Merhaba Düzceli arkadaşlar.
Eğer hava yağmurlu olmazsa 04/06/2008 Çarşamba günü motorumun bazı ayarları için BMW'ci Tahsin Usta'nın yanına gideceğim.
Eğer o gün zamanı müsait olan varsa tanışmak isterim.
Görüşmek dileğiyle.
Merhaba Düzceli arkadaşlar.
Eğer hava yağmurlu olmazsa 04/06/2008 Çarşamba günü motorumun bazı ayarları için BMW'ci Tahsin Usta'nın yanına gideceğim.
Eğer o gün zamanı müsait olan varsa tanışmak isterim.
Görüşmek dileğiyle.
Zonguldak MT
Arkadaşlar geleceğim dedim ama motorum Devrekten çıkışta 20 Km. sonra rodajın tam oturmaması nedeniyle arıza yaptı ve geri dönmek zorunda kaldım.
Tahsin ustaya sorduysanız zaten onun haberi var. Geri döndüğümü söylemiştir.
Elimde olmayan nedenlerle gelemediğim için özür dilerim.
İnşallah başka bir zaman görüşmek üzere.
Zonguldak MT
ilhan_67; Umarım masraflı değildir. Zamanım ve haberim olursa Tahsin ustanın orada karşılaşabiliriz.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
Zonguldak MT
Uzun zaman olmuş en son katılımımdan bu yana
nitrious81;
Galiba senin gördüğün kişi benim Mavi renk Suzuki DL-650 Vstrom ve hafif gibi görünsede baya bir topluyum. Ben "sereye" nin oğlu Şafak. Bir gün yollarda görürsen mutlaka durdur beni tanışmayı isterim
Not: Bağımlılık tehlikesinden dolayı uzun zamandır motosiklet sitelerine giremiyorum. Bu gün nostalji olsun diye gireyim dedim 5 saatime mal oldu nasıl bir şeyse girdimmi çıkamıyorum Onun için site üzerinden aktif olarak yanınızda olamıyorum
Ya komşular o kadar motorsikletci var düzcede boludan çok ama siteye takılan yok arkadaşlarımız bi reklam yapıverse herkez bir kişiye sölese yeterli ben pazar günü düzcedeydim.......
düzceli motosikletcilr genelde yanlız takılmayı sevior sanırım:D
durun durun bende varım duzcelı motorcu 900 rr la hızmetınızdeyım:))) ama arkadaslar dedıgınız gıbı pek sanada takılmıyor bızım cocuklar hele bu facebook cıktı ya tamemn bıtırdı sıteler:)))))
:cat:arkadaslar dedıgınız gıbı duzcede motorcu cok da tek takılmayı severler ve ınternet ortamlarından sıkılırlar ben varım ama sıze yeterım motorumla emrınızdeyım:)))))
slm hemşehrilerim bende varmı gerçi çok zaman bulamıyorum nete girmeye iş yoğunluğundan ama idare edin artıkın... en azında slm vereym dedim ...
bende varım olacaktı yanlış olmuş
DÜZCE MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...
Kazasız bol keyifli sürüşler..
__________________________________________________ _____________Murat GERGERLİ ve AİLESİ
.
Allah Tüm isLam aLeminin ßayRam'ın Müßarek eyLesin inŞ.--->>> [BurS-Mt]
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
Allah Tüm isLam aLeminin ßayRam'ın Müßarek eyLesin KOCAELİ MT
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
Tüm düzce mt arkadaşlarımızın kurban bayramını kutlarım. nice bayramlara.
adana mt.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
bırısı düzcelımı dedı :D ıste bende burdayım pm yollayın goruselım beyler ;)
Düzce MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Yaa Düzce de Motosiklet cok 1400 e yakın ancak Bılınclı ve bu tur forumlara takılan kısı sayısı az bızde bundan cok muzdarıbız :( Nerdesınızzzz HEYYYYY
Artık o kadar umıdı kesmısım kı Duzce MT topıgınden bak cevap yazmıslar bana n ekadar olmus onu bıle sımdı goruyorum off offff
Ama Ben Bolu MT dekı arkadaslarla tanısmak ısterım ve Beklerız Cunku genelde MT dekı Boludan olan arkadaslarda buyuk makınalar var sımdı ufacık skuter ıle tırmanmıyım BOlu dagını demı
FOrumda Düzce ve BOlu MT den Olan arkadaslar bulusalım Tanısalım yanı....
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
geldim kanka artık bu topiği boş bırakmayalım duzceli motorcu arkadaşlar düzdecede bilinçli motosıklet kullanmaya ne dersiniz lütfen kasksız korumasız motosıklet kullanmayalım arkadaşlar bu tur korumalar kulanarak motosiklet kulalndığınızda bakın motosiklet kullanmak ne kadar zevklı bı hale geliyor ama korumasız ozellikle kasksız bınerek hayatınızı tehlıkeye atmaktan baska bısey yapmazsınız düzcede biz motorcuların en buyuk sorunu araçların bızleri aldırmaması hıç yokmusuz gibi hareket ediyorlar ve bizleri çok zor durumda b ırakıyorlar araç suruculeri futfen motosikletleri farketsin artık.....goruşlerinizi ve onerilerizi beklıyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)