Defalarca adresi yazdık ama pek oralı olmuyorsunuz zannedersem. Yeterince etkinlik yapılmakta iskenderun motosiklet klubunde de hatay motosiklet klubunde de..
Defalarca adresi yazdık ama pek oralı olmuyorsunuz zannedersem. Yeterince etkinlik yapılmakta iskenderun motosiklet klubunde de hatay motosiklet klubunde de..
ALAKASI BİLE YOK YUNUS TAA GEÇEN YIL KASIM AYINDA BURAYA YAZDIM GEİN GEZELİM DİYE NUMARAMI YAZDIM HATTA SENİ BİLE ARADIM RUSYA DAYIM DEDİN BİRKAÇ KİŞİYİ DAHA ARADIM TAMAM OLUR FALAN DEDİLER HEPSİ HİKAYE NE ARADIALR NE SORDULAR. TAMAM ADRESİ ZATEN BİLİYORUM DA ORDADA ONLAR BİŞE YAPMIYORKİ BEN MOTORA BİNİPTE SAHİLDE PARK HALİNDE BEKLEMEYE GİTMEM.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:22 ----------
BURAYA 100 YAZI YAZILMIŞSA BUNUN 60 I ETKİNLİK VARMI NERDE ?? BULUŞALIM GEZELİM TUR YAPALIM GİBİ ŞEYLER BU KONUDA YALNIZ OLMADIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM
Arkadaşlar yapılacak en güzel tur Arsuzdan girilir çevlikten çıkılır bir sahil gezisi . Değerlendirmek isteyenler yazsın buraya
Sahilde oturmaya gitmeyeceksin zaten git bi tanış yapılacak organizasyonlardan haberdar ol bizim oranin tayfasi buralara takilmiyor pek diyor bunu anlatmaya calisiyorum sana ama tercih meselesi tabi. Guven52 kullanici profiline girip actigi konular uzerinden yapilan etkinliklerdenotnekler gorebilirsin. Raporlari paylasiyor başkan.
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
Herkese slmr saygilar size mersin den yaziyorum,bir konuda yardim icin yamaha r25 motorum var ve antakya da bir takas yapip geri mersine gelecem ama takas yapacagim arkadasin esi yeni dogum yapmis bu yuzden beni bir geceligine agirlayacak bir gonul dostuna ihtiyacim var kendimi tanitayim 30 yasinda evli meslegim tamircilik sakin bey efendi bir adamim yardimci olacak arkadaslar tskr ederim simdiden numaram 5387102316 dir bu pazar sabahi yola cikiyorum ,saygilar
abilerim jant şeridi yaptırabilecegım guzelce taktırabılecegım hata merkezde (antakyada) bildiginiz önerebileceginiz bir yer varmıdır ?
Bugun Hataydan Gaziantep'e gelen 2 bajaj pulsar 1 falkon motorsikletli arkadaslar burdaysa bir selam borcluyum onlara. Acelem oldugundan dolayı biraz hızlı davrandım malesef
merhabalar
bir ara sinanlıda viraj çalışalım
Selamlar. Tekeriniz duz bassin.
Ben iskenderundan mehmet. Yurt disindan yeni dondum ve forumdaki bu sayfayi yeni gordum. Falcon freedom 250 ile hafta ici iskenderundan cikisla sahil seridinden izmire cikis yapacagim. 4000Km lik bir planlama ile yola koyulucam. 15 gun sonra dondugumde umarim iskenderunda bir etkinlik yada toplanti yapariz.
Selamlar dostlar yeniden...
Allahinin askina iskenderunda chopper motora anlatilan modifikasyonu/metal aksami/degisikligi yapabilen bi yer varmidir. Bir haftadir moto tamirciler/parcacilar sanayideki tamirci ve tornacilar canim çıktı birseyler yaptilar ama hep cono isi seyler.
Adam gibi is cikaran bir yer varsa lutfen onerebilirmisiniz.
iskenderunda motorcu kimse yok galiba
Var var karaağaç tarafındayım
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir uzak kaldığım Hatay ikametime geri döndüm, varsa arkadaşlar tanışıp görüşelim.
HAMOK, Hatay Motosiklet Kulübü her pazartesi akşamı 20:00 sonrası Antakya Barista Cafe'de buluşuyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)