düzceli arkadaslar msn adreslerını yazsınlar bız duzcede grup olarak dolasıyoruz sızlerlede tanısmak ısterız hatta bolulu arkadaslarda yazarsa tanısmıs oluruz benım msn adresım
iskelet-illegal-warrior@msn.com
motorum honda cbf 250 ;)
düzceli arkadaslar msn adreslerını yazsınlar bız duzcede grup olarak dolasıyoruz sızlerlede tanısmak ısterız hatta bolulu arkadaslarda yazarsa tanısmıs oluruz benım msn adresım
motorum honda cbf 250 ;)
Merhaba arkadaşlar Bolulu motosikletcilerin sohbet mekanı (www.kawasakiturkiye.net) sitesidir herkes davetlidir.....
Arkadaşlar yaz geliyo havalar ısınıyor artık üstümüzdeki pası atalım yakın zamnda ufak çaplı bir gezi yapalım nedersiniz???
[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!
selam motorcu dostlar ben duzceden oguzhan hepınızı beklerız duzceye burada nelerr var nelerrrr.gezılecek ve gorulecek cok yer var .
selam bana ulaşın turlar duzenleyelım bolulu arkadaslarlada tanısmış kaynaşmış oluruz... oberkarda@hotamil.com
Slm düzce liler yazsın biraz cok geri kaldık ..
[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!
mz bı harıka :D
düzcede deprem oldu hasar falan yok dimi arkadaşlar
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
evet deprem oldu hemde baya bı 3.8 şiddetinde :( ama ne can nede mal kaybı var cok sukur merak etmeyın herkez iyi
msn adresınızı ekledım bende düzcedeyim ekleyin tanısalım arkadaslar geıler duzenlerız
hepımıze gecmıs olsunn
saol topragım ;)
Arkadaşlar, kocaelindeki üzücü bir olay hakkında bilgi vermek istedim.
Belki karşılaşan olur veya bir yardımı dokunur.
ARKADAŞLAR MÜNKÜN OLDUĞUNCA HERKESE YOLLAMAYA ÇALIŞALIM LÜTFEN.
Yukarıda resmi görünen 4 yaşındaki kızım Azra Zeynep 03.04.2009 Cuma gününden itibaren kayıptır..!!
Yerini bilenlerin, görenlerin insaniyet namına polis’e bildirmeleri veya aşağıdaki numaraları aramaları önemle rica olunur..!!
0 533 626 57 52
0 216 308 60 76
(Bu mail'i lütfen listenizdeki herkeze ulaştırınız..!!)
dostum gecmıs olsun ınsallah bulunur kızın :(
arkadaşlar düzcede motor çok ama bı araya gelemıyoruz...bende duzcedeyım oberkarda@hotmail.com motorcu arkadaşları beklerım
slm ben de düzceliyim.
16 yaşındayım.daha yeni mobiletten ybr 125 e gectim.
yani eğer bir gezi olursa katılabilirim ama ailem e-5 e,otobana ve düzce dışına cıkmama izin vermiyor.ufak bi gezi yapsak kesin katılırım,güzeldere şelalesi falan...
aslında utangac birisiyimdir net te konuşıyorum böyle
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:01 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:53 AM ----------
msn: erdi.93_@hotmail.com
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:02 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:01 AM ----------
msn: erdi.93_@hotmail.com
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
DÜZCE MT HAYIRLI KANDILLERASFALT MELWEĞİ SENIN KIZINMI ABİ ÜZÜLDÜM YA İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA BULUNUR
çok gec oldu ama sizinde kandiliniz mubarek olsun.
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)