hoşgeldiniz ama site terk edilmiş gibime geldii pek ilgilenen yok sanki.... öle geldi bana... ne olcak bilmem..
hoşgeldiniz ama site terk edilmiş gibime geldii pek ilgilenen yok sanki.... öle geldi bana... ne olcak bilmem..
foruma girmeyeli epey olmuştu, pek bi hareket, girişim yok gibi gözüküyo, 2 sene önce iskenderunda toplantı düzenlemiştim, girişimde bulunan olursa katilabilirim
Bende iskenderundan eyüp esentepede oturuyorum mondial 125 mg motorum var
esentepe merkez...kafasına göre herkes..akıllı olsun herkes..iskenderun esentepe mahhallesi duydugunuz zaman 10 dk düşünsünler..orada yaşamayan havasını teneffüs etmeyen bilmez..ne mutlu esentepeliyim diyene
bende harbiyeli gencim ben onur 15 yaşındayım şubatta ya zat ya asya 150 t1 alacam
ben de Hatay / Antakya ''MERKEZ'' Doğukan sarı
cbf 150 kullanıcısıyım, şu an İstanbul' dayım, 12 şubat' ta motorumla memlekete yolculuk planındayım
evet gençlik, buranın hareketlenmesi lazım.
özellikle sıtkı başkan ve serdar başkanla tanışın.
size çok şey katacaklarına emin olun
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
s.a ben de hataylı olarak aranızdayım
merhaba arkadaşlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:26 ----------
yeni gelecek tvs den sipariş ettim apache rtr 150 gezecez inşaallah
hadi hataylı motorcular nerdesiniz bak motor zamanı geldi toplanalım biryerde toplu gezi yapalım varmısınız.....
selam Hatay'lı MT üyeleri ,
aşağıdaki motor bizden birilerine ait olabilir mi ?
tanıyanınız var mı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0400953/detay/
şimdiden teşekkürler...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
slm arkadaşlar bende daha önce 1991 model honda cg 125 wardı şimdi ise kanuni cross 150 aldım bu motordan anlayan warsa bana yardımcı olsun
takendy bu linkteki motor seco otomotivde satılık
Başkanım sadece ikimiz aktifmişiz bu başlıkta
bende ara sıra bakıyom işte Sertaç
herkese merhabalar arkadaslar ben cahit antakyada sumerler mah ikamet etmekteyim yasım 27 soba ve havalandırma tamiratı ile ugrasıyorum...
2005 model cbr 125 r`ım var...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)