merhaba. iskenderundayım. peugeot satelisim var. tur organizasyonlarına katılırım... bu sayfamızın admini varsa faaliyetler hakkında bilgi verirseniz sevinirim. saygılarımla...
merhaba. iskenderundayım. peugeot satelisim var. tur organizasyonlarına katılırım... bu sayfamızın admini varsa faaliyetler hakkında bilgi verirseniz sevinirim. saygılarımla...
DEMİR AİLESİ OLARAK
TÜM MT Lİ ARKADAŞLARIMIN YENİ YILINI KUTLAR, AİLELERİMİZLE BİRLİKTE SAĞLIK, MUTLULUK VE HUZUR DOLU BİR YENİ YIL DİLERİZ
SEVGİLERİMİZLE
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
slm bende hataylıyım tek sekman glardoni 19*19 karbiratörlü dizme mobylettim war
arakadaşlar ben yusuf kyc nx4 falconum var satlıktır bu arada
fazer 600 alacam buyuk abilerimden bilgi istiyorum
yarın hava güneşli görünüyor kadirli gezisine gelmek istiyenler için duyurulur
selam
adım deniz mavi
iskenderun / hatay
motor hastasıyım ama nedense daha almadım motor bana uygun motor bulacam ...
yaşım 26
slm bende iskenderundanım motorum cbf 150 namıdeğer ""kara melek""... iskenderundan herkesle görüşmek isterim yaş 19 kilo 70..:D
arkadaşlar herkese merhaba benim facete motor grubum var yeni kurduk. Amacımız hatayın en büyük grubu olmak . grupta bir sürü etkinlik olacak üye olacak arkadasşlar lütfen ciddi olanlar olsun.. sadece üye olmak içn olmayın ... teşekkürler...
http://www.facebook.com/home.php?#!/...3690490&ref=nf
sslm arkadaşlar ben mutlu iskenderunluyum bi 99 model honda titan var elimde mavi renkte satıyorum motor temiz isteyen varsa görüşebiliriz tel:05318388777 ilgilenenler arasın.
slm ben iskenderunluyum adım mutlu karaağaçlıyım 90 doğumluyum...elimde bir tane 99 model titan var ilgilenenler arasın görüşelim 05318388777
slm tüm hataylı motor hastaları bende bir emektar var 1964 BMW R27
slm ben antakyalıyım satılık mobylette ye ihtiyacım var
S.a Beyler Bende Katıldm Aranıza....
Gruba üye olan arkadaşlar a2 Ehliyet Aldığı tarihi
ve kullandığı motorları ve şu an ki motorunu söylerse iyi olur
İsmail Yazıcı
A2 Ehliyet Aldığı Tarih : 12.09.2009
Kullandığım Motorlar : Honda Innova, Honda Biz, nx4 Falcon, Honda cbr125, Suzukı Burgman 400, Kaısar 150, CBF 150, Cbr 125
Hatay / Merkez
Slm ben Hatay/iskenderundan Onur Can yaş 17 Honda Cbr 125R Kullanıyorm Ehlıyetım henuz yok :S
slm millet ben isenderundan eyüp yeni çıkan 125 mg den aldım yaklasık 2 ay oldu motoru modifiyeli hale getirmeye çalışıyoruz tabi bu işler birden olmaz bizde hafiten hafiften başladık bundan önce 3 senden beri 150hs vardı onuda kullandım şimdi bizde bir 125mg artı bide ramzey125 /5 viteslilerden var artı 150 hs var
Bende Dörtyol-İskenderundan Gruba dahıl oluyorum Cbr 125 motorum var gezıler olursa katılmak tanısmak ısterım yas 20 İsim Engin
slm ben merih yaş:28 benim 2008 siyah 125 ybr var A2 ehliyetim var. ehliyetimi 2008 yılında aldım. gurubu yeni gördün ve katıldım. hatay antakya yada iskenderunda olan motorcular toplantılarına katılabilirim. ama nasıl haberdar olacam bunu öğrenmek isterim yada belli zaman aralıklarında haftanın belirli günü ve saatlerinde toplanılan yerler varmı....
Hatay Mt yatıyorsun ya biraz çalısma yapında tanısalım gezıler duzenleyelim.
iyi akşamlar arkadaşlar.adım ilker.
izmirden tayinle iskenderuna geldim.yaşım 28.
hyosung gv250 motorum var.ehliyetimi 2006 da aldım.
herkese kazasız sürüşler..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)