[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
herkese merhabalar,
bana göre de iskenderun'da toplanmak daha iyi olur. tabi ki konuşup kesin bi karara varırız burdan, gelenlerin bi listesini yapmak lazım, ona göre herkese uyan bütçe belirlenir ve o fiyata uygun biyerde rezarvasyon yapılır.
şimdi hepimize düşen görev ulaşabildiğimiz kadar kişiye ulaşalım.
saxofon, evsahibiyiz sonuçta saatini onlar belirlesinler. ama gün konusunda haklısın pazar günü katılım daha çok olabilir.
yha tmm pazar günü ama lütfen saat 12 den sora toplanalım hı bu arada ne bütçesi :D toplanırız bir döner bir ayran yaptırıp yeriz sahilde ne rezervesi abi aşmıyalım
Zaten biz büyük bir ihtimalle pazar günü için ayarlanırız.aslında ihtimal falan yok tarihi belirleyelim işte pazar günü herkes için daha ii gibi görünüyor.
ama sizin dediğiniz gibi 1 çok geç olur Biz buradan en geç 10 gibi çıkalımda 11:30 gibi orada oluruz toplantı bitimide fazla geç olmazsa daha ii olur çünkü dönüşüde var güneş batınca hava sıcaklığı en az 5 derece düşüyor zaten havalar soğuk onun için yani.
bende buradan ulaşabildiğim kadar kişiye ulaşırım
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
evet arkadaşlar zaten ustaoğlu pazar yazmış saxafon yanlış görmüşsün.tabi antakyadan gelecek olanlar için öğleden sonra zor olur zaten hava erken kararıyo listeyi çıkarmaya başlayalım ozamn evet arkadaşlar kimler geliyo?
sonunda başaracağız gibi
siz gelebildiğiniz kadar erken gelin, biz sizi karşılarız arkadaşlar...
bugün erken davransaydık kısa bi gezi de yapılabilirdi, artık başka zamana
yhani şimdi bu pazar 3 şubatta buluşuyoruz öylemi??? saat kaçtA peki ona göre ve nerde buluşçaz????
burdan 10.30 da fln çıksak 12 gibi orda oluruz inşllh sizde artık bisi nerde karşılayacagınıza karar verin olsun bitsin
ne yagmur ne kar ne dolu motorlu insan hayat dolu::fool::
iskenderun girişinde migros otoparkında buluşabiliriz
arkadaşlar sadece bu kadarmıyız peki, chkaralama, hasancolakefe, djelals , merih ve adını şu an hatırlamadığım (ve bundan dolayı özür dilediğim) diğer arkadaşlar forumu takip etmiyorlarmı?
bugün (cuma) antakya'ya gelebilirim arkadaşlar...
tmm arkadaşlar yhani pazar günü saat 12 de migros otoparkındamı buluşuyoruz sertaç abi msnini aç oke
bir hafta içerisinde kararlaştırdığımız için kimse görmedi tabi
neyse benim numaram 05063556331
herkes numarasını falan versinde tam olarak konuşalım
seyfipaul biz nerede buluşalım saat 10:00 vali göbeği iyi mi:?ne dersin
mici-ceko seninde sesin çıkadı 4 günden beri
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
ewet herşey aceleye geldi gören yok sanırım fazla..duyanlar duymayanları hbr ede hatay mt toplanıyo herkez davetlidir..
oke ozaman pazar günü biz iskenderunlular saat 12 de sizi migrosun otoparkında karşılıcak bnmde cep no 05377801202 oke arkadaşlar kesin buluşuyoruz!!!!
tekrar verim bende numaramı, 0536 627 627 8 ,
bugün antakyaya gitmeyi düşündüm ama ailevi işlerden vakit olmadı, iskenderunlu26 & saxofon yarın radara çıkmayı düşünürmüsünüz? kar görürüz ve toplantı öncesi iskenderun tanışması olur...
abi yok ben cumartesi günleride dükkandayım sadece pazar günleri boşum pzaar günü saat 12 de migrosun orda buluşuruz işte bide msni aç abi
iii ustaoglu vali göbegi ok
ne yagmur ne kar ne dolu motorlu insan hayat dolu::fool::
tamam saat en geç 09:45 te orada olalımda ancak gideriz.
seyfi numaranıda yazsaydın yaw.
offf herşey çok süper hatay mt sonunda birleşiyo ama :( büyük ihtimalle yokum bileniniz vardır belki pazar saat 2 de kilamat adlı grubn rap konseri var ve en sammimi arklarımdan bri sahneye çıkacak ne yapacagımı bilmiyom :S:S..
yapmaya valla gelicen sanıyordum kötü oldu şimdi bir dahaki sefere o zaman ben bugün dükkanınıza gelicektim dün güven61'in yanındaydım öğrendim dükkanınızın yerini ama gelemedim:( hayırlısı ya bi sonraki seferde bekleriz bizde
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)