Hoş geldin Mert,
İskenderun ve Antakya'da yıllardır toplantı ve etkinlik düzenleniyor zaten,
Toplantılara katılabilirsin...
Hoş geldin Mert,
İskenderun ve Antakya'da yıllardır toplantı ve etkinlik düzenleniyor zaten,
Toplantılara katılabilirsin...
Merhaba Mert,
Her Pazartesi Antakyada, her çarşamba ise İskenderunda toplantılarımız oluyor... www.hamok.org/forum dan takip edebilirsin
slmlar bu siteye yeni üye oldum. yakın zamanda gezi turlarınız varmı...
(malik akbaht sanayide esnaf yaş 29)
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:58 ----------
slm dostum bizde arasıra grup olarak gezmek istiyoruz ama çoğu zaman istediğimiz çoğunluğu bulamıyoruz şu daimi 3 arkadaşız eğer vakitlerimiz ve güzergahlarımız uyarsa takılırız...
Hamok'tan hoşgeldin demiştik, buradan da diyelim
Çarşamba akşamları iskenderun 1 nolu belediye sosyal tesisine
pazartesileri antakya harbiye dürüm'e bekleriz
beyler motor sahibini tanıyan var mı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...97022929/detay
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Geçmiş olsun, umarım en azından üyelerimizin durumu iyidir.
aramızdan ayrılan hemşerilerinize Allah'tan rahmet dilerim.
geçmiş olsun arkadaşlar. Olaylar üzücü
Arkadaslar buyuk gecmis olsun.. Yardima ihtiyac varmidir? Belki mt ailesi olarak bir faydamiz dokunur..
Arkadaşlar, foruma girecek durumunuz yoktur, tahmin edebiliyorum,
fakat merak ediyorum, genel olarak bilgi geçebilir misiniz,
Güven61, aligt, kayasertac ve diğerleri birşeyler yazın,endişe duyuyorum,
Merhaba Sıtkı abinin iyi olduğunu biliyorum herhangi kötü bir durum yok çok şükür.
Ancak diğer üyeleri tanımıyorum o yüzden herhangi bir şey söyleyemeyeceğim.
Yarın Ermenek Kampı için yola çıkacağız. (Cuma-C.Tesi-Pazar)Git-gel 1000 km.lik bir gezi.
Bekleriz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:21 ----------
Arkadaşlar duyarlılığınıza çok teşekkürler.
Aslında kaybedilen canlar bizleri çok üzdü. Tesellimiz, arkadaşlarımızda herhangi bir can kaybının olmaması. Sadece maddi hasarla atlattılar çok şükür.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Arkadaşlar merhaba antakya dan ben memet sonunda sonunda rtr apache mi aldım ve aranızdayım herkese selamlar
150 cc büyük yada cross motorlarla kıyaslanamaz lakin 300 km gibi bir yolu arkadaşlarımla denemk isterim eyer varsa toplanan 4 gözle bekliyorum saygılar
Hatay'da motorsiklet sürücülerine hiç saygı yok çoğu sürücüler üzerinize gelip sıkıştırıyor görmezden geliyor ve hiç saygı göstermiyor.
merhabalar ben antakyanın altınözü ilçesinden mehmet erbil. foruma yeni kaydoldum fakat bayadır araştırmalar yapıyorum. araştırdığım topic ler genelde faydalı olmasına karşın arada laubalilik yapanlarda oluyor. tabi bu da normal. 19 yaşındayım. 21 mayıs 2013 tarihine kadar kuba kh125-12d kullanıyordum sabah 11 e doğru çalındı . haber alamadık istıfıl olsun
hatay da motosiklet grubunun olması güzel bişey fakat gezi düzenleniyor mu? Aranıza katılmaktan büyük şeref duyarım
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)