Mrhb arkadaşlar 5 günden beri çocuk rahatsızlığı dolayısıyla yoktum, mudurnuda pazar saat 10:00 gibi görüşürüz, buralardaki arkadaşları organize ederim ben ok. GSM: 0537 778 50 99, cep nolarınızı yazarsanız haberleşmek için iyi olur, slmlr.
Mrhb arkadaşlar 5 günden beri çocuk rahatsızlığı dolayısıyla yoktum, mudurnuda pazar saat 10:00 gibi görüşürüz, buralardaki arkadaşları organize ederim ben ok. GSM: 0537 778 50 99, cep nolarınızı yazarsanız haberleşmek için iyi olur, slmlr.
Herkeze slm arkadaslar bu taraflara gezı duzenlersenız buraya yazın bızde scooterımızle katılabıldıgımız kadar katılırız hem tanısmısta oluruz gercı aranızda tanısanlar var ama bızde tanısırız.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Bende Gelidim! Bi süredir yayanız ama olsun Buradan tanışalım, yeni canavarı alınca bişiler yaparıs
[COLOR="Red"][B]ACEMİ[/B][/COLOR]:silent:
Selam Arkadaşlar Ne Kadar Da Az Kişi Var Düzce Mt De ,ben Alanyada Yaşiyorum Ama Düzceliyim ...uzakta Olsak Yanliz Birakmayayim Dedim Hemşerilerimi... Ancak Kişlari Gelebiliyorum Düzceye ... Gezilerinizi Elimden Geldiğince Takip Ediyorum ..içim Gidiyor Sormayin...herkese Kazasiz Belasiz Sürüşler Dilerim ..
29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
-Bizleri farkedin artık!" diye.
Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
...Tüm MT DÜZCE ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..
Saygılar...
========= muratgergerli=======
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Geç olcak abi ancak gorduk ama bari bi DÜzce li olarak teşekkür edeyim geç olması hiç olmamasından iyidir.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Slmlar..Öncelikle Düzceli Arkadaşlarımız adına bu sayfaya ilk noktayı koyan baypro arkadaşımıza tş etmek istiyorum.Bende Düzce liyim, Daha önceleri bir kac kez aranıza katılmak istedim fakat anlamadığım bir sorundan dolayı aranıza katılamadım ama takip ettim.Nihayetinde aranıza katılmaktan mutluyum.Bundan sonra sık sık görüşürüz inş. iyi seyirler.
slmlar kimse yok yine nerdesiniz?
[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!
Merhaba Düzce liyim ve Düzce de öğretmen olarak görev yapıyorum.
Gezmek isteyen arkadaşları bekliyorum (Bay-Bayan)
Motora yeni binmeye başladım Düzce de ve komşu illerde bulunan arkadaşlar la
tanışmak istyorum.
[I]izci[/I]
Antalya dan (MT Düzce)AkçakocA ya selamlar,kazasız belasız sürüşler dilerim.
·sevgi eylem ister·
selam arkadaşlar..bende konuralp kasabalıyım..düzceye geldiğimde tanışmak isterim..devamlı buluştuğunuz takıldığınız biryer varmı ? cafe vs.. ?
zx-6r namı diğer 636...
slm arkadaşlar bende düzceliyim anadolu teknik lisesinde son sınıfta okumaktayım düzce mt ye katılmak istedim
slmlar arkadaşlar..düzceliler olarak bizimde bazı gezilerim falan olsun isterim fakat benim gündüzleri pek zamanım olmuyor,geceleri zamanım olur,düzcede kendi işyerim var,tel:05423426292-05357473911 ufak caplı gezilere müsayit olursam katılabilirim.
[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!
Günaydın Düzce. sereye hocam sabah gördüm Çamlıdere gezimize katılabilme ihtimalinizi. Rota topiktede mevcut şimdi. Ancak burdanda katılmak isteyen olur mu acaba diyerek ekliyorum. Sağlılı günler dilerim
kankaları bilmiyorum nereye gidecekler. Düzce'den rota bu şekilde 150 km
ilgili topik http://www.motosiklet.net/forum/duyu...camlidere.html
Mustafa, sıcak ilgine teşekkür ediyorum.
Kankalar iptal etmişler, hava yağışlı olunca, oğlumu da getirmeyi planladığım için gelemiyorum.
Yalnız olsaydım, yağmurmuş, 650 km. miş sorun değildi. Aklıma koymam yeterliydi. Seninle de tanışamadık daha.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)