slm arkadaşlar ben seyfi antakya merkezdeim böle bi sitede motor hatranı olan hemşerilerimi görünce çok sevindim valla bi tur düzenleyelimmi
slm arkadaşlar ben seyfi antakya merkezdeim böle bi sitede motor hatranı olan hemşerilerimi görünce çok sevindim valla bi tur düzenleyelimmi
Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle. 2008 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin. Neşe dolu bir yıl geçirmeniz dileğiyle.
Kahramanmaraş MT
tüm HATAY LI motorsever dost ve arkadaşlarımın yeni yıllarını kutlar,2008'in hepinize sağlık,huzur ve gönlünüzdeki motorları getirmesi dileklerimle.sevgilerimle.
GAZİANTEP MT
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Her yeniyıl bir başka güzel.. 2008 yeniyıl sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsın. Yeniyıl ınız kutlu olsun. [MT İZMİR]
MT Hatay ailesinin yeni yılını kutlar, sağlık,mutluluk ve bol kazançlı olmasını allahtan dilerim.
selamlar
Özer
Tüm MT Hatay ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..
.
Saygılar...
========= muratgergerli=======
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
slm arkadaşlar ben iskenderundan bahadır motorumu herkez kesin görmüştür onu gören zaten benide görmüştür:D kırmızı yanında cj shenke yazıooooo
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
slm kardeş valla senide motorunuda hiç görmedim ama görmeyi isterim ben antakyadaım
hoşbulduk usta iskenderuna gel fener caddesinde dolaş biraz görürsün :D
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
geldiimde söz uruycam senle de tanışırız hemşeriyiz sonuçta
ne yagmur ne kar ne dolu motorlu insan hayat dolu::fool::
ya allah için hatay mt biras canlanın ya neybu dier grup lar hep bi icraat içindeler bis de tık yok başka illerin sohpetlerine girmekten sıkıldım yaa
evet arkadaşlar hemm bizim mt de hiç geziye giden yokmu hatayın güzel yerlerini fotolayıp koysanız süper olur şimdi diyeceksinizki; be hey akıllı sen niye koymuyon 1. eskişehirde öğrenciyim ve hataydan 880 km ötede olduğum için 2.kurban bayramı tatiline gittiğimde motoru sattım 15 gün sonra geliyorum ama gezemicem..bizim oralarda havada çok soğuk değildir bi kaç gezi fotosu koysanızda hasret gidersek...
kardeşim ilgin için tşkr ler sen foto iste ben en güzelini ayarlaıp atarımda konu o diil kimse bişi yapmıo bi hareket olsun yaww dier grupları okurumda hepsi bi buluşma telaşı içinde bisde konuşmaya bile yanaşan yok
Ben yaza motorumla gelcem
Gezmeyin ben gelmeden
Hee bu arada ben de Hatay'lıyım. Geçen Kurban Bayramı'nda gittim. Süperdi. Geri dönesim gelmedi. Mevsim ışınlanması yaşadık resmen
Size yapılmasını istemediğiniz şeyi başkalarına yapın...çok zevkli oluyor :P
mrk etme burdaki bu durgunluk sen gelene kdr dvm eder hatta ölene kdr ama sen gel birlikte yaparıs
seninde ilgin için teşekkürler.evet bende imrenerek bakıyorum diğer gruplara hani güzelim memleketimde gezecek yer olmasa anlıcamda her tarafı cennet gezmek görmek lazım geçtiğimiz yaz motor vardı fakat ehliyet yoktu pek gezemedik artık ehliyet ve var motor yok bu ne yaman çelişkidir anlamadım ama sağolsun arkadaşlar yalnız bırakmıyo
valla kardeşim bendede ehliyet yok ama her türlü aktiviteye varım bisde yannız bırakmaıs seni yeter ki düzenleyelim bişiler
selam arkadaşlar ben adana'da öğrenciyim ama haftasonu iskenderunda olacağım ve önümüzdeki 2 3 hafta boyunca genellikle iskenderundayım,
bende çok çırpındım gezi olsun diye ama talep yok..
daha önce 2 bireysel gezimi sitede paylaşmıştım
arsuz samandağ geçişi
kızkalesi
iskenderuna her gelişimdede biyerlere gitmeye çalışıyorum sürekli, bu haftasonu bi gezi düzenlersek çok güzel olur
olur ben ilgilenirim kim kim yapacaz bu işi kalabalık mıyız
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)