Slm MTHatay. Bu yaz ehliyet almayı planlıyorum a2'+b olarak antakyada toplam masraflar ne kadara ma^l olur.
merhabalar. siteye yeni kaydoldum. ve motosiklet sürmeyi çok seviyorum tabiki ekipmanlı olarak. tanışalım.
selam ben metin iskenderun dan yaş 23 rks 150
selam ben hatay dörtyoldan seyid 25 yasındayın. kanuni breton s 100 motorum var.herkesi allah kazadan korusun...
yolunuz hep aydın acık olsun...
KAFASI GÜZELSE DÜŞLERİN ALAYINA GİDER GÜLÜŞLERİM.....
hoşgeldin seyit.. yakında dörtyolda görüşmek üzere
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
akbaglar dan sen neresindesin al tabi ya rks iyidir işini fazlasıyla görür
Selam ben okan yaş 23. Erzin'liyim. Motorum yok daha ama olacak inşallah.
Foruma takılmayı seven biriyim ben artık hareketlendirelim bizde o zaman Hatay uyansın bir :D
bu arada ben murat. şu an kırşehirde un.ideyim on güne antakyada olurm okan sen araştırdın m isk antakya civarda eğitim veren honda vs yaza bi deli fişek bulup sahil dağ tepe gezmek lazım
Valla bende daha yeni bakınıyorum ne var ne yok kurcalamak lazım
Hatay motosiklet grubu hamok da takiliyor buraya cok fazla ugramiyor. Etkinlikler hatta kamplar duzenleniyor bilgilerinize
okan ne yaptın bulamadın m daha sen de bi tane bizim hal ne olacak bak haber bekliyorum bide sen ehliyet işini ne yaptın
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:37 ----------
valla yunusus orda muhabbet burası gibi değil pek kısır burda tanımadığınız her yerden bi görüş bulunuyor çok daha aktif her konu bide gruba bekleriz deyip açılan konuda saçma bi tavırlar oluyor anlamadım ve katılmayı düşünmüyorum artık ;)
Valla benim butçe patlak verdi kuba çita 150 R alicam bir tane beyaz herhalde 2 hafta icinde alirim. Benim ehliyet var zaten 2010 da almistim ben B-A2
Hatay merkez Arda Pehlivan. Bi gun grupca bi gezi yaparsaniz haberim olsun lutfen. Saygilarimla
Daha bir plan yok ama düşünebiliriz toplu gezi veya buluşma güzel olur
Ne oldu bu hatay grubu nerede ?
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)