşler dilerim herkese. görüşmek üzere..
selamlar ben atv almak istiyorum düzcede bildiğiniz 2 . el veya ucz atv satan biri veya biyer varmı arkadaşlar
Arkadaşlar herkeze hayırlı pazarlar.
İstanbuldan bartına seyahat ederken düzcede motorum kitlendi.
motoru temde bırakıp merkeze kadar geldima am hiçbirlyeri bilmiyorum yol iz gösterip yardımcı olabilecek arkadaşlardan acil yardım bklemekteyim.,
ulaşabileceğiniz numara.,
0532 301 60 35 Ferhat BUDAK
Şimdiden herkeze teşekkür ederim.
Selam Düzce'li motor tutkunları,aslen Düzce'li olup İstanbul'da yaşıyorum fakat artık Düzce'ye taşınmayı düşünüyorum.Düzce'de motosiklet sayısının oldukça yüksek olduğunu biliyorum,topiğinizin hareketsiz olması sanırım motosiklet kullanan arkadaşların siteyi bilmemesi veya buradan haberleşmeye gerek duymadığından kaynaklanıyor.Düzce'ye taşındığımda motosiklet dostlarına ihtiyacım olacak,umarım yalnız kalmam.
Hepinize selam ve sevgiler,
Kazasız,sorunsuz ve keyifli sürüşler.
mrb arkadaslar bende düzcedenim inşallah hep birlikte güzel vakit geçiririzz...
merhaba,
ben de buralardayım bir organizasyon olur ise katılmak isterim
eskı uyelerden heralden olsamda topıcı takıp edıyorum arkadaslar adım emrah askerden yenı geldım motorumu askere gıtmeden once satmıstım sımdı yenı bıseyler alıcam bakalım en kısa zamanda gorusmek uzere...
merhaba,havalar ısınsın organizasyonlar başlar,buradan haberleşiriz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:54 ----------
hoşgeldin kardeşim geçmiş olsun hayırlısıyla bitirip gelmişsin,alacağın motorda şimdiden hayırlı olsun gönlüne göre olur inşallah,
bir etkinlik olursa bende katılmak isterim,bizim zaten düzce grubumuz var 15 kişi falan ama yarısından çoğu ehliyetsiz ve kask sız
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)