Yarin sabah 9da antakyadan cikip sogukoluk yaylasi arsuz cevlik harbiye ve tekrar antakya olarak bi gezi var ben dortyolda oldugum icim arsuz sapaginda dahil olacagim. Katilmak isteyenleri bekleriz mumkunse ekipmanli olarak..
ayrica 15 16 subat tarihlerinde arsuz haciahmetli yaylasinda kamp etkinligi var bilgilerinize
esselamü aleyküm millet. bende bir ses çıkarayım dedim iskenderun'da ikamet ediyorum . 2008model apache var bendede
kalın saglıcakla ...
okanecati yeni geldim memlekete icanadolvya göre hala yaz sıcagı var desem yalan olmaz hafta sonu bi gezmeli derim
Haftasonu yaylaya çıkmayı planlıyoruz kesin olmamakla birlikte. Zorkun yaylası yakın bize ama iş durumuna bağlı.
Pazar günü iskenderun ekibi ile dortyol yaylalarina cikilacak bilgilerinize
Herkese selamlar 2012 model ybr 125 aranizda bulunmaktayım
Arkadaslar
Hatay Yamaha Sahinoglu Motordan bir arkadasimiz havale ile motor aliyor sifir tenere...
Nasil bir bayiidir acaba?
Kargo ile gondericek motoru herhangi bir sorun yasarmiyiz
selamlar iskenderundan metin 21 yaşındayım
Iskenderun da oturuyorum. Cbr250r almayi düşünüyorum.cbr250r ye sahip İskenderun lu bir arkadaşla tanışmak isterim
Emre, 21 yaşındayım. İskenderun, Honda CB125e. 250cc'ye geçiş yapacağım yakında İnşallah.
İskenderundan Çağdaş POLAT .. Motorumu yakinda aliyorum... mesajimi guncellicegim.
hayırlı olsun, birader, güle güle kazasız kullanman dileği ile,
selamlar adım rabi yaş 25 nasılsınız
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:18 ----------
büyük ıhtımal naımle gorustunuz cok saglam bayıdır hayırlı olsun
İskenderun motorsporları kulubü olarak öncülüğünü yaptığımız,
*
İskenderun sahilinde yapılacak Cumhuriyet kortejine tüm 4x4 ve motosiklet kullanıcılarını bekliyoruz.
*
4x4 veya motoru olmayanlar, bayrama katılmak için bi sebep bulamıyorsanız iyi düşünün! Bu hepimizin bayramı!!!
*
*
Facebook etkinliği :*
https://www.facebook.com/events/339315469581111/
(etkinlik detayları facebook sayfasında bulunmakta olup, İskenderun Kaymakamlığından resmi olarak izin alarak törene katılıyoruz)
*
Bu vesile ile 29 ekim Cumhuriyet bayramımızı şimdiden kutlarım
Kortejimizden bir video
https://www.facebook.com/video.php?v=1511768759077610
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)