yarına kadar bakalım okuyan olacak mı forumu? hava iyi olursa bi yerler düşünürüz ya, antakyada veya iskenderunda veya ortalarda bi yer buluruz artık...
yarına kadar bakalım okuyan olacak mı forumu? hava iyi olursa bi yerler düşünürüz ya, antakyada veya iskenderunda veya ortalarda bi yer buluruz artık...
Ben gelmek isterdim ama çok uzaklardayım be toprağım ama benim bilgiğim Hatay motocu yatağıdır galiba netten giren yok
ne yagmur ne kar ne dolu motorlu insan hayat dolu::fool::
dediğiniz gibi internet kullananı pek yok, benimde tanıdığım motor kullanıcıları var ama 600 cc ve üzeri motosiklet kullanıyorlar, benim motor seyfipaulunkindende düldül haliyle düşük cc'li bir geziye anca ayak uydurabilirim
kimseden ses yokmu, yokmu gezi planı düşünen?
ulaşabildiklerime mail attım gezi veya tanışma planı için umarım hedefine ulaşır
güzel düşünce bende cuma günü iskenderunda olacağım arkadaşlarla konuşayım bende.yine hbr leşelim forumdan.sanki bi haraket başlataçağız ama hadi bakım hayırlsı
hemşo benden tam destek var, önümüzdeki 2 hafta iskenderundayım, her türlü teklife açığım.
bende geldim iskenderuna havalarda süper, aslında senden kayasertac teklif bekliyoruz sen tek başına gezmiştin öyle toplu gerçi nekadar toplu oda şüpelide en azından bikaç kişi ufak bi tanışma toplantısıda yapabiliriz..
yha beyler iyi hoş diosunuzda bizde scooter var bizim motorlar hava soğutmalı okadr çok gezemeyizki sürekli bir yerlerde motoru dinlendirmemiz lazım bu işi nasıl yapçaz
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
millet süpersiniz valla işte böle konuşalım açılalım birbirimizi tanıyalım hade devam
slm arkadaşlar ben çok şey kaçırmışım yaw
hafta sonları evde olabildiğim için fazla ilgilenemiyorum okuldu işti falan çok yoğun geçiyor
havalr bu aralar soğuk gidiyor ama yinede toplanabiliriz.
Bir tarih belirleyelim hemen ama 2 hafta önceden olsunda herkes görmüş olur hemde nerede toplanacağımızı belirleriz hafta sonu mesala pazar günü sabah saat 9:00 - 10:00 gibi herhangi bir yerde buluşabiliriz.akşama kadar güzel vakit geçiririz.
Ne dersininz.mesala haftaya yani 3 şubat veya 10 şubatta
tarih belirleyelim ve güzel bir liste kimlerin gelip gelmediği falan cevaplarınızı bekliyorum
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
kusura bakma hafta sonu çok yoğundum keşke telefonla ulaşsaydınız...
scooter olmasını sorun etme ya bendede scooter var biliyosun, bi şekilde büyük motorlar bize ayak uyduracak.
dimi ama
daha erkenede alabiliriz buluşmayı.
keşke haftasonu müsait olsaydımda toplantı vs ayarlayabilseydik, hava durumuna baktımda perşembeye kadar motor sürmek zor olcak gibi ama perşemebe gününe bişeyler ayarlayalımmı ne dersiniz, haftasonuda daha kalabalık bir toplantı ve gezi olur
Abi sen ayarla Her türrü koşulda ve yerde ben varım...
slm herkese öncelikle iyi akşamlar
şimdi öyle daha erken falan demişsiniz erkenden bildirirsek katılım daha çok olur.
hem aramızda çalışanlar mutlaka vardır mesala ben çalışıyorum ve haftaiçi gelmem neredeyse imkansız.
ancak hafta sonu olursa ben katılabilirim.
Yer olarak iskenderun veya antakya olabilir.ortalarda bir yer olamaz çünkü belenin oralar soğuk olur şimdi
alternatif sunmak gerekirse::
Antakyada
1-Harbiyeye gidilerbilir güzel bir yerlerde yemek yeriz
ve ardından
2-aşağı döverde güzel bir kafe var can cafe diye oraya geçip güzel zaman geçiririz ilk aşama için bunlar düşünülebilir.
İskenderundaki arkadaşlarda birkaç öneri sunarlarsa ortak bi kararla ilk aşama için fena olmaz
yalnız dediğim gibi hafta sonu olursa daha ii olur.ilk buluşmamız ses getirmeli öyle değil mi??
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
Hadi bir destek te benden. Toplanacağınız yeri ve zamanı belirleyin, ben de iştirak edeyim.
Bu arada; Emre'cim, yeni motosikletin hayırlı olsun. (Seni göremiyorum ama babandan haberleri alıyorum.)
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
abi iyi hoş diosunda bizimde scooterla antakyaya gelmemiz imkansız gibi bişey
hı geldik diyelim bütün günü öle cafede restaraunda felanmı geçiricez motor toplantısı diyoruz sen yemeği düşünüon yha
ama en iyisi iskenderunda buluşalım up uzun bir sahil var önümüzde dolaşırız ve motorları park edip sahil kenarına oturup sohpet ederiz biraz sizce????
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
slm arkadaşlar internetteki bi aksaklık yüzünden 2 gün giremedim..ortalık baya şenlenmiş....
evet aramızda çalışan arkadaşlar var bu sebebten dolayı hafta sonu bişeler ayarlamak daha makul..
saxafon un dediği iskenderun sahilinde buluşma ilk aşamada iyi olabilir hava güzel olursa tabi sahilde motorlarla dolaşılabilr vs. bi ortak noktada birleşmemiz lazım
görünüşe göre yaklaşık 1 hafta hava motor sürmemize izin vermicek gibi plaNları ona göre yapalım
tmm arkadaşlar ilk olarak ben antakyalı olarak iskenderun teklifini kabul ediorum dier antakyalı arkadaşları da ikna ettiysek en kısa zamnada görüşcez demektik ii olur bu hafta sonu nsl 2-şubat yani hade arkadaşlar gidelim iskenderuna hava ii olursa tabii
tamamdır arkadaşlar o zaman hava ii olursa hafta sonu iskenderunluyuz
Antakyalı arkadaşları görelim o zaman
1-Güven61
2-Ustaoglu4840
3-seyfipaul
4-Mici-ceko
5-???
Görüşlerinizi alalım o zaman pazar günü erkenden buluşmamız lazım yani 9:00 - 10:00 gibi ancak gidip geliriz akşama kalmamamız lazım hava soğuk
(Sıtkı amca çok teşekkür ediyorum sana))
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)