bende varım iskenderunda oturuyorum motorum 150 seyhan kanuni
bende varım iskenderunda oturuyorum motorum 150 seyhan kanuni
Arkadaşlar bizim hatayaın özelligi büyük motor alan küçüklerle muhatap olmaz.güven abi dışında tabi.görüyorsunuz diyer bütün sehirlere göre çekirdekten yetişme motorcu kardeşlerimizin sayısı encok bizde..
UZAKLARDA BİR GÜNEŞ DOGUYOR.
herkese slm arkadaşlar ben izmir'den(egelim) bedri 14 aylık usta birliğim hatay il jandarmaya çıktı hayatımda hiç hatay'a gelmedim ilk olacak ve ilk önce uçak'la adana oradan'da otobüsle hatay'a geçicem bana il jandarmayı tarif edebilirseniz sevinirim işallah oralar da da karşılaşmak ümidiyle artık 14 ay hatay'lıyımBu arada bana oradaki askerlikten havasından biraz bahsederseniz sevinirim
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
slm hataylılar.bende iskenderunluyum.merkeze yakın oturyorum çalınan motorum suzuki idi.şimdiki ise kanuni 200 motocar.eğitim sektüründeyim.siteye katkıda bulunan herkese teşekkürlerimi sunarım.umarım çok ii ilişkilerde bulunur ve hatayda da bilinçli bir motorsiklet gurubu oluştururuz.
slm hataylılar.bende iskenderunluyum.merkeze yakın oturyorum çalınan motorum suzuki idi.şimdiki ise kanuni 200 motocar.eğitim sektüründeyim.siteye katkıda bulunan herkese teşekkürlerimi sunarım.umarım çok ii ilişkilerde bulunur ve hatayda da bilinçli bir motorsiklet gurubu oluştururuz.
slm egelim.sen zaten direk otobüsle gelcem diyosun ordan.hiç dert etmene gerek yok. şöföre söle seni tam il jandarmanın kapısında indirecek. başka biyere gitmen bulman gerekmiycek.hoş gelyosun.
Çok sapolasın kardeşim bak söylediğin iyi oldu bana kalsa oradan da taksiyle gidicektim il jandarmaya işallah görüşürüz çarşı izinlerimizde beni yalnız bırakmazsınız artık zaten ben de şoför olarak geliyorum bakarsın bütün gün dışarda olurum
evet sonun da hataydayım şu anda merkezde internet cafedeyim dolanıyorum burası bana çok garip geldi gerçekten alışamadım işallah buluşma fırsatımız olur buralarda
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
ya bende iskenderunluyun ya benide unutmayım motor hayraNIYIIMM
ehliyet almama son3 ay sonra motorumu goreceksiniz insallah ama tabi 500cc konsunda yardım ederseniz....en fazlada işte 13milyarlık motr almayı dusunuyorum.....
cvplarınmızı bekliyorum
arkadaşlar bayramda iskenderuna gelicem inşallah orda 650cc üstü motor kiralayabileceğim bi yer vardır. çünkü sadece 3 gün iznim var ve motorla gelmeye kalkarsam hiçbişey anlamıycam. o yüzden arabayla gelip orda motor kiralamayı düşünüyorum.
bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşlar msn adresim alper_yildiz@hotmail.com
GT650R
motorcu behçet'ten kiralayabilirsiniz 0(326)6152674
iskenderunda iyi eğlenceler şimdiden
29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
-Bizleri farkedin artık!" diye.
Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
http://www.youtube.com/watch?v=Tb-2cWFB69s
burayı tanıyanız varmı bilin bakalım neresi burası iskenderunlular
slm bende katıldım aranıza burdayım antakyada oturuyorum motor hastasıyım daha çok titancıyımdır ama herkes bana rx 115 al diyorr ne yapalım temiz bulursam alacam
1 aydır kimse bişe yazmamış,
bayramınız kutlu olsun hatay-mt
evet malesef bizim mt biraz pasif.yada hatayda motorcu az bu söylediğime bende inanmıyorum ama ne diyim.ben bugun iskenderundan antakyaya arkadaşlarla küçük bi tur yaptım gerçi hava soğuktu donduk ama yinede motor üzerinde uzun süre kalmak çok eğlenceliydi.herkesin bayramı kutlu olsun
evet arkadaşlar müjdeyi veriyoruuuummmmmm verdim...
inşallah 2 haftaya kadar mavi 2007 model bir ybr'em olacak ve çok büyük bir organizasyon planlarıda var
herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım.
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
evet malesef izlemeye gelen arkadaşlar çok bilinçsiz davranıyor zaten bu yüzdende havaalanında bikaç defa yapılan drag yarışları iptal edildi.halbuki çok güzel bi yer bariyerlerin arkasından izlese gelenler daha güzel showlar izleriz.yazdığından yanlışmı anladım yoksa sendemi show yapanlardansın.bu arada motosikleti kısmındada 600 rr ve gsx1000 yazmışsın sakın 2 side var deme kalpten giderim biz birini bulamadık usta sende 2 tane varsa gerçekten çok şanslısın
hadi hayırlı olsun ilk motorum ybr idi rahat oturaklı motor.güzel günlerde kazasız belasız şürüşler diliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)