Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456715 ... SonuncuSonuncu

[Hatay - MT]

REKLAM ALANI
    kayasertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    bununla idare ediyoruz artık mezun olup para kazanana kadar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    beklemede
    o ne yaaa bu nasıl mt nerdesınız mıllet bıraz hareket verın su topıce yaaaa...
    4yıl kırıkhan da kaldım aslen Gaziantepliyim ve şu an Muğla'dayım...
    rastgeleeeeeeeeeeeee............
    BiRi TeKNoLoJiYi DuRDuRSuN..!

selam arkadaşlar bende antakyalıyım racıng türü 600 lük bir makine arıyorum yaklaşık 6000 liram var (gülünç olabilir) acaba bu fiyata temiz bişi bulabilrimiyim antakya da nerelere başvurabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim canıma tak etti motorsikletsiz olmuyor bi el uzatın.

eskişehir(okul dolayısıyla) aslen iskenderunluyumdur
    Motosikleti
    benzin 2 tl olana kadar ss yok
    slm o fiyata 95 97 model arası motor bulursun o motorlarda nekadar sağlıklı olur bilemem antakyada değil ma serinyolda mesut moto var oraya bi danış. iskenderunda bi tanıdığın zzr600 vrdı 95 model sattımı bilmiyorum ben eskişehirde okuyorum görüşemiyorum arkadaşla..haftaya gelicem düşünüyorsan bu forumdan haberleşiriz motor çok temiz makinası dış akasamı sağlam fiyatını bilmiyorum
    hafataya yine bu foruma yazarım

mici_ceko_4 bende nasıl bir motor alacağımı bilmiyorum bazen jawa dizdirmek geliyor aklımdan bazende hyosung gt 250 diyorum ama beni aşıyor biraz bakacam artık

eskişehir(okul dolayısıyla) aslen iskenderunluyumdur
    Motosikleti
    benzin 2 tl olana kadar ss yok
    600 lük diyordun şimdi gt 250 diyosun jawa diyosun... bence sen karar verene kadar biraz daha para topla......

fikrin için sağol ama mondial beni bozar hem ona ofiyatı vereceğime i tane ybr 125 alırım sağlama alırım en iyisi ben kendime bir JAWA 350 DİZDİREYİM yakıtı çok ama hakkını veriyor motor hemde ucuz...

[QUOTE=djelals;571947]Hoşgeldin Mehmet Ali. Böyle böyle artacağız, çoğalacağız. Sesimizi duyuracağız. Bak, buraya yazıyorum, söz verdin, baharda organizasyon yapılırsa katılacaksın, ona göre

Hatay[MT] li arkadaşlar 25 Şubat 2007 Pazar günü Antakya merkezde bir yerde toplanalım mı? Buluşma yerini ve saatini mesajlardan çıkacak ortak bir kararla belirleyelim isterseniz. Selamlar.[/QUOTbiz bu organizasyonu sağlam bir şekilde ayarlayalım katılmassam ne olayım motorum yoksa bulurum size katılırım yeterki haber verin

vallahi arkadaşlar bende anlamış değilim baıayaz yolunu onda mı bir arıza var bendemi bilmiyoru ama bana sağlam bi motor lazım :>

fath745 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Selam... Ben payas'tan İsmail. 33 yaşındayım. Kanuni tigrina kullanıcısıyım. İskenderun'da bir kamu kuruluşunda memurum. Motorum yaklaşık 4 aylık. Yakıt konusundaki cimriliği yüzünden aldım. Hakketen çok cimri. 5 ytl ile 100 km biraz narin kullanırsam dahada fazla yol yapıyor. Manyak bir makina. Ama benim gözüm maxi scooterlarda. Çin malıda olsa asya için fena konuşulmuyor. Şartlar müsait olursa takas düşünüyorum. Diğer markalarda (yamaha honda suzuki vs. param yetmez) yani çin malı olanlar teklif ve şartlara göre takasa açığım. Saygılarımla...

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    hemşerilerim bende hataylıyım ama adanada doğdum büyüdüm sıksık hataya gidiyorum orda olduğum bi gün bi organizasyon olursa sizlerle tanışmak isterim

arkadaşlar para birlktirmek bir yana elimdeki parayı harcamaya başladım ceptekini yemeye başladık anlayacağınız bu yüzden ne tür bir motor alacağımı bilmiyorum biraz zorlarsam 600 ytl yi toparlayabilirim ama 600 lük bir makinanın masraflarına yetişebilecekmiyim bide arıza yaparsa ozaman motorun turşusunu kurarım evde ybr 250 çok pahalı geliyor cbf 250 oda pahalı ve beni tatmin etmemesinden korkuyorum eee ne olacak???? aklım karıştı .motosikletsizlik canıma tak etti çin motorları zaten benim altımda bir aydan fazla dayanmaz anlayacağınız iki ucu *oklu deynek ne yapsan olmuyor. bu arada ben mkü de okuyorum burada varmı mkü de okuyan bir arkadaş ???? varsa bağlantı kuralım.

ressam_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER, Honda CBF 150
    slm arkadaslar bu haftakı geziye sizleride bekleriz hoşçakalın

http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ezi-plani.html

merih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zealsun 200

Hataylilar

Hadi Hatayli Motorcular Bizde Katilalim
    UZAKLARDA BİR GÜNEŞ DOGUYOR.

ressam_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER, Honda CBF 150
    slm arkadaslar nerelerdesniz kyıp oldu hatay mt

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    hemşerilerimmm ağır takılıyolarrrr

ne oldu millet kimseden ses çıkmıyor ???????????

merih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zealsun 200
    Arkadaşlar Hepiniz Hoşgeldiniz. Arada Güven61 Ve Ohyeah Arkadaşinizdan Başkasini Tanimiyorum.ben Merih Kara 28 Yaşindayim Cross Kullaniyorum Biyoloji ögretmeniyim.Hatayda Cikmadigimiz Yer Maraş Antep Nurdagi Osmaniye Dahil Tüm Cevre Illeri Dolaştik.Hatay motor Tutkunlari Sayisi Elbette Bukadar Az Degil.sevgili Sitki Abi Bizleri Türkiyeye Tanitan Abimizdir Diger Sitede Temsil Ettigi Gibi Bizi Burdada Temsil Etse Ve Motorcu Arkadaşlari Bir Araya Getirirse Mutlu Olacam.
    UZAKLARDA BİR GÜNEŞ DOGUYOR.

Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    daha önce tanıtmıştım ama tekrarlayayım, ben sertaç kaya, adana'da elektrik-elektronik mühendisliği okuyorum, yaş 23, memleket iskenderun, motor memlekette şu an, iskenderun ve civarı gezilerde haberleşelim beklerim...

asibaran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

selam

harbiyeden selamlar siyah zealsun 200gya

Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    hatay'da hiç gezi yokmu ya?

Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    merih bey
    siz düzenli gezi yapıyormusunuz?

5. sayfa BirinciBirinci ... 3456715 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler